- Poruka
- 18.738
znaci moderna mora da pokaze znanje u zavijanju sarmi kako bi bila uzeta u obzir
moze i da kupi neki lep kuvar da joj stoji u biblioteci pored sabranih dela mirJam
ili sarma ili da je dobra u dushi

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
znaci moderna mora da pokaze znanje u zavijanju sarmi kako bi bila uzeta u obzir
moze i da kupi neki lep kuvar da joj stoji u biblioteci pored sabranih dela mirJam
ili sarma ili da je dobra u dushiops:
![]()
Kakva sarma .. pa di će sa veštačkim noktima :shock:
Najbitnije je naći dobrog vola. Jednog od onih koji vode raskalašan život, piju, puše zdravlje rušešvalerišu se..... ali kad dođu kući tako dobro lažu da sve ostalo nije bitno i vama do yaya. A takvi najviše i trče da se žene.
E sad, ima i druga kategorija, koja je gori izbor, ali ne moramo sve biti srećnice. To su pasivci koji su život proveli mirno, staloženo, nadajući se uspehu, a onda su se oženili i poludeli. E, takvi ne umeju da lažu i taj brak neće baš sjajno proći...
Prema svakome treba da postoji dobra taktika - peechkomanipulacija. I, naravno, neizbežno pripremanje za alarmantnu situaciju - šta ako on neće bebu :shock: :shock: :shock:
O tome kasnije, kad uzmem kaput sa hemijskog.
Pa ne mogu..:-(sama pomisao na udaju mi je trenutno duhovita...sorry..:-(
a ja taman hteo da te zaprosim....i to javno.....ops:
11. Redovno kupovati "časopise za muškarce" i ažurirati svoja znanja iz oblasti automobilizma, audio i video tehnike i sporta. Slike obnaženih lepotica obavezno dobro proučiti i u časovima kad ste same- isprobati neku od poza koja vam je najviše "krivila glavu" dok ste pokušavale da je shvatite.
Najbitnije je naći dobrog vola. Jednog od onih koji vode raskalašan život, piju, puše zdravlje rušešvalerišu se..... ali kad dođu kući tako dobro lažu da sve ostalo nije bitno i vama do yaya. A takvi najviše i trče da se žene.
E sad, ima i druga kategorija, koja je gori izbor, ali ne moramo sve biti srećnice. To su pasivci koji su život proveli mirno, staloženo, nadajući se uspehu, a onda su se oženili i poludeli. E, takvi ne umeju da lažu i taj brak neće baš sjajno proći...
Prema svakome treba da postoji dobra taktika - peechkomanipulacija. I, naravno, neizbežno pripremanje za alarmantnu situaciju - šta ako on neće bebu :shock: :shock: :shock:
O tome kasnije, kad uzmem kaput sa hemijskog.
Ja Vam se divimLEXA Carica si!!! Ovo cu morati da istampam da odnesem na posao da zalepim sebi da to citam svaki dan..
SVaka cast!!!![]()
12. pricu o prethodnim partnerima vesto izbegavati, a ako se bas mora, stidljivo priznati da vam je treci![]()
nego...nije mi jasno sto ti volis i dalje fudbal a odavno si utvrdila svoju poziciju![]()
Recimo da u tome i jeste cela mudrost, jer ako neće bebu najpre mora da mi dokaže da je VO, a ne BIKJa Vam se divim
@ Lexa
Predlažem ti da posle nađeš nekog bika pa da ustanoviš razliku
@ Samantha jouns
Zalepi na neko vidno mesto da mogu i drugi da vide šta čitaš svaki dan.
A što bi se stidela, ko je ovde poznaje?
pa dosta nas...a subotom organizujemo orgije.
12. pricu o prethodnim partnerima vesto izbegavati, a ako se bas mora, stidljivo priznati da vam je treci![]()
Eee, a što treći, DRUGI valjda!!!![]()
pa dosta nas...a subotom organizujemo orgije.
pa znas kako, nisu ni oni vise bas tako naivni. S prvim si izgubila nevinost, i to je to. a ono malo znanja sto imas si stekla sa drugim, a The One ti je pokazao sve sto se nauciti moze i sa njim si tek otkrila sta je uzivanje
Samo napred jac, meni jedna govorila da nije spremna za vezu a posle se udala kroz mesec dana. Samo je vagala da od dva zla izabere manje.
....evo sad cu....odmah...da se bacim.....na prosidbu
Kucoooooo....de siiiiiiii?....ocu nesto da te pitam
![]()
Recimo da u tome i jeste cela mudrost, jer ako neće bebu najpre mora da mi dokaže da je VO, a ne BIK
A zna se za šta služi VO, kad već ne može kravu da oplodi![]()
Mislim da će Samanta da se posrami sada. Evo i ja se sramim. Sramim seops: