Prirucnik za modernu udavacu

MirjanaZ

Elita
Poruka
15.261
kako ce sad ovo da stoji na istoj strani sa feministickom temom nemam pojma:lol:
ali vidim da su interesovanja najvise usmerena na udaju/decu/ravnopravnost
pa da obradimo ovo prvo:mrgreen:
evo saznala sam da je bitno da znas da strikas playboy gace
ja to nisam znala al ja sam se udala po starom zakonu
sastavljajte prirucnik,budite duhovite:-D

Ne znam bas po cemu se moderna udavaca razlikuje od nemoderne... aha, ne mora da ima miraz i ne mora da bude nevina. Obe stavke su velika olaksica ... ali nemam praktican savet. Najvaznije je projektovati imidz veselosti, neopterecenosti udajom i nezavisnosti, pretpostavljam :) A poznavanje psihologije, tj. prepoznavanje psiholoskog profila zrtve je sada mnogo vaznije nego u proslosti, kada je udavaca mislim igrala pasivniju ulogu... ja licno fatam na drugarski fazon - jer se vecina muskaraca zapravo boji zena :)

Ne znam bas po cemu se moderna udavaca razlikuje od nemoderne... aha, ne mora da ima miraz i ne mora da bude nevina. Obe stavke su velika olaksica ... ali nemam praktican savet. Najvaznije je projektovati imidz veselosti, neopterecenosti udajom i nezavisnosti, pretpostavljam :) A poznavanje psihologije, tj. prepoznavanje psiholoskog profila zrtve je sada mnogo vaznije nego u proslosti, kada je udavaca mislim igrala pasivniju ulogu... ja licno fatam na drugarski fazon - jer se vecina muskaraca zapravo boji zena :)
pa nemoderna je javno priznavala da zeli da se uda,to se nekad racunalo u kvalitet
a kako si lepo primetila danasnja udavaca mora da se maskira:lol:
"neopterecnost udajom i nezavisnost" mislim da ovo treba u 10 zapovesti biblije moderne udavace:lol::lol::lol:

4. Mamu mu (koji sklop,aaa??!:lol:) oslovljavati sa MAMA. Prefiks DRAGA izbegavati jer nije u duhu modernih vremena i može se shvatiti pežorativno(što nije daleko od istine al govorimo o priručniku za modernu udavaču!!!)
5. Drugare mu (:D) poštovati, ne ogovarati i ne pljuvati.Pred važan fudbalski derbi, okupiti njegovu ekipu, postaviti mezetluke i dosta piva, i diskretno se udaljiti u kuhinju. Pojavljivati se samo na poziv da donesete još piva ili da ispraznite pepeljare...
6. Svoje drugarice što manje pominjite, nikako ne citirajte i samo povremeno prikažite
7. Pravite se da vaša majka ne postoji. Do daljnjeg, dok se ne udate..

Ovo su, pored pobrojane prve 3 stavke, još četiri najvažnije. Po meni, ako ispunite svih 7 zapovesti, možete da se nadate da ste ušli u njegovu sferu gde će , u nastupima iskrenosti prema samom sebi, reći:ej, pa ova bi mogla i decu da mi rodi...:lol:

11. Redovno kupovati "časopise za muškarce" i ažurirati svoja znanja iz oblasti automobilizma, audio i video tehnike i sporta. Slike obnaženih lepotica obavezno dobro proučiti i u časovima kad ste same- isprobati neku od poza koja vam je najviše "krivila glavu" dok ste pokušavale da je shvatite.

4. Mamu mu (koji sklop,aaa??!:lol:) oslovljavati sa MAMA. Prefiks DRAGA izbegavati jer nije u duhu modernih vremena i može se shvatiti pežorativno(što nije daleko od istine al govorimo o priručniku za modernu udavaču!!!)
5. Drugare mu (:D) poštovati, ne ogovarati i ne pljuvati.Pred važan fudbalski derbi, okupiti njegovu ekipu, postaviti mezetluke i dosta piva, i diskretno se udaljiti u kuhinju. Pojavljivati se samo na poziv da donesete još piva ili da ispraznite pepeljare...
6. Svoje drugarice što manje pominjite, nikako ne citirajte i samo povremeno prikažite
7. Pravite se da vaša majka ne postoji. Do daljnjeg, dok se ne udate..

Ovo su, pored pobrojane prve 3 stavke, još četiri najvažnije. Po meni, ako ispunite svih 7 zapovesti, možete da se nadate da ste ušli u njegovu sferu gde će , u nastupima iskrenosti prema samom sebi, reći:ej, pa ova bi mogla i decu da mi rodi...:lol:

Ej Marinice nisi fer. Ja sam pre mesec-dva lepo dala nekoliko saveta za vrlo uspešan brak, ne razlikuju se mnogo od ovih tvojih pravila pa me forumašice ispljuvale na pasja kola.

Forum(posebno ovaj ozloglaženi po "dobrim frajerima"-Krstaričin!!!), ne spominjati ni pre a ni posle potpisivanja bračnog sporazuma. Statistički postoji signifikantna razlika u broju razvedenih brakova čiji je jedan supružnik(ca) bio član Foruma.
P.S. Obavezno promeniti nick i avatar ako ste potpisali a ne možete da se odreknete Foruma!

E pa mrzi me da još jednom pišem, potražite "savete za vrlo uspešan brak" ako vas zanima, iz iskustva mnogo iskusnijih dama nego što ste vi curice moje.

E, ček, ček! Prvo da savladaju "Priručik za modernu udavaču" pa će tek onda da , natenane, proučavaju tvoje "savete za vrlo uspešan brak"!:lol:
Usput, i to li postoji- vrlo uspešan brak?!:lol:
I fala ti od srca za ovo "curice"!!!

Najbitnije je naći dobrog vola. Jednog od onih koji vode raskalašan život, piju, puše zdravlje ruše :) švalerišu se..... ali kad dođu kući tako dobro lažu da sve ostalo nije bitno i vama do yaya. A takvi najviše i trče da se žene.

E sad, ima i druga kategorija, koja je gori izbor, ali ne moramo sve biti srećnice. To su pasivci koji su život proveli mirno, staloženo, nadajući se uspehu, a onda su se oženili i poludeli. E, takvi ne umeju da lažu i taj brak neće baš sjajno proći...

Prema svakome treba da postoji dobra taktika - peechkomanipulacija. I, naravno, neizbežno pripremanje za alarmantnu situaciju - šta ako on neće bebu :shock: :shock: :shock:

O tome kasnije, kad uzmem kaput sa hemijskog.

Najbitnije je naći dobrog vola. Jednog od onih koji vode raskalašan život, piju, puše zdravlje ruše :) švalerišu se..... ali kad dođu kući tako dobro lažu da sve ostalo nije bitno i vama do yaya. A takvi najviše i trče da se žene.

E sad, ima i druga kategorija, koja je gori izbor, ali ne moramo sve biti srećnice. To su pasivci koji su život proveli mirno, staloženo, nadajući se uspehu, a onda su se oženili i poludeli. E, takvi ne umeju da lažu i taj brak neće baš sjajno proći...

Prema svakome treba da postoji dobra taktika - peechkomanipulacija. I, naravno, neizbežno pripremanje za alarmantnu situaciju - šta ako on neće bebu :shock: :shock: :shock:

O tome kasnije, kad uzmem kaput sa hemijskog.
Ne žuri Lexi ni sa kaputom ni sa udajom, jer ovi koje si navela baš ni ne zaslužuju da se trudiš oko njih.

Back