Priručnik o teorijama zavere - razlikovanje pravih zavera od besmislica

И шимпанзе имају завере. Проучавано и доказано пре 2 века.

Имају и патроле и обавештајне службе.

Немају контраобавештајне службе.

Немају идеологију, револуције, медије које лажу, групе које лажу на лаж, итд...

GLUPE ili NEBULOZNE TEORIJE ZAVERA
Ja i dalje kupujem mleko,Peca zadovoljan,ima i dobar sir,kajmak...Ali treci komsija mislis da ja to radim da bih otrovao ceo komsiluk,a da Peca skuplja pare od toga i da hoce da ubaci cijanid u vodovod.Ili da kupi robota koji ce da pobije sve ostale krave u okrugu.
Neizvodljivo,bezrazlozno i krajnje paranoicno.
Tu mogu da se upisu sve ove zavere o kojima polemisemo-Kemtrejlsi,wifi koji greje mozak,vakcine sa nanorobotima,5G pomocu kog ce da nas ubijaju po ulicama kao zeceve,zlatna milijarda ili 500miliona....Da ne nabrajam.Ima ih previse.
I potpuno nelogicno,neizvodljivo i BESKORISNO.Ljudima koji upravljaju bogatstvom treba potrosacko drustvo sa sto vise potrosaca...
Poslednje cak i ne bi trebalo da ima naziv teorija zavera zato sto je potpuno nebulozna,ja bih pre nazvao cisto teorija ili mastarija pesimiste.

da li možeš i da opovrgneš neku od ovih teorija ili samo ide "beskorisno, glupo, idioti,..."

Opovrgnuto milion puta...Dovoljno je zdravo rasudjivanje da se vidi koliko su ustvari nebulozne te ideje.
Problem je sto to niko i ne moze da dokaze,osim rekla-kazala klipova na yt.
Pa ok ti verujes rekla kazala globalistima satanistima.
Sto ne koristis zdravo rasudjivanje nego dozvoljavas da te lazu.

Jesi li pročitao tekst koji sam okačio u prvom postu teme?

zar o 9/11 i JFK nema baš sumnjivosti i sada, ali mislim da neko mora d abude ekspert da bi baš debatovao
za JFK bih krenula od filma možda
9/11 bila je neka knjiga "novinski izveštaji o 9/11", bez zaključaka, ali navodi na sumnje u zvaničnu verziju
zato što tvoj pdf kreće negde od "ima ljudi koji ne veruju u zvanične verzije jfk i 9/11", ali zar to nije i društveno prihvatljivo

Back