Prirodno je isto sto i dobro - zabluda

• Začetnik teme Začetnik teme LazaB
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

LazaB

Iskusan
Poruka
6.510
Pre neki dan sam se raspravljao sa burazerom o tome da li homoseksualci trebaju da imaju ista prava kao i mi , na sta sam ja rekao da naravno da trebaju , dve odrasle osobe treba da imaju ista prava kao i ostali pripadnici drustva dok god ne diraju nikog drugog. Njegov argument je bio da nije prirodno , na sta sam ja rekao da homoseksualno ponasanje je vidljivo u skoro svim vrstama i ne moze da se poredi sa nasilnim ponasanjem ( jer je uglavnom odgovor na to da ostale zivotinje redovno ubijaju svoje mlade itd. ) itd.

Plus , nesto sto je prirodno nije uvek automatski dobro ( kao mnoge bolesti i prirodne nepogode ) ,kao i nesto sto nije prirodno nije automatski lose , na primer automobili , avioni , internet , antibiotici itd.

Pre neki dan sam se raspravljao sa burazerom o tome da li homoseksualci trebaju da imaju ista prava kao i mi , na sta sam ja rekao da naravno da trebaju , dve odrasle osobe treba da imaju ista prava kao i ostali pripadnici drustva dok god ne diraju nikog drugog. Njegov argument je bio da nije prirodno , na sta sam ja rekao da homoseksualno ponasanje je vidljivo u skoro svim vrstama i ne moze da se poredi sa nasilnim ponasanjem ( jer je uglavnom odgovor na to da ostale zivotinje redovno ubijaju svoje mlade itd. ) itd.

Plus , nesto sto je prirodno nije uvek automatski dobro ( kao mnoge bolesti i prirodne nepogode ) ,kao i nesto sto nije prirodno nije automatski lose , na primer automobili , avioni , internet , antibiotici itd.
Ako si odrastao čovek i problem ti je ko se punoletan s kim iebe, onda je tvoj problem veći nego njihov.

Pa to I jeste prirodno jer je covjek uspio potisnuti ostale vrste sa tim izumima morao im je oduzeti zivotni prostor da bi izvrsio takvu ekspanziju a to je Sam oroces prorodne selekcije

Mislim da pod “ista prava” kao ostali spada i usvajanje dijece što je za neke velik problem.

Nekako mi odmah pade na pamet komedija “Birdcage”. Moj bivši kolega se oženio sa svojim dečkom pa su usvojili malu djevojčicu od mjesec dana. Nedavno saznam da su u taj svoj brak ubacili još jednog partnera. Sad beba ima tri tate.

Šta znam, ako su svi dobro i sretno onda ne smeta ni meni.

Nije tacno da ne ugozavaju ceo svet,na pr modni kreatori su napravili od muskaraca idiote u helankama i ne moze da se kupi normalna garderoba,sto povlaci sa sobom mnoga druga srozavanja muskaraca
1744738975270.png

dve odrasle osobe treba da imaju ista prava kao i ostali pripadnici drustva
Која права? Не постоји само једно право.

Тачније је рећи, "Две подједнако способне особе требају да имају иста права." Дакле, не одрасле већ подједнако способне особе.

Njegov argument je bio da nije prirodno , na sta sam ja rekao da homoseksualno ponasanje je vidljivo u skoro svim vrstama i ne moze da se poredi sa nasilnim ponasanjem ( jer je uglavnom odgovor na to da ostale zivotinje redovno ubijaju svoje mlade itd. ) itd.

Хомосексуално понашање НИЈЕ природно ако га осим природе додатно вештачки стварају људи.

Back