PRIRODNE KATASTROFE I LOŠE VREME

goscica:
Ja nista ne razumem, al nema veze, kad porastem, kazace mi se (a mrzi me da listam tolike stranice zbog toga)...Ajde onda ako vec ima nedoumica (nazovimo to tako), smislite neki nacin da se ne zna sta je cije, pa da se glasa.Trulo je da se rukovodimo bilo cime, osim sopstvenim impresijama i kvalietom fotografija.I da, bilo bi lepo kad bi mogli da prilikom glasanja obrazlozimo zasto smo glasali za te fotose.Moram jos i ovo da kazem - mozda je ovde bilo i boljih fotogr. od onih za koje sam glasala, ali mislim da su tematski promasene.
Evo objašnjenja: ja sam se našalila na Đoletov komentar jer smo do sad sto puta raspravljali na tu temu. Zato je Bruno rekao da se prelistaju stare takmičarske teme. Čak smo imali i anketu da li da se slike kače anonimno ili ne. Na kraju se ništa nismo dogovorili. Jer su ljudi čak dolazili i glasali svojim klonovima. Šta reći??!! :lol:
Eto, ovde malo vlada haos zbog nepostojanja moderatora. Odnosno aktivnog moderatora.

bug.gif

Evo objašnjenja: ja sam se našalila na Đoletov komentar jer smo do sad sto puta raspravljali na tu temu. Zato je Bruno rekao da se prelistaju stare takmičarske teme. Čak smo imali i anketu da li da se slike kače anonimno ili ne. Na kraju se ništa nismo dogovorili. Jer su ljudi čak dolazili i glasali svojim klonovima. Šta reći??!! :lol:Eto, ovde malo vlada haos zbog nepostojanja moderatora. Odnosno aktivnog moderatora.

bug.gif

Ako je tako onda moj klon jos uvek zivi a ja nisam banovana , xia ............. ustvari ne zameram ti . cao

p.s. Bird mislim da bi mogla nesto reci u moju odbranu . toliko hvala

Pa ko ti kriv kad čitaš samo ono što boldiraš. Dve rečenice ispred se spominje anketa na koju se odnosi i rečenica koju si boldirala. I još jednom ponavljam, niko tebe nije spominjao šta si se uvatila pa ne puštaš.? Je l treba da ti crtam: ljudi du dolazili na anketnu temu i glasali svojim klonovima. :roll:

bug.gif

prolecni dan:
problemi i isti takmicari koji dobijaju glasove....samo menjaju pozicije poena...

Meni se ipak čini da su pored svih problema na koje smo nailazili uvek pobeđivale najbolje slike na temi.

bug.gif

Možda sam ja (ne)tipičan primer...prvi put sam postavio sliku na takmičenju i pobedio, zahvaljujući slici i vama, tako da jedan ili dva klona ne znače ništa ako ti fotka nije dobra... i zato ljudi glasajte... što nas više ima koji smo aktivni, to će uvek pobediti najbolja fotka...

ne kazem za tebe licno...
ja u poslednje vreme i nisam bas tu, ne znam ni koliko postujes...
drugo ne ucestvujem na temama, tako da mi nista ne znaci,
zato nemoras da se parvdas, verujemo ti i zavrsimo sa tim, nisu to neki poeni u pitanju,
i sta znaci pobeda, bitno je druzenje...
zato kaci slike i uzivaj..

razumem te bruno ali sam od nekog bar ocekivala bilo kakvo razumevanje i smeta mi to da me prozivaju , mozda xia i nije prozvala mene sto verujem da nije ali mene su banovali zbog toga[/B dok je moj "takozvani " klon i dalje u zivotu kao i ja , pa blago meni mozda sam jedina sa dva nick-a na forumu , a mozda mi je i admin brat od tetke . :mrgreen: pozdrav i laku noc spava mi se vise , pozdrav xia .

ustvari sacekacu da vidim ko ce da pobedi

Evo ljudi da prekinemo ovo natezanje...

Prvo mesto je:
fotka sa posta br 4. postavila fibi3 - 28 poena[/FONT]
04_fibi3-1.jpg

Drugo mesto je:
fotka sa posta br. 9 postavio miki_r - 24 poena
09_miki_r-1.jpg

Trece mesto je:
fotka sa posta 58 postavila xiaoyu - 21 poen

58_xiaoyu-1.jpg

sve rezultate i kako je ko glasao (ako nekog zanima) možete videti u prilogu