Priroda protesta srpske opozicije?

Сам си аболирао могућег кривца и називао га јадним инжењером, који је не би примио плату да није потписао.
Моја размишљања о настрешици иду до намере и убиства са предумишљајем и зато инсистирам да се правосуђе
притисне, ради организовања радне групе са циљем расветљавања случаја.
Насилна или било какава промена власти у овом тренутку даће исте ефекте као и до сада, куд који мили моји.
Радна група треба бити састављена од проверених нестраначких кадрова, стручних лица из више области.
Било чији утицај на рад групе биће сигуран показатељ умешаности у случај.
У лажним демократијама све може, па и да председник помилује сопственог сина, чак и за будућа дела која би се могла открити.
Iz nehata je ubistvo zbog nastrešnice, a sa predumišljajem je za Olivera Ivanovića. Ali sve ostalo da, potpisujem.

Сам си аболирао могућег кривца и називао га јадним инжењером, који је не би примио плату да није потписао.
Моја размишљања о настрешици иду до намере и убиства са предумишљајем и зато инсистирам да се правосуђе
притисне, ради организовања радне групе са циљем расветљавања случаја.
Насилна или било какава промена власти у овом тренутку даће исте ефекте као и до сада, куд који мили моји.
Радна група треба бити састављена од проверених нестраначких кадрова, стручних лица из више области.
Било чији утицај на рад групе биће сигуран показатељ умешаности у случај.
У лажним демократијама све може, па и да председник помилује сопственог сина, чак и за будућа дела која би се могла открити.
Не видиш проблем у томе што тужилаштво треба да се "притисне"?
Као на пијаци...да је пострадало 50 људи, онда би притисак био мањи, или...?
Па која је цифра граница не притискања?
Не идеализујем ја ни једну власт, али ти полазиш од тога да је свака друга лажна, валда навикнут, као и већина овог напаћеног народа, да је потребно бити већи лажов и преварант, не би ли свргнуо садашње.
Не разумем, али стварно...

Не видиш проблем у томе што тужилаштво треба да се "притисне"?
Као на пијаци...да је пострадало 50 људи, онда би притисак био мањи, или...?
Па која је цифра граница не притискања?
Не идеализујем ја ни једну власт, али ти полазиш од тога да је свака друга лажна, валда навикнут, као и већина овог напаћеног народа, да је потребно бити већи лажов и преварант, не би ли свргнуо садашње.
Не разумем, али стварно...
Не кажу безвезе да је историја учитељица живота.
Поучен догађајима из прошлости јасно ми је да хаотичне ситуације одговарају баш криминалним структурама,
поготово ако су у спрези са влашћу. Обавезно долази до престројавања, уништавања доказа па чак и да злочинци
преузму полуге система, кријући се иза лица људи од промене. Зато бих у овом случају избегао хаотично стање
и бар једном у историји да до промена и легализма дођемо на начин како Бог заповеда.

Не требају нам партизани, далеко од тога.
Само мало здрве памети.
Не можеш убити девојку и бити са наногицом на мору.
Изазвати удес са супстанцама у крви и не одговарати.
Штедети и исфушарити надстрешницу под којом стоје стотине људи
Ухапсити ноћног чувара на послу....
А ти ми причаш о суђењу. и праву?
Vidiš, ovo se u psihologiji naziva emotivističko rezonovanje i od kad može da se prati se koristi kao argumentacija u politici.

Не кажу безвезе да је историја учитељица живота.
Поучен догађајима из прошлости јасно ми је да хаотичне ситуације одговарају баш криминалним структурама,
поготово ако су у спрези са влашћу. Обавезно долази до престројавања, уништавања доказа па чак и да злочинци
преузму полуге система, кријући се иза лица људи од промене. Зато бих у овом случају избегао хаотично стање
и бар једном у историји да до промена и легализма дођемо на начин како Бог заповеда.
Наш је народ трпељив.
Бојим се да у регуларне изборе велики део становништва више не верује
Баш због тих криминалних структура које су чак и то демократско наслеђе обесмислили разним триковима.

Наш је народ трпељив.
Бојим се да у регуларне изборе велики део становништва више не верује
Баш због тих криминалних структура које су чак и то демократско наслеђе обесмислили разним триковима.
Које демократско наслеђе? Какву демократију смо могли наследити из СФРЈ?
Да не улазимо сад у зачкољице урушавања демократије у срцу исте САД-еу и ЕУ где одлуке доносе људи које нико није бирао,
већ су постављени попут Ане Брнабић. Ми да знамо шта је демократија, не би нам на власт дошла непостојећа странка са туђим мандатима,
нити би прихватили премијера владе који исту није састављао, већ је директивом из САД-еа дошла на већ састављену владу.
Ако успемо да легално разоткријемо макар једно непочинство власти, ето нама ванредних избора на које би народ са великим еланом
и новом надом сигурно масовно изашао. Највећи проблем је што опозицију воде сличне галамџије попут Вучића док је био опозиционар, па
нагло после пута у Енглеску и тродневног размишљања приклонио се новој нелегалној странци, препорођен са новим манирима смиреног и
помирљивог човека, спремног да у своје редове прими све дојучерашње непријатеље жељне комадића власти.
Све је то иста багра, народ то види и зато имамо толико висок постотак апстинената од избора.

Које демократско наслеђе? Какву демократију смо могли наследити из СФРЈ?
Да не улазимо сад у зачкољице урушавања демократије у срцу исте САД-еу и ЕУ где одлуке доносе људи које нико није бирао,
већ су постављени попут Ане Брнабић. Ми да знамо шта је демократија, не би нам на власт дошла непостојећа странка са туђим мандатима,
нити би прихватили премијера владе који исту није састављао, већ је директивом из САД-еа дошла на већ састављену владу.
Ако успемо да легално разоткријемо макар једно непочинство власти, ето нама ванредних избора на које би народ са великим еланом
и новом надом сигурно масовно изашао. Највећи проблем је што опозицију воде сличне галамџије попут Вучића док је био опозиционар, па
нагло после пута у Енглеску и тродневног размишљања приклонио се новој нелегалној странци, препорођен са новим манирима смиреног и
помирљивог човека, спремног да у своје редове прими све дојучерашње непријатеље жељне комадића власти.
Све је то иста багра, народ то види и зато имамо толико висок постотак апстинената од
Слажем се...углавном.
Данас не помињем политику.
Позз
И срећна Слава свима који славе.

Priroda protesta je to što se ljudima jednostavno smučila ova vlast i te njuške koje gledaju po medijima sa nacionalnom frenkvencijom, pogotovo mladim ljudima su se smučili koji ono u preko 90% slučajeva ne mogu da smisle naprednjake (i realno kad bi samo mladi ljudi glasali Vučić bi imao podršku na nivou statističke greške ili bi u najboljem slučaju bio tu negde oko cenzusa).
Mislim da čak to nema veze toliko ni sa lošim životnim standardom, korupcijom, kriminalom i brojnim aferama u koju je ova vlast umešana, tim silnim tragedijama koje su nas zadesile počevši od Ribnikara, Mladenovca pa sad do stanice u Novom Sadu, Kosmetom, rasprodajom zemlje strancima, litijumom i svim tim užasnim i negativnim stvarima (a vala ima ih i previše iako niko ne može da bi nas te neke stvari mimoišle i da je neko drugo bio na vlasti) koliko se ljudima već jednostavno smučilo da svaki dan gledaju te iritantne i antipatične njuške po medijima non-stop i smučila im se ta njihova bahatost, primitivizam, alavost i uticaj koji oni imaju i ta neka nezdrava, histerična i vrlo negativna atmosfera koju su stvorili i koju neprekidno i vrlo agresivno stvaraju.

Mislim naprednjaci ne mogu da shvate da ljude boli q.... šta su oni uradili, šta nisu uradili ili koliko su para ili već čega pokrali i da ljudi prosto nit su u nekoj obavezi prema njima nit žele da ih više gledaju svaki dan, ono samo se mičite da vas više ne gledamo (ja mislim da je upravo to najviše priroda ovih protesta).
Da.Vučić jeste užasno iritantan i dosadan lik.Verovatno bez ijedne pozitivne osobine.Sve to nije razlog za aktivnosti koje izlaze iz okvira zakona.Za blokade mostova i saobraćajnica.Nisu te zakone pisali Vučić i njegovi nego su nasleđeni iz vremena demokratske vlasti

Back