Nikola Tajland
Primećen član
- Poruka
- 972
Verujem.Rističević je u poređenju s tobom intelektualni gorostas.
Cuo si na Pinku.
Jovana J. licno objavila.
Sta li je tek Vulin???
Sedmostruki nobelovac?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Verujem.Rističević je u poređenju s tobom intelektualni gorostas.
Slabo ja pratim televizore.Vidim ti si upućen.Verujem.
Cuo si na Pinku.
Jovana J. licno objavila.
Sta li je tek Vulin???
Sedmostruki nobelivac?
Naslucujem....Slabo ja pratim televizore.Vidim ti si upućen.
Aha. Kako ono beše, vladu sastavlja onaj ko dobije većinu, ili je suština izbora da se vlast uvek menja revolucijama? Pa i Broz je došao na vlast “revolucijom”, a i on je obećavao progres.Jeste.
Marjane, moj, Risticevicu.
Tvoj problem je što jednoj notornoj Nataši Kandić ne možeš da nađeš da je uradila nešto gore od Ava :Aha. Kako ono beše, vladu sastavlja onaj ko dobije većinu, ili je suština izbora da se vlast uvek menja revolucijama? Pa i Broz je došao na vlast “revolucijom”, a i on je obećavao progres.
Nek se malo biraju sa SNS, nema nade da napuste svoj autodestruktivni “antinacionalizam” dok ne uvide da im to škodi na izborima: ne možeš da se boriš za bošnjačke i aljbanske nacionalne interese i da u Srbiji imaš većinu iza sebe, prvo to da nauče.
Natašica Kandić te podržava => odričeš se mog glasa, ideš na izbore protiv SNS sam.
Pogledajte prilog 1655609
Ti i ova TVOJA moralna vertikala niste ni moji ni Srbija, a mirišete do u nebesa. Kako te nije sramota?Има овде пар људи који су за Вичића из убеђења.
Они никада од мене неће чути ружну реч.
Може културна полемика.
А ту сте и ви.
Нисте ви српски националисти, не.
Ви сте плаћени( у еврима ) ботови.
Смрдите.
Сутра ћете агитовати за Шолака или неког трећег, свеједно.
Толико сте ми одбојни.
Ви, не моја Србија.
Ako “nemaš vremena” da slušaš, evo ti ovde. I ne lupetaj.Има овде пар људи који су за Вичића из убеђења.
Они никада од мене неће чути ружну реч.
Може културна полемика.
А ту сте и ви.
Нисте ви српски националисти, не.
Ви сте плаћени( у еврима ) ботови.
Смрдите.
Сутра ћете агитовати за Шолака или неког трећег, свеједно.
Толико сте ми одбојни.
Ви, не моја Србија.
To je nešto na čemu insistiraju SAD i ceo NATO i EU i nešto čemu se ni jedna srpska vlast ne može odupreti.Je li to sa Majićem mogu da smatram odgovorom na moje pitanje, o Kežual?
Zbog nekog ko je učesvovao u sudskom veću koje je oslobodilo Šiptare, vredi trpeti nekog ko je predao srpska opštine Kurtiju, prevario svoj narod da mu se nametne Kurtijevu vlast?
Svaka čast, imaš vrlo istančan osećaj za meru, pravdu, balans...
Ништа није предато Куртију, Срби ће повратити своје општине и биће формирана Заједница Србских Општина!Zbog nekog ko je učesvovao u sudskom veću koje je oslobodilo Šiptare, vredi trpeti nekog ko je predao srpska opštine Kurtiju, prevario svoj narod da mu se nametne Kurtijevu vlast?
Напаћени инжењер који зарад сопственог ухлебљења потписује смрт непознатог броја људи?Верујем да ти, не би ни трепнула када би послала неког напаћеног инжињера на 20 година строгог затвора.
А каква је дужност и одговорност онога који је посао уговорио, проневерио и приштедео за себе?Напаћени инжењер који зарад сопственог ухлебљења потписује смрт непознатог броја људи?
Зар његова дужност и одговорност није излазак у јавност са таквим информацијама?
Наравно ако је тако како си ти то представио истина, не треба једини да гули робију али он
би требао бити нит којом ће се опарати ткање такве корупционашке власти.
Ne očekuj racionalan odgovor.Da se vratimo ovome
On je specifičan slučaj koji ima potrebu da svoje strahove koje mu je uterao Klinton prikazuje kao veliku mudrost. Ima tu još par njih. Kao onaj “aleksa” koji ovde prodaje mudrosti kao “srpski nacionalista”.Напаћени инжењер који зарад сопственог ухлебљења потписује смрт непознатог броја људи?
Зар његова дужност и одговорност није излазак у јавност са таквим информацијама?
Наравно ако је тако како си ти то представио истина, не треба једини да гули робију али он
би требао бити нит којом ће се опарати ткање такве корупционашке власти.
To je onaj princip "druže sudija, nisam ja kriv što sam ubio čoveka, jer je isto jedan lik u Americi ubio čoveka"Da se vratimo ovome
Aha. Kako ono beše, vladu sastavlja onaj ko dobije većinu, ili je suština izbora da se vlast uvek menja revolucijama? Pa i Broz je došao na vlast “revolucijom”, a i on je obećavao progres.
Nek se malo biraju sa SNS, nema nade da napuste svoj autodestruktivni “antinacionalizam” dok ne uvide da im to škodi na izborima: ne možeš da se boriš za bošnjačke i aljbanske nacionalne interese i da u Srbiji imaš većinu iza sebe, prvo to da nauče.
Natašica Kandić te podržava => odričeš se mog glasa, ideš na izbore protiv SNS sam.
Pogledajte prilog 1655609
Ne, to je prost princip da nisi ni jednom okrivio Demokrate za bilo šta takvo što se redovno dešava u Americi.To je onaj princip "druže sudija, nisam ja kriv što sam ubio čoveka, jer je isto jedan lik u Americi ubio čoveka"
Ni Tramp ni Bajden ni Buš ni Obama nisu sekli trake ispred te zgrade i dovodili njihove majstore na nameštenim tenderima.Ne, to je prost princip da nisi ni jednom okrivio Demokrate za bilo šta takvo što se redovno dešava u Americi.
Nastup a la KPJ. Ovi vam izgleda nude i izbore, ali ne, ni izbori nisu prihvatljivi osim ukoliko Druga Srbija nema unapred zagarantovanu pobedu, jel da?
Адвокат...боље ћутиOn je specifičan slučaj koji ima potrebu da svoje strahove koje mu je uterao Klinton prikazuje kao veliku mudrost. Ima tu još par njih. Kao onaj “aleksa” koji ovde prodaje mudrosti kao “srpski nacionalista”.
Ne, nije.Ni Tramp ni Bajden ni Buš ni Obama nisu sekli trake ispred te zgrade i dovodili njihove majstore na nameštenim tenderima.
Je li ti jasna ta suptilna razlika
Pogođeno je, javljaju se simptomi ideologije nametnute uslovljavanjem i pritiskom. Već poznati fenomen, još od katolika, a i ketman pre njih.Адвокат...боље ћути
Како ме читаш...бравоPogođeno je, javljaju se simptomi ideologije nametnute uslovljavanjem i pritiskom. Već poznati fenomen, još od katolika, a i ketman pre njih.
Nemam pojma o čemu pričaš, i to nije prvi put.Ne, nije.
Izgleda da vam ovi ladno nude izbore, ali ti bi izgleda preferirao neku bezizbornu demokratiju, kao kod žutih?
Šta tačno zahtevaš? Da svaka vaša trenutna sugestija bude sveto pismo?
Često uopšte ne razumem šta čovek hoće da kaže.Како ме читаш...браво