Prioritet

TerminatorX

Aktivan član
Banovan
Poruka
1.886
Koji je prioritet kada nekog zelite da upoznate ....fizicke osobine ili duhovno moralne ?

Da objasnim jednostavnije ,da li vam je vaznija fizika ili kakva je ko osoba ?

Meni duhovne osobine ,ako je za nesto ozbiljnije ,od lepote se necu leba najesti :D cak mogu i mnogi da mi zavide :lol:

Poslednja izmena:
Koji je prioritet kada nekog zelite da upoznate ....fizicke osobine ili duhovno moralne ?

Meni duhovne osobine ,ako je za nesto ozbiljnije ,od lepote se necu leba najesti :D cak mogu i mnogi da mi zavide :lol:

Ništa ne može tako lepo da zapali muškarca u meni, kao žena, koja je zrela u glavi.

Ja sam rekao cinjenicu ko je lep ,nisi morala celu recenicu da obrises,za fizicku lepotu.I nije nikakvo muvanje,posto odmah mislite da se sve oko toga vrti.

- - - - - - - - - -

Cuj da obozavam ljudsko bice
:hahaha:

Ja sam rekao cinjenicu ko je lep ,nisi morala celu recenicu da obrises,za fizicku lepotu.I nije nikakvo muvanje,posto odmah mislite da se sve oko toga vrti.

није мување него вређање.
а кад је цитат обрисан онда твоја реченица нема смисла да самостално стоји.

Naravno da gledam kakva je osoba
Ali kako cu ja nekog da upoznam tako?
Mislim ako treba da upoznam nekog,onda logicno ne znam da li je on dobra osoba,a da bih mu prisla i upoznala ga valjda mora da bude koliko toliko lep,da ima nesto da me privuce ka njemu pa onda da mogu da vidim kakva je osoba
Ne stavljam fizicki izgled na prvo mesto naravno,ali ovo mi nekako deluje logicno
A ako ga vec poznajem i znam kakav je,onda mi nije mnogo bitno kako izgleda ako mi se svidi njegov karakter

Prioritet je fizicki izgled.
Ja i onako u svakoj zeni probudim dobricu:lol:

Kakav priorite? Mora da kvrcne na prvi pogled.

Ništa ne može tako lepo da zapali muškarca u meni, kao žena, koja je zrela u glavi.

evo dobrog odgovora.
isto važi i u obrnutom smeru.

izgled je naravno važan kao što reče georg ali važnija su poklapanja na relaciji zrelog rasuđivanja.

- - - - - - - - - -

Velike sise i dobra dusa

е јбг ништа онда : (

Na dusu mogu i da zazmurim
vas dvoje
:rotf:

Back