Prioritet

nemam ja frku od testova
no od voznje...
borim se sa svojim strahovima..
i tako to..
bice sve u redu, je l' da? :D

nema shta da se bojish... bitno je da zelish da prevazidjesh strah... kad odluchish uspecesh... ako te bilo shta u vezi toga zanima mozemo na pp da ne smaram ovde sve sa detaljisanjem kako sam se reshila strahova u voznji...

nema shta da se bojish... bitno je da zelish da prevazidjesh strah... kad odluchish uspecesh... ako te bilo shta u vezi toga zanima mozemo na pp da ne smaram ovde sve sa detaljisanjem kako sam se reshila strahova u voznji...

cek cek, sad su mi neke stvari jasnije :D. zato ti odgovorno tvrdis da su muskarci bolji vozaci...aa.....u tom grmu lezi zec ;)

:think:

ok,sad razumem

ama nisam ni rekla da se zovem, vec da me neki ovde oslovljavaju sa helen ili hellen... znash i sam da sam se par puta iscimala ne znajuci jel se odnosi na mene ili nashu moderatorku... al poshto je ovaj lik ostavio poruku na mom profilu logichno je da se odnosi na mene, medjutim, rado cu prihvatiti mogucnost da se on zbunio i trazeci nashu hellen nabasao na mene...;)

svaka navika ima svoju cenu...naplati mu...a odvike su velikih kostanja ako preteras u navikavanju...prioritet...to je prioritet..na cemu se bazira nas nacin navikavanja na one reci....nista..nista...ne postoji nista,,,sve je svasta i sve kosta....naplata ....ti je sl. tema..

Back