Prinudna naplata duga kreće od - 1.500 dinara

gost 186661

Elita
Poruka
24.166
Najniži dug za koji je privatnim izvršiteljima poslat zahtev za prinudnu naplatu iznosi 1.500 dinara, piše Blic. Izvršitelji će prvo pokušati naplatu dugova firmi, ali i građana čiji su neplaćeni računi pred zastarevanjem, pokazuju zahtevi koji su stigli izvršiteljima. Tamara Pajković, član Izvršnog odbora Komore izvršitelja, kaže da će izvršenja ići redom kojim im predlozi od poverilaca stižu. Ona je kao primer navela da je jedno malo komunalno preduzeće prvo poslalo predloge za izvršenje dugova prema firmama, a kasnije će slati i za građane. Međutim, ima i onih koji šalju paralelno kako dugovi ne bi zastareli. Ona ističe da ne postoji ograničenje koliki bi bio minimalni ili maksimalni iznos duga koji izvršitelji treba da naplate. Među prvima, predloge su poslali Telekom Srbija, Telenor i Srbijagas, a zasad ih ukupno ima oko 4.000. Beogradski "Parking servis" uskoro planira da se pozabavi tim problemom. "Prioritet će nam biti oni koji imaju više neplaćenih kazni. Prvo ćemo nastojati da naplatimo dugove institucija, a tek posle i građana", rekao je Branko Vasiljević iz Parking servisa, piše beogradski list.
http://www.rtv.rs/sr_lat/drustvo/prinudna-naplata-duga-krece-od-1.500-dinara_332802.html

Ето га.:)
Зна се де и код кога ће да наврну ПРИВАТНИ ИЗВРШИТЕЉИ.
У слободној и демокрацијској творевини нема потребе за судским одлукама, довољно је пар горила и све решено, зар не?

Мого би смо бити пример,
језивог одговора тзв. државе.

Они кад би имали у року од месец дана неколико случајева да неко пусти пса на њих или да их изломи не би ишли тако лако. А нема 500.000 полицајаца да чува и политичаре и њих.

Ето га.:)
Зна се де и код кога ће да наврну ПРИВАТНИ ИЗВРШИТЕЉИ.
У слободној и демокрацијској творевини нема потребе за судским одлукама, довољно је пар горила и све решено, зар не?

Ова тема је ЦРНИ ХУМОР јер испада да ће јурити сиротињу А ГЛАВНЕ ЛОПОВЕ КОЈИ СУ ОЧИГЛЕДНО КРАЛИ ЛОПАТАМА И НЕ ПОМИЊУ:

8 milijardi neregularnih javnih nabavki
Biznis, 08:55, 25.07.2012.
Autor: Agencija BETA

Mi proces kontrolišemo tek po završetku javne nabavke i dostavljamo izveštaj DRI i budžetskoj inspekciji da reaguje
BEOGRAD - Direktor Uprave za javne nabavke Predrag Jovanović izjavio je danas da je uprava ove godine uočila neregularnosti u hitnim nabavkama u vrednosti od osam milijardi dinara, što je tri puta više u odnosu na prethodnu godinu.
"U celoj 2011. godini bilo je uočeno neregularnosti javnih nabavki po hitnom postupku u vrednosti od 2,9 milijardi dinara, što znači da je za duplo kraći period tri puta više neregularnosti uočeno i to je jedan alarmantan podatak", rekao je Jovanović za RTS.

Na pitanje da li je je broj neregularnosti možda povećan zbog izbora održanih u Srbiji, on je naveo da postoji sumnja, ali da je neophodno ispitati i utvrditi šta je uzrok toga. On je kazao da uprava proces javne nabavke kontroliše tek po završteku postupka što je loše.

"Mi proces kontrolišemo tek po završetku javne nabavke i dostavljamo izveštaj DRI i budžetskoj inspekciji da reaguje. Mnogo bi bilo bolje da uprava može da reaguje pre zaključivanja ugovora i ukaže naručiocu da postupak nije regularan i spreči zaključivanje ugovora", naveo je Jovanović.

On je kazao da mu nije poznato da je neki slučaj neregularne javne nabavke sankcionisan.

Они кад би имали у року од месец дана неколико случајева да неко пусти пса на њих или да их изломи не би ишли тако лако. А нема 500.000 полицајаца да чува и политичаре и њих.

Довољна су двојица,
да те приведу код неовисног судца и да те ехпресно осуда на 12 година.
И да платиш дуг од 1500 са каматама, душевне и физичке повреде избацивачима, судски поступак......

Ова тема је ЦРНИ ХУМОР јер испада да ће јурити сиротињу А ГЛАВНЕ ЛОПОВЕ КОЈИ СУ ОЧИГЛЕДНО КРАЛИ ЛОПАТАМА И НЕ ПОМИЊУ:

Mi proces kontrolišemo tek po završetku javne nabavke i dostavljamo izveštaj DRI i budžetskoj inspekciji da reaguje
BEOGRAD - Direktor Uprave za javne nabavke Predrag Jovanović izjavio je danas da je uprava ove godine uočila neregularnosti u hitnim nabavkama u vrednosti od osam milijardi dinara, što je tri puta više u odnosu na prethodnu godinu.
"U celoj 2011. godini bilo je uočeno neregularnosti javnih nabavki po hitnom postupku u vrednosti od 2,9 milijardi dinara, što znači da je za duplo kraći period tri puta više neregularnosti uočeno i to je jedan alarmantan podatak", rekao je Jovanović za RTS.

Na pitanje da li je je broj neregularnosti možda povećan zbog izbora održanih u Srbiji, on je naveo da postoji sumnja, ali da je neophodno ispitati i utvrditi šta je uzrok toga. On je kazao da uprava proces javne nabavke kontroliše tek po završteku postupka što je loše.

"Mi proces kontrolišemo tek po završetku javne nabavke i dostavljamo izveštaj DRI i budžetskoj inspekciji da reaguje. Mnogo bi bilo bolje da uprava može da reaguje pre zaključivanja ugovora i ukaže naručiocu da postupak nije regularan i spreči zaključivanje ugovora", naveo je Jovanović.

On je kazao da mu nije poznato da je neki slučaj neregularne javne nabavke sankcionisan.

ma zuti DS-ovci kradu i nogama i rukama

jedva cekam da se formira vlada pa da vidimo dal ce Vucic da odrzi rec i da sve to ispita i pohapsi odgovorne.

A ne da mi ministar sa platom manjom od moje voza jahtu od 500.000 evra i dzip od 50.000 evra %!@*(#*(!@#*( im zutu

Ало бре,
мани се милијарди, то су просербски политичари учињали у име народа,
тема је о олошу који дугује 1500 динџи, њима.

Довољна су двојица,
да те приведу код неовисног судца и да те ехпресно осуда на 12 година.
И да платиш дуг од 1500 са каматама, душевне и физичке повреде избацивачима, судски поступак......

'У праву си, 'лебац им ражени. :lol: Шта је решење?

Наплатити,него шта! Ти што дугују 1500 су најопаснији,то треба све санкционисати па на кулук да одплате дуг!
Треба да се деси 5. октобар поново и да још горе камџијаше овј народ нађе,воли кад га бичују па то ти је...

правом смислу то је пилићарење!
Несмеју на тајкуне који закидају држави ,,на велико''. Ти исти тајкуни, уместо да плаћају држави, плаћају странкама и зато су заштићени ко бели медведи.
Зато удри по сиротињи јер је она у дуговима због скромних или никаквих примања. Натераће их да дуг плате а за храну ...... не морају да једу.

Najniži dug za koji je privatnim izvršiteljima poslat zahtev za prinudnu naplatu iznosi 1.500 dinara, saznaje „Blic“. Izvršitelji će prvo pokušati naplatu dugova firmi, ali i građana čiji su neplaćeni računi pred zastarevanjem, pokazuju zahtevi koji su stigli izvršiteljima.
Prvo firmama, pa građanima

Među prvima, predloge su poslali Telekom Srbija, Telenor i „Srbijagas“, a zasad ih ukupno ima oko 4.000. Beogradski „Parking servis“ uskoro planira da se pozabavi tim problemom. „Prioritet će nam biti oni koji imaju više neplaćenih kazni. Prvo ćemo nastojati da naplatimo dugove institucija, a tek posle i građana“, kaže Branko Vasiljević iz „Parking servisa“.

http://www.***************/drustvo/-izvrsitelji-dolaze-plenidbe-i-za-dug-od-1-500-dinara---25-07

Ja to malo ne razumem..
Koji izvrsitelji..
Ko je budala koja ce da mi udje na kapiju i da pokusa da naplati nesto na bilo koji nacin???
Po svim Zakonima privatnosti, svako ko mi neovlasteno udje u dvoriste ima da ga ubijem ko zeca...
Ne znam, kako ti neki izvrsitelji bez SUDSKOG naloga mogu uopste da dodju u moje dvoriste..

Koja budalastina,
Dosta ljudi ce da strada u ovom,....

da i da dodam, ne moze nikakav privatni izvrsitelj i sa sudskim nalogom da udje u moje dvoriste i moju kucu, bez mog odobrenja..

Zna se ko ima pravo da sa Sudskim nalogom udje u moje dvoriste i kucu, sve ostale, imam pravo da ladno skinem ko zeca..

Usput nemam dugova, ali i da ih imam po bilo kom osnovu, ne bi preporucio nikom da krene na mene po tom osnovu, sem onih koji na to jedino imaju pravo..
Organi policije naravno uz iskljucivo SUDSKI NALOG..

Back