Princip kosmičke ravnoteže kroz reinakrnaciju

Sokolica_M

Domaćin
Poruka
4.428
U Nišu se pre neki mesec dogodila tragedija, saobraćajni udes u kome je troje mladih ljudi izgubilo život. Jedino je dečko koji je vozio ostao živ, što je bilo fascinantno, budući da je udario u drvo pod velikom brzinom, u tzv. ''lakat'' krivini... blabla...

Uvek kad prođem tom raskrsnicom, meni se nametne ista misao: kolika je krivica tog momka?
Koliko je to bilo moguće izbeći?

Prema nekakvom mom rezonu, ima onih ulazaka u negativnu dimenziju, kada osoba kojoj nije ''suđeno'', kojoj ne postoji nikakva opasnost u karti doživi nesreću.
Ono: i nije moralo da se desi...

Ali ima i onog kroz šta se mora proći, je l' da?

Koliko nam karma i prošli životi mogu pružiti odgovora na pitanje zašto se nešto desilo?

Npr. ako uzmemo karte četvoro putnika u tim kolima, da li bismo mogli da vidimo nekakvu njihovu povezanost iz prošlih života?

Jedna žena mi je pričala da ne treba uvek da krivimo ubicu za to delo. Jer možda je ubijeni u prošlom životu bio njegov mučitelj i sl. Ubijeni je tako postao, grubo govoreći, ubica u ovom životu, da bi ''poravnao račune''.

Čekam vaše komentare.

Ali i ne mora, mozda je on neko ko ce tek umreti, mozda ce on biti neko ko ce u sledecem zivotu biti ubijen, ja to posmatram kroz lekcije, mozda mu je u ovom zivotu lekcija da naucio da oseti bol, i krivicu, mislim da njemu ne teba veca kazna od savesti da je kriv za smrt troje ljudi...

A da li bi moglo da se kroz njihove natale vidi da li su ''zadužili'' jedan drugog u prošlom životu?

Ako nisu, to će se u sledeći preneti...

U stvari - ima li šanse da se on ''iskupi'' u ovom životu, te da ne prenosi u sledeći posledice oduzimanja nečijeg života?

Kažem ti mozda je to lekcija, jeste brutalno da nekom tudja smrt bude lekcija, ali sta ako on u prošlom zivotu nije znao da ceni tudji zivot, sta ako je ovo lekcija osvešćivanja sopstvene grubosti, dobra karmicki astrolog, ali zaista dobar bi verovatno pronasao vezu...ne mislim da ce se njemu oduzeti život u sledećem životu, ali možda će oni koji su ubijeni, svoje grubosti, tj. lekcije osvešćivati upravo na njemu, treba svakako pogledati šta je u 12 polju, i gde je saturn...

Back