- Poruka
- 6.360
a ja mislio da si ti jedna pwinceza
((

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Podseti me ova tema na ono cuveno pitanje koje vole da postavljaju na intervjuima za posao:
"Recite nam nesto o svojim manama."
Mislim se, kako da ne[/QUOTE]
Sto da ne.
Kazemo i to potpuno iskreno bas onako kao sto vecina i ovde "prizna" sve i realno sagleda sebe. Moze nesto u stilu" Pa ja sam perfekcionista a i tvrdoglava sam i kad odlucim da dovrsim posao dovrsicu ga pa makar dva dana radila a tek sto sam previse cutljiva i nezainteresovana za ono sto nije moj problem..." I takvih jos najmanje desetak mana.
Za posao i shvatam ovakvo glupiranje ali na forumu me pomalo cudi. Ali samo pomalo...
Podseti me ova tema na ono cuveno pitanje koje vole da postavljaju na intervjuima za posao:
Mislim se, kako da ne![]()
Sto da ne.
Kazemo i to potpuno iskreno bas onako kao sto vecina i ovde "prizna" sve i realno sagleda sebe. Moze nesto u stilu" Pa ja sam perfekcionista a i tvrdoglava sam i kad odlucim da dovrsim posao dovrsicu ga pa makar dva dana radila a tek sto sam previse cutljiva i nezainteresovana za ono sto nije moj problem..." I takvih jos najmanje desetak mana.
Za posao i shvatam ovakvo glupiranje ali na forumu me pomalo cudi. Ali samo pomalo...
ahahahah zezas![]()
ahahahah zezas![]()
paaa ja sam perfekcionistane mogu da podnesem da je posao lose uradjen i ima da radim do ponoci samo da bude kako treba,prosto ne podnosim da neka sitnica fali
a neka druga mana?paaa tvrdoglava sam,kad kazem da cu da uspem e onda cu da uspem,nema kod mene cile mile,cilj mora da se ostvari
jao prosla sam?stvarno?
![]()
Da..
prevarila sam momka,
bila sam preverena,
imam celulit,
postoje dani kad mrzim cjeli svijet,
iznevjerila sam najbolju drugaricu i ona mene,
udario me muskarac s kojim sam ostala jos neko vrijeme u vezi,
molila sam nekog da ne ide od mene i bila u situaciji da mene neko moli,
oprostila prevaru i vjerovatno bih opet,
x puta odglumila da je sex bio ok iako nije,
x puta otisla spavati sa sminkom jer mi je bilo lijeno skinuti je jer je bila zora,
napila se ko stoka i povracala pola noci i dana,
pijem pivo i kuci i u gradu,
ne bih rezmisljala da mi se ne daj Boze desi neplnairana trudnoca sa nekim s kim sam vrlo kratko...
Bas da vidim ima li jos "nesavrsenih, nemoralnih" forumasica?![]()
Sto da ne.
На форуму су обично мане следеће:
- превише сам искрена
- верујем људима
- верујем у људску доброту
- не умем да будем злопамтило, не умем да враћам мило за драго нити да будем агресивна према другима
- не умем да варам, лажем и крадем као други
- превише сам лепо васпитана
- превише сам толерантна
- волим да ми је увек све чисто и уредно
....
![]()
На форуму су обично мане следеће:
- превише сам искрена- верујем људима
- верујем у људску доброту
- не умем да будем злопамтило, не умем да враћам мило за драго нити да будем агресивна према другима- не умем да варам, лажем и крадем као други
- превише сам лепо васпитана
- превише сам толерантна- волим да ми је увек све чисто и уредно
....
![]()
sta cu kad sam takva!![]()
sta cu kad sam takva!![]()
Draga moja sta je ovo?
Cije si to reci citirala i navela ih kao moje. Ja nikada o sebi ne bih napisala toliko toga lepog. Ne umem bas toliko da lazem ni na forumu.
Kakva greska!