Princeza

Podseti me ova tema na ono cuveno pitanje koje vole da postavljaju na intervjuima za posao:
"Recite nam nesto o svojim manama."

Mislim se, kako da ne :mrgreen:[/QUOTE]

Sto da ne.
Kazemo i to potpuno iskreno bas onako kao sto vecina i ovde "prizna" sve i realno sagleda sebe. Moze nesto u stilu" Pa ja sam perfekcionista a i tvrdoglava sam i kad odlucim da dovrsim posao dovrsicu ga pa makar dva dana radila a tek sto sam previse cutljiva i nezainteresovana za ono sto nije moj problem..." I takvih jos najmanje desetak mana.:mrgreen:

Za posao i shvatam ovakvo glupiranje ali na forumu me pomalo cudi. Ali samo pomalo...

Podseti me ova tema na ono cuveno pitanje koje vole da postavljaju na intervjuima za posao:

Mislim se, kako da ne :mrgreen:

paaa ja sam perfekcionista :prstic: ne mogu da podnesem da je posao lose uradjen i ima da radim do ponoci samo da bude kako treba,prosto ne podnosim da neka sitnica fali
a neka druga mana?paaa tvrdoglava sam,kad kazem da cu da uspem e onda cu da uspem,nema kod mene cile mile,cilj mora da se ostvari

jao prosla sam?:rumenko:stvarno?:rumenko:

Sto da ne.
Kazemo i to potpuno iskreno bas onako kao sto vecina i ovde "prizna" sve i realno sagleda sebe. Moze nesto u stilu" Pa ja sam perfekcionista a i tvrdoglava sam i kad odlucim da dovrsim posao dovrsicu ga pa makar dva dana radila a tek sto sam previse cutljiva i nezainteresovana za ono sto nije moj problem..." I takvih jos najmanje desetak mana.:mrgreen:

Za posao i shvatam ovakvo glupiranje ali na forumu me pomalo cudi. Ali samo pomalo...

ahahahah zezas:hahaha:

A, pa to nisu mane, to su 'mane' :mrgreen:

A i odgovori (tacni, tj ovi sto ste navele i slicni ) su vec klise odavno, uopste mi nije jasno sto postavljaju ta pitanja. Dal stvarno misle da ce neko da se zayebe?

Ima i ono: Mana mi je sto se toliko zanesem kad radim da zapostavljam porodicu (bljuv)

paaa ja sam perfekcionista :prstic: ne mogu da podnesem da je posao lose uradjen i ima da radim do ponoci samo da bude kako treba,prosto ne podnosim da neka sitnica fali
a neka druga mana?paaa tvrdoglava sam,kad kazem da cu da uspem e onda cu da uspem,nema kod mene cile mile,cilj mora da se ostvari

jao prosla sam?:rumenko:stvarno?:rumenko:

ma da, i ja sam previse pedantna..:confused:
to moje saradnike cesto nervira..i kad imam rok, u stanju sam da se ubijem od posla, pa nabijem svima tempo koji ih ubija..da, da..apliciram za rukovodioca:mrgreen::lol:

Da..
prevarila sam momka,
bila sam preverena,
imam celulit,
postoje dani kad mrzim cjeli svijet,
iznevjerila sam najbolju drugaricu i ona mene,
udario me muskarac s kojim sam ostala jos neko vrijeme u vezi,
molila sam nekog da ne ide od mene i bila u situaciji da mene neko moli,
oprostila prevaru i vjerovatno bih opet,
x puta odglumila da je sex bio ok iako nije,
x puta otisla spavati sa sminkom jer mi je bilo lijeno skinuti je jer je bila zora,
napila se ko stoka i povracala pola noci i dana,
pijem pivo i kuci i u gradu,
ne bih rezmisljala da mi se ne daj Boze desi neplnairana trudnoca sa nekim s kim sam vrlo kratko...

Bas da vidim ima li jos "nesavrsenih, nemoralnih" forumasica? :manikir:

:cmok2:

Sto da ne.

На форуму су обично мане следеће:
- превише сам искрена
- верујем људима
- верујем у људску доброту
- не умем да будем злопамтило, не умем да враћам мило за драго нити да будем агресивна према другима
- не умем да варам, лажем и крадем као други
- превише сам лепо васпитана
- превише сам толерантна
- волим да ми је увек све чисто и уредно
....

:mrgreen:

На форуму су обично мане следеће:
- превише сам искрена- верујем људима
- верујем у људску доброту
- не умем да будем злопамтило, не умем да враћам мило за драго нити да будем агресивна према другима- не умем да варам, лажем и крадем као други
- превише сам лепо васпитана
- превише сам толерантна- волим да ми је увек све чисто и уредно
....

:mrgreen:

sta cu kad sam takva! :mrgreen:

Нисам преварила садашњег момка :mrgreen:
Не знам да ли ме је преварио, и ако му је стало до везе, боље да не сазнам.
Целулит нисам приметила. Бар не још увек :manikir:
Постоје недеље када мрзим цео свет! Продужени :pms:
Нисам изневерила другарицу, али сам била изневерена.
Никада ме није ударио мушкарац с којим сам била (или сам) у вези. БОЉЕ МУ ЈЕ!
Молила сам и молили су ме.
Праштала сам цмокиће када сам имала 16-17. Сада не, нити ћу.
Само неколико пута то за секс :rumenko:
Е за шминку ми се ретко дешава да је не скинем.
Никада се нисам напила јер не пијем.
А за ту трудноћу...појма немам! :eek:

А да додам да превише идеализујем људе (нарочито оног са којим сам у вези) и зато се јако лако разочарам.
Не верујем људима, и то ми смета. Али можда ће проћи, кад прихватим неке ствари.
Лако планем и свађалица сам.
Терам по свом и инатим се често.
И тако...

Ма принцеза сам, што не! :zper:

Back