Princeza Anastazija

Ali meni je Vladimir izuzetno privlacan,mnogo vise od Mise.Takvi likovi su meni interesantni...Pa posto je Ana glavni lik,volela bih da zavrsi sa njim.Medjutim,ako budu pratili uobicajenu semu sapunica,Ana ce se zavrsiti sa onim prvim koji je dobar,neiskvaren-a to je Misa u ovom slucaju.Opet,od svih zenskih likova naj mi je Natasa.Ipak,ja navijam za Vladimira i Anu. :D

Ma nesto i Natasa nije kao u pocetku, postala je uobrazna dosta!!! Sve vise mi se svidja Liza, jer nije sva kenjkava kao njena sestra.
E, a javlja mi se i da je Zabalujev svorc, pa zato toliko hoce Korfovo imanje!!!
Vladimir ima sve mekse srce, a i bas je sladak :wink:

Ja imam trip,odnosno nemam strpljenja,pa za svaku seriju se trudim da saznam unapred sta ce se desiti,pa tako i za ovu.Isla sam na sajt o seriji,ali sam obecala da necu da pricam sta je bilo...Jedino ako neko bas hoce da sazna...
Joj,Vladimir je bas sladak :oops:

laura87:
Ja imam trip,odnosno nemam strpljenja,pa za svaku seriju se trudim da saznam unapred sta ce se desiti,pa tako i za ovu.Isla sam na sajt o seriji,ali sam obecala da necu da pricam sta je bilo...Jedino ako neko bas hoce da sazna...
Joj,Vladimir je bas sladak :oops:

Ajd mi posalji sta ce se desiti na pvt...
Ja bih volela da bude ovako:

Misha+Ana
Volodja+Liza
Aleksandr+Olga...

Meni je samo krivo za Tanjusku jer me ona nekako podseca na mene, ali definitivno mi je omiljeni lik Ana, koja je fenomenalna glumica, a posto njena i Vladimirova ljubav "zabranjena" ja definitivno navijam za njih. Htela sam da ubacim i neke slicice posto sam skinula citav kontigent, ali ne znam kako (do sad me i nije zanimalo), pa ako mi neko kaze ubacicu ih. Svidja mi se sto ovo nije klasicna sapunica, a kolko sam cula ovo je najskuplja serija radjena u Rusiji (kostimi...)

Ana_0802:
Pa znam, smesna mi je na onaj simpatican nacin!!! E, a na koju foru je Aleksandar mogao tako brzo da zaboravi Olgu i zaljubi se u Natali, kad je onu toliko voooleeeooo!!!
To mi je malo bezveze!
Skroz si u pravu, i jos da je neka druga, nego bas njena najbolja drugarica, glupost. Ona Liza je ispala strasno glupa, a Vladimir je bio mnogo sladak danas. Mislim da se i Ana malo lozi na Vladimira.

Lizu su udali za Andreja ( mlad,lep... :cry: ) posto je volodja ipak precutno rekao da vise ne voli mladu.Zeludac mi se okretao kada sam gledala vencanje (mada seriju ne pratim redovno) Anastasiju prodaju,posto Volodji vise nije potrebna....
Bebe sliku stavljas tako sto kopiras link i ispred i iza slike slike stavis

Back