N_ToNx
Primećen član
- Poruka
- 667
Meni je Vladimir lepsi od Mishe,ali mi nekako nije za Anu...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ana_0802:Vladimir je lepsi od Mishe, a Natalija od Ane...i Olga je lepa, a najvise me nervira prestolonaslednik!!!
N_ToNx:A otkud ti znas sta ce sve da se desi?
Ana_0802:Ej, ljudi, ajde da se dogovorimo - bez otkrivanja sta ce da se desi!!! Pa nije fer!!! Prestacu i da gledam seriju, ako znam sve sta ce da bude. Pricajmo normalno, bez "gledanja u kristalnu kuglu"!!!
Babe:Prilicno mentalno, ali izgleda da ce Vladimir da se ozeni sa Anom, a Misa sa Lizom, i da ce da naprave dvostruko vencanje, a Natali ce da da se skonta sa Aleksandrom, koji ce na kraju da se ozeni sa marijom... a Natali ce valjda da se pomiri sa Andrejom; i Volodja i Misha ce da se bore u dvoboju, a valjda ce vladimir da se kresne sa Polinom...
Jel zna mozda neko kako se zove ona pesma sto je peva Ana na pocetku prve epizode kad je islo predstavljanje likova i gde da je skinem?
Ni jalaura87:Meni je nezgodno kad idem popodne u skolu,ne mogu nikako da stignem.
Ana_0802:Ja jedino Zabalujeva mogu da povezem sa ubistvom Korfa, jer se on hvalio onom njegovom bocicom za otrove!!!
Blue Note:Ana_0802:Ja jedino Zabalujeva mogu da povezem sa ubistvom Korfa, jer se on hvalio onom njegovom bocicom za otrove!!!
I ja, mislim da Dolgorukaja ipak nije tako okrutna. Ona sve to radi iz želje za osvetom, ali ne verujem da je ubica. Sigurna sam da je Zabalujev.
.........
Ali Vladimir, .... nije ni svestan koliko je voli.
N_ToNx:Meni se ucinilo da sam videla na reklami za ovu seriju Mihshu i Anu u crkvi sa krunama na glavi. Da li to znaci da ce se ONI vencati,a ne Vladimir i Ana?