Enina
Elita
- Poruka
- 22.090
Pozdrav.Po vasem misljenju,u kojoj drzavi zive najprimitivniji ljudi na svjetu?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozdrav.Po vasem misljenju,u kojoj drzavi zive najprimitivniji ljudi na svjetu?
A sta rade?Znam da su moje komšije ljudi sa pećinskim manirima. Samo prošle godine sam zvao 12 puta policiju. Ove godine, za sad samo jednom.
Saudijska Arabija je jako napredna zemlja. Da se uvedu delimicno njihovi zakoni kod nas ne bi bilo kriminala, jer bi kazna bila smrt.Smatram da najprimitivnije žive u Saudijskoj Arabiji. Jer, narod koji još nije shvatio da u ovom dobu nije normalno ljudima seći glave, ruke i noge, vešati ih na trgovima - zasigurno nije izašao iz okvira primitivnosti.
Pa i neandertalci su bili u smislu oružja koje su imali jako napredni za svoje vreme.Saudijska Arabija je jako napredna zemlja. Da se uvedu delimicno njihovi zakoni kod nas ne bi bilo kriminala, jer bi kazna bila smrt.
Širok je to repertoar nedela. Od toga što su mi na nekoliko mesta oštetili imovinu, i što su vulgarni , za njih je normalno da svoju seljačku muziku glasno puštaju od 07 00- 22 00. Da ne spominjem da su njihova deca nekoliko puta vršila veliku i malu nužnu na mojoj terasi. Njihov pas redovno ostavlja svoj izmet po mom travnjaku..itd.A sta rade?
Biblija kaze ne pocini zlocin ubistva, misleci da ne ubijes nevinog coveka. Ako je neko pedofil, diler droge, i slicno, njega je opravdano likvidirati. Ali u drzavi gde vladaju Boziji zakoni, ne u demokratiji.Pa i neandertalci su bili u smislu oružja koje su imali jako napredni za svoje vreme.
Saudijska Arabija je, u smislu kulture, zemlja koja je daleko iza svog vremena. Ima naroda koji su tehnološki veoma zaostali, ali imaju izuzetno bogatu kulturu. A da li je narod primitivan ili ne može se gledati isključivo kroz tu kulturu kojom zrači.
Vehabizam nije kultura, kao ni umeće sečenja glave sabljom u jednom zamahu. Zbog toga je, za mene, Saudijska Arabija na prvoj poziciji liste najprimitivnijih zemalja.
Otkud to da ti, čovek od vere, od jednom previđaš zapovest 'Ne ubij', pa predlažeš smrtnu kaznu?
I ja mislim. Jedino imaju dobre zene po selima, mislim za udaju..U Albaniji. Lepo je neko na ovom forumu primetio da su oni spoj svega najgoreg.
A i to je izvikano. Ima i kod nas dobrih zena.I ja mislim. Jedino imaju dobre zene po selima, mislim za udaju..
Biblija kaže i ovo:Biblija kaze ne pocini zlocin ubistva, misleci da ne ubijes nevinog coveka. Ako je neko pedofil, diler droge, i slicno, njega je opravdano likvidirati. Ali u drzavi gde vladaju Boziji zakoni, ne u demokratiji.
Izvlacis iz konteksta reci, to je bio dogadjaj kada su svi hteli da lincuju devojku koja je nacinila preljubu. To je imalo za cilj da stimulise ljude da ne cine stvari protiv vere i protiv Boga. A Miroljub ti je izgleda trn u oku. Pominjes ga svaki post.Biblija kaže i ovo:
Ko je bez greha, neka prvi baci kamen
Dakle, u očima samog Hrista, nije bilo opravdano kamenovati bilo koga.
A to je veoma bitan deo koji se ne sme prevideti, urpkos veoma zlonamernim tumačenjima Biblije i Zapovesti od strane Miroljuba Petrovića
Slabo kod nas, al bas slabo.A i to je izvikano. Ima i kod nas dobrih zena.
Moja sestra radi u buregdzinici gdje gazda Albanac.On je njima dzepove zasio da baksis ne ostavljaju.U Albaniji. Lepo je neko na ovom forumu primetio da su oni spoj svega najgoreg.
Ma daleko im lepa kucaMoja sestra radi u buregdzinici gdje gazda Albanac.On je njima dzepove zasio da baksis ne ostavljaju.
Širok je to repertoar nedela. Od toga što su mi na nekoliko mesta oštetili imovinu, i što su vulgarni , za njih je normalno da svoju seljačku muziku glasno puštaju od 07 00- 22 00. Da ne spominjem da su njihova deca nekoliko puta vršila veliku i malu nužnu na mojoj terasi. Njihov pas redovno ostavlja svoj izmet po mom travnjaku..itd.
Došli sa neke planine, na brzinu se stekli materijlno bogatsvo- pa utripovali da ih novac čini bogatima. Tripuju da su neke gazde,a niko u porodici nema 2 stepen obrazovanja.Pokondirene Tikve.
Pominjem ga jer upravo ti sva svoja saznanja crpiš iz njegovih izjava, što je očigledno.Izvlacis iz konteksta reci, to je bio dogadjaj kada su svi hteli da lincuju devojku koja je nacinila preljubu. To je imalo za cilj da stimulise ljude da ne cine stvari protiv vere i protiv Boga. A Miroljub ti je izgleda trn u oku. Pominjes ga svaki post.
Morate nauciti da nisu svi sa diplomom osnovne skole primitivni, nekulturni, i glupi.I ja živim pored porodice imalaca diplome osnovne škole (i sin im je izabrao za životnu saputnicu osobu koja nije išla dalje)... takođe su imali običaj da maltretiraju komšiluk nenormalno glasnom muzikom... i tako sve dok im se nije rodilo dete, onda su prestali. Ali i dalje imaju običaj da proizvode nesnosnu buku, stalno nešto lupaju, treskaju i kao i kod tebe, nemaju obraćaju mnogo pažnje na ostale ljude oko sebe.
Haha,zivot.
Morate nauciti da nisu svi sa diplomom osnovne skole primitivni, nekulturni, i glupi.