Primedbe i sugestije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jel' sam te ja pitao i citirao nesto "Gvozdeni"? Rekao sam ti kao sto sam ja ........persona non grata za Krstu...... ti si za mene isto to. Šetaj. Jomini je moderator koga cenim i postujem i sa njim komuniciram. Ako imas nesto, prenesi mi po njemu. On može da bude telegrafski stub ako želi, a licno ne verujem u to.

Kohen:
Malo mi je simtomaticno, da se mahom "Familija" , da ne kazem grupa ,buni protiv nocih , strozijh pravila..U principu, onaj ko gubi neke povlastice , taj se i buni....Posto se drugi ne bune , logicno je da "Familija" jedina nesto gubi u ocoj prichi.

Cinjenica je , da se ovaj forum koristio kao privatna prchija istih, koji su se od svih koji se ne uklapaju u njihov nacin razmisljanja , i vizuelno ogradili specificnim avatarima

Ово што пишеш не само да је неистинито него је и веома злонамерно. Треба да знаш да су стални стари учесници овог подфорума стављали дашчице из чистог зезања још када је редовно учествовао commodore и то нема ама баш никакве везе са "фамилијом". Ја сам се са Елвином више пута сукобио(питај га) и дан-данас уопште не комуницирамо, а и са Лидером око употребе ћирилице, па шта, различито мислимо. Како би то била дебилна расправа или дискусија када би сви исто мислили, овај форум и постоји да би сукобљавали мишљења.

А ово око аватара ме подсећа на познати став и захтев "еуропејаца" и "мондијалиста" код нас који се своди на то да: ХАЈДЕ ПОШТО СВИ НИСМО СРБИ ДА ОНДА И СРБИ НЕ БУДУ СРБИ Е ДА БИ МИ КОЈИ НИСМО СРБИ БИЛИ ЈЕДНАКИ СА ОНИМА КОЈИ ТО ЈЕСУ - ступидарија!

Kohan:
Svako, ko god je ikada usao u verbalni duel , sa bilo kojim clanom grupe, bez obzira na temu, i bez obzira na argumente, mogao je da racuna da ce biti napadnut, i ponizavan na svaki nacin, i to, bez izuzetka, od kompletne ekipe.....to su cinjenice!!!!!
Dakle, mogao si ili da beskonacno odgovaras na serije verbalnih napada, ili da dignes ruke , ili da te , na kraju, iznerviranog , banujue Jomini, koji je u principu ok moderator, ali je i sam podlegao pritisku , koji i sada , grupa demonstrira...prema novom moderatoru..

Neki, koji su zeljni pripadanja nekoj , bilo kakvoj zajednici, makar i unificiranoj, su dobili avatare kao ostatak ekipe, i time automatski bivali postedjeni daljeg sukobljavanja, a ako bi s nekim sukobili argumente, mogi su da racunaju na rincipijelnu i neprincipijelnu pomoc ostalih...
Dakle, tako ja vidim problem, kojeg u stvari i nema.....ako pravila budu ista za sve, sto ne sumnjam,
cemu nervoza????

И опет се наравно служиш неистином јер немаш снаге и храбрости да се сукобиш аргументима. Оптужујеш потпуно неосновано оне КОЈИ НЕ МИСЛЕ КАО ТИ И ГРУПА ОД ДЕСЕТАК НОВИХ ЧЛАНОВА . Свима је потпуно јасно да се последњих дана овде укључила група ЧЛАНОВА ЧЕДИНЕ ПОЛИТИЧКЕ СТРАНКЕ ЛДП-а који свакодневно измишљају или дижу неку тему о потпуно политички маргиналној личности Чедомиру Јовановићу.

По овоме како ти конструишеш испада да ја не смем да ти одговорим супротним ставом да ме не би набедио да припадам групи... свашта... ако ниси наишао на подршку политике коју заступаш - е, онда су они који се не слажу "група", ма немој.

Kohan:
P.S.
Nadam se da mi necete zameriti na iskrenosti. Nista licno, samo moje vidjenje. Nadam se da nikoga nisam uvredio, sto mi i nije bila namera:)
P.P.S.
Mozda bi ipak bilo malo dosadno , na Krstarici, bez ekipe. Zato, moj glas je da se svi odbanuju, i da krenemo sa svadjom iznova, ko ljudi!!!

Ако Ти вербално супротстављање мишљења и у крајњој линији сукобљавање ставова називаш СВАЂОМ - онда стварно мислим треба укинути подфорум Политика па нека сви постују на ЉиС. :evil:
Све више ми се намеће мисао да би неко желео да овај подфорум ПОСТАНЕ ЈАВНО ГЛАСИЛО НЕКЕ ОД НОВОКОМПОНОВАНИХ СТРАНАКА. и да стога сви који су страначки неопредељени морају да нестану са овог форума... уосталом то ће се брзо искристалисати.

Mož da me povuches za štaku:D al dobre naochare kad vide zezanje.. odmah spadnu i progledam... nego sad rekoh jednom kolezi....... s kim sam proveo ugodno vece, dama sa Krste... e ako ona bude rekla 45+ i deda.... ja odo da se besim istog trenutka... :D:D:D

P.S. Zamolicu je sutra da je sad ne budim, na pp da ti da utiske... mozda ima i primedbe i sugestije...( ovo da ne bude trolovanje)

Iron Lord:
Da sam recimo samo odgovarao grupi sa kineskim simbolima rekli bi da samo njih spopadam a baš je ta grupa bila najaktivnija.
U čemu?
Da od prijateljske ideje ka dogovoru pravi farsu vršeći jezičke manipulacije slobodnim tumačenjima.
Veoma nisko.
Mišljenja su vam ista pa sam zato izdvojio najinteresantnija.

Dajte se uozbiljiti. Da ste odgovarali onima koji su bili najaktivniji, radili biste ono sto Vam je opus posla. A spopadanje ste Vi pomenuli. Lose prognozirate. I delujete destruktivno: ne dolivajte ulje na vatru, the grupa je ocito samo u glavama pojedinaca, a lose se stvari i rode i izrode pa, ne smeta malo optimizma, i preporode u glavi. :wink: Ocekujete li postovanje Vas, kao jedinke? Onda postujte jedinke. A "grupa", koliko je clanova foruma na "politici" povezano jednom idejom, idejom koju niste nasli za shodno da promotrite nego naprasno osudjujete, idejom koja propagira zabavu ovde, uz malo ironije, sarkazma, paranoje... pa su se drznuli da ideju publikuju i kroz ovu "avatar" formu te tako vedar duh i sarm pojedinaca projektuju na "politiku" i ucine jedan njen segment atraktivnim za sve nas. Doduse, po potrebi i da podupru cinjenicu koja se cesto smece s uma: ovde smo svi prvo ljudi, a onda Srbi. Impresivan broj, zar ne? E, ja bih bila impresionirana Vama ako biste demantovali moj stav da ste upravo uvredili coveka ( jesmo li copor? ) Vasim potcenjivackim, gore navedenim postom. Kako? Pa to valjda znate Vi... i ja. Videcemo za druge.

Pozdrav.

eremita:
Па зар ниси Ти Божа ??? хихихиииииии..............
Vid ovoga...Ti piješ mito u 3 ujutro :D Boža je brate glavni Admin, čovek od ugleda ovde.... vi se bre raspravljate sa ljudima koji nemaju veze, koji su postavljeni da rade posao. Znači pravi listu zahteva...

1. Jomini mod
2. Veksla odban
3. Za onog marlona me zabole... ko ga tero da se pičkara sa šiposima :D

migud:
Dajte se uozbiljiti. Da ste odgovarali onima koji su bili najaktivniji, radili biste ono sto Vam je opus posla. A spopadanje ste Vi pomenuli. Lose prognozirate. I delujete destruktivno: ne dolivajte ulje na vatru, the grupa je ocito samo u glavama pojedinaca, a lose se stvari i rode i izrode pa, ne smeta malo optimizma, i preporode u glavi. :wink: Ocekujete li postovanje Vas, kao jedinke? Onda postujte jedinke. A "grupa", koliko je clanova foruma na "politici" povezano jednom idejom, idejom koju niste nasli za shodno da promotrite nego naprasno osudjujete, idejom koja propagira zabavu ovde, uz malo ironije, sarkazma, paranoje... pa su se drznuli da ideju publikuju i kroz ovu "avatar" formu te tako vedar duh i sarm pojedinaca projektuju na "politiku" i ucine jedan njen segment atraktivnim za sve nas. Doduse, po potrebi i da podupru cinjenicu koja se cesto smece s uma: ovde smo svi prvo ljudi, a onda Srbi. Impresivan broj, zar ne? E, ja bih bila impresionirana Vama ako biste demantovali moj stav da ste upravo uvredili coveka ( jesmo li copor? ) Vasim potcenjivackim, gore navedenim postom. Kako? Pa to valjda znate Vi... i ja. Videcemo za druge.

Pozdrav.

Jom prenesi nadleznima...onako uzgred uz kaficu, da naša Migudica radi u Pentagonu...Drugi sprat, 12 krilo...sobu neću da kažem...ima ih 236, pa ako uspeš da je nadješ...svaka čast....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back