Primedbe i sugestije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nešto ne vidim da se pominje Krstan Kovjenić na prvom sajtu,samo Martin Bajc...
Dok ovo drugo ni nije sajt u pravom smislu te reči,već samo jedna naslovna stranica,koja je btw očajno urađena,skoro kao da je sklepana preko noći...

eIvin:
Nešto ne vidim da se pominje Krstan Kovjenić na prvom sajtu,samo Martin Bajc...
Dok ovo drugo ni nije sajt u pravom smislu te reči,već samo jedna naslovna stranica,koja je btw očajno urađena,skoro kao da je sklepana preko noći...

Potrebno je grčkim fontom pravilno napisati grčku reč KERIA (Κηρία = saće) u GOOGLE.

Romy:
Gde se ovde spominje filologija? Samo vidim neke biljke koje se nalaze na područjima Slovenije.

Romy:
KERIA. Studia Latina et Graeca ... Keria Filozofska fakulteta Oddelek za klasièno filologijo
http://64.233.179.104/search?q=cach...lient=firefox-a
Ovo uopšte i nije site. Gde god da kliknem, ta stranica se ne pojavi.

Romy:
Potrebno je grčkim fontom pravilno napisati grčku reč KERIA (Κηρία = saće) u GOOGLE.
I šta onda dobijemo? Gomilu site-ova na grčkom jeziku. Gde se ovde spominje filologija?

Господине Џејмс, не замарајте се доказивањем. Ако професор за себе тврди да је еминентни науник, то једноставно мора да је тачно! :lol:
То што нико нигде није чуо за њега (сем оних срећника који посећују форуме које посећује и професор), је једноставно аџуванско-титоистичко-демонократска завера!

Adalv:
Господине Џејмс, не замарајте се доказивањем. Ако професор за себе тврди да је еминентни науник, то једноставно мора да је тачно!
Ma samo je stidljiv...:lol:
Ali izgleda da je ipak blagi ekstrovert kad se transformiše u Romy...:D
Čak je ostavio i linkove,doduše ne vode nigde,za jedno desetak godina možda nam pokaže te radove koje krije kao zmija noge...:roll:

ne mogu da verujem da evo vec ceo dan gledam poruke tipa 'crko je', 'e neka je crk'o', 'i porodica treba sa njim' i slicno...
prvo i iznad svega, prostacki je drugo to je isto bespotrebno baljezganje kao i sve ostalo...
jomini, jomini...

Moraš shvatiti da je mnoge od nas taj čovek pomerio i zadužio u veoma negativnom smislu. Otuda sve ovo. Ja sam za ono kaošto sam i ranije pričao. Ti meni dinar, ja tebi dinar ili dva. Ti meni šamar, ja tebi isto. Tio mi nekad pomogneš, ja tebi vratim.
Ti meni naudiš, ja ti vratim. Ako ne uspem,onda budem zadovoljan što te je neko, eventualno, stavio u istu/sličnu situaciju kao ti mene. Prilično jednostavno.
@die_happy... Otrgne se. Emocije prorade, a inače sam miran.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back