Primedbe i sugestije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jomini:
Može bez fašista i tih stvari. Da popijem kafu i cenzura.....

Da li je mogućno da ovo bude ČISTO POLITIČKI FORUM, kako je i zamišljen ili će bit soba za chatanje....Stvarno,pitam i tebe jomini, a pitat ću i admina ako treba.... :roll: :roll: :roll:
Ovdje se jedna grupa posjetilaca otrgla svakoj kontroli i posledica je stanje u kojoj se podforum Politika nalazi... :?

odlicno. ako smem da dodam... ja bih krenuo od pokretaca inicijiative. sto se tice foruma od pre samo par meseci i sada... mislim jomini da i sam vidis razliku, i o kolikom se plusu radi. i mislim da je jasno sta momak sada ovde protura. toliko. ja se ne bih zaletao sa cenzurom, a malog bi zamolio da se kontrolise cvrsce, posto samo on trenutno minira forum. samo jedan. a bilo ih je jomini koliko...?
drugo. sto se tice chata kao povoda za zalbu, ti si dopustio neki visi prag tolerancije, i on se ne prelazi osim kada temu SPAMUJU neki misteriozni novi nikovi, pa im se tako pokauje da su zalutali. ti mozes sasvim da zabranis chat i onda ga nece biti. ali zajedno sa tim trebalo bi zabraniti momka sto ne silazi sa ove stranice. to je moje misljenje, ako ono nesto nekom vredi, hvala.

Povodom onih što provociraju i preteruju... Koja bi mera urodila plodom? Brisanje ok, ali to je trenutno rešenje za pojedinačne ispade, zaključavanje teme opet sputava priče i rasprave i mnogi su nezadovoljni. Banovanje izgleda jedino rešenje, ali valja proceniti koje je merilo za tako nešto. Dajte ideju, pa da se pridržavamo toga za sve učesnike, bez obzira na sve. Mislim na to da tako nešto zasluže i isprovocirani, lako zapaljivi. Šta činiti?

Jomini, zadnji put ti pisem, neces cuti od mene vise ni a. Sve sam ti rekao, imas dokaze ko sabotira diskusije, imas pljuvanje i vredjanje sa njihove strane van diskusije, imas lazno optuzivanje bez dokaza, imas spam, ne znam sta zelis vise. Ja znam odsad sta cu da radim a ti svoj posao shvati kako zelis. Banuj koga hoces, opominji, radi sto ti je volja. Mene to nece da dotiche uopste. Posle ovoliko truda da se napravi nesto ljudsko ovde da moze da se normalno komunicira i da ti ne mrdnes ku*cem na one, to veruj nisam ocekivao. Rekao sam, imas i na 92 sta sam rekao sta cu da im radim. Ja uvek kazem unapred. Nisam pitchka kao oni. Kraj diskusije.

da. uze mi rec iz usta. banuje se prvo onaj koji dodje nov i odmah krene sa prozivkom. tog odmah banujes. za sitnicu. onda ostali sto su tu isto imaju primer. eto za pocetak. a jos se banuje onaj koji dodje na ovaj forum da ti prodaje drugi forum. ..... kuc, kuc.... marketing :)

Ljudi, pa ne visim ja ovde po ceo dan... Odem na posao i kad se vratim milion postova. Ne mogu pregledati svaki! One koje vidim izbrišem, ima ih već gomila. A ne želim da samo brišem, još manje da zaključavam teme. Priznajte da se svoda pomalo ide u off i spam, ali ne reagujem kada se brzo vrati na svoje. Zamislite kada bih na svako odstupanje reagovao? Pa svi ste se složili da postimo da se priča zakuva, a niko ovde nije mutav, pa da ćuti na najmanje bockanje. Odmah odgovor malo jači, onda onaj opet malo jače i gde je granica kad postaje previše?

jomini:
Ljudi, pa ne visim ja ovde po ceo dan... Odem na posao i kad se vratim milion postova. Ne mogu pregledati svaki! One koje vidim izbrišem, ima ih već gomila. A ne želim da samo brišem, još manje da zaključavam teme. Priznajte da se svoda pomalo ide u off i spam, ali ne reagujem kada se brzo vrati na svoje. Zamislite kada bih na svako odstupanje reagovao? Pa svi ste se složili da postimo da se priča zakuva, a niko ovde nije mutav, pa da ćuti na najmanje bockanje. Odmah odgovor malo jači, onda onaj opet malo jače i gde je granica kad postaje previše?

pa, bice da je granica u tvojim rukama...

I još nešto... Što ste svi besni i živčani, pa samo na svoju vodenicu? Da li iko od vas pomisli da i sam pretera, često bez povoda, samo iz zezanja? A to smeta drugom? Ako znate da neko ne voli da mu se dira u zemlju, ljude koje podržavaju i slično, čemu onda provokacije? Kao deca ste, mora vaša da bude poslednja! Imate temu o netoleranciji... Gde je vaša? Gde je granica? Po vašim stavovima, terate drugog da bude bar za nijansu grublji i šta onda? Dokle? Kako vas sve nije sramota (ovo se ne odnosi na sve učesnike, naravno)? Došli ste na ozbiljnu temu na forumu, verovatno najozbiljniju, pa zašto se tako ne ponašate??? Ne mogu da verujem šta vidim i ne znam kako da se postavim, jer Bože moj, naći će se uvređenih i pitaće ''zašto samo mene opominješ'' kao što je bilo već nekoliko puta... Jel' u interesu da budu ovde svi istomišljenici, što reče Migud? Mislim, nije problem zaključavati teme ili banovati, ali šta onda? Dokle? Okanite se svađe. Dajte argumente, šaljite PP sa linkom do uznemiravajuće poruke ili kako već hoćete... Poruke koje su izbrisane, ja još uvek vidim. Kad neko nakupi previše, leteće napolje i kraj. Čim se vrati sa drugim nadimkom, završio je. Stvarno, što je mnogo, mnogo je...

probaj ovako. malo pregledas uvece postove i vidis npr. da lik za sve vreme ima samo jednog a najcesce nijednog pravog sagovornika.taj obicno pocne da pljuje, onda svi pljuju na njega. e, ako je sve tako bilo, onda koliko su ga vise pljuvali utoliko vise zasluzuje banovanje. :) posto NECE da razgovara vec HOCE DA PRAVI FRKU

Inače, dobar deo tih što nekad nemaju granicu,većinom ima neku normalnu raspravu, ostalo su povremeni ispadi koje svi (skoro svi) povremeno imaju.
Uostalom, zar je teško staviti nekoga na IGNORE i problem rešen... Ali mnogi to neće. Radoznalost i pritajena želja za frkom i nadmetanjem, sigurno i odbranom svojih ideja i mišljenja je jača, mnogo jača. Znam po sebi. koliko puta su me razni likovi nervirali i odlučim se za IGNORE varijentu... Trajalo je oko 10min. Ali probajte i vi. Bar PROBAJTE!

ja ne mogu da se stavim u tvoju kozu, ali ja imam u svom poslu solidnu grupu jako raznih ljudi za ciji posao odgovaram.
shvatis sta je vlast i VRSIS JE. nema razmisljanja, uzmes i SAM SPONTANO resis ko je sta zasluzio. pa nek diskutuju. posle, jednog dana im MOZDA objasnis.
uopste da se ne trudis da sve procitas, izbalansiras, promislis. to su ljudi. ljudi nisu stvari i ideje. dva tri puta brutalno iseces i gotovo. inace ti sedne u kancelariju analiticar, stavi noge na sto, i tuznjikavim glasom TI OBJASNJAVA DA JE TVOJ FORUM GO.NO !?!?!?!

nije to problem. niko ne govori da treba da banujes 100 ljudi na dan. ali vidi ko dolazi SA KAKVIM CILJEVIMA. da se obraca frontalno SA FORUMOM (TVOJIM) ili da ti kooperira sa tvojim forumasima? motivi su vazni, svakom nesto izleti, ALI MOTIVI SU KOD NEKIH KONSTANTNO ISTI. DA MINIRAJU.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back