Primedbe i sugestije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
NE VERUJEM SVOJIM OCIMA, postoji admin... JEAAAAAA
i to je neko normalan... JEAAAAAA
Vraca se politika u favorite mog browsera... bogami...

srecno jomini.
evo obavezujem se da necu prekrsiti ni jedno od pravila "politike"
poz.

Hmmm...

Inco jednom dodje i naravi red-nered i nestade ga.. Sad je na tebi Jomini da stavis stvari pod kontrolu..

Kad kazem kontrolu onda mislim na minimum ponasanja, bez brijedjanja o cemu je bilo rijeci...

Nemam protiv vec nekih da kazem uslovno politickih protivnika, jer da nije takvih diskusija ne bi bila zanimljiva, samo bez vrijedjanja.. Sto se tice avatara sa "navodnim" haskim bjeguncima to nemate pravo da eliminisete jer ko je god optuzen ne znaci i da je kriv dok se krivica ne dokaze, tako da avatari sa slikama pojedinih ne bi trebala da smetaju...

Sto se tice mojih eventualnih buducih diskusija one su do sada bile uglavnom pristojne prirode i bice i dalje jer nisam imao potrebe a nisam takva uobicajeno da se tim sluzim..

Jedina stvar koja ce biti bitna za moderatora ovog foruma je da bude sto je moguce cesto ovde i da radi svoj posao..

Sto se u sustini tice modovanja moja podrska je tu...

Pozdrav...

Интересује ме зашто су потписи онемогућени? Они су, као и "аватар", порука : некоме, о некоме, о себи, мисао, стих, мото, ништа посебно, ...
Ако има непримерених (као и аватара, као и корисничких имена), довољно је опоменути; не мора овако.

Molio bih sve zainteresovane posetioce foruma Krstarice tj podforuma Politika da ne brukaju svoju zemlju drobeći o dnevnim skandalima sitnih i bednih političkih partija. U jednom danu svaka stranka ima sedam do osam dogadjaja. Koji će izaći na Dnevnku zavisi od glavnog odbora stranke. Svi se medjusobno konsultuju (ne brinite za "zaraćene" stranke) a obezbedjenje majmun Baneta i majmun Žike se poznaje kao sparing partneri u borilačkim klubovima.
Glupavim konstatacijama slučajni posetilac stiče utisak da je ovo stav Foruma Krstarica dok čita psovke i vredjanja. To što ste sa jednog brda ne znači da su oni sa drugog brda ovakvi ili onakvi ili da su krivi što su sa istog niti da ste vi zaslužni što vas je majka ispilila sa ovog.

Predlažem da se i na podforumu Politika, kao što je i na cijelom Forumu Krstarice zabranjen chat u okviru tema, isto učini i ovdje....Za čat postoje za to određena mjesta, a vchatanjem se otežava praćenje tema.
Pozz, analiticar

U pravu si, mada se rasprava nekad raširi na momente do nečeg van teme i ne može se puno zameriti ako brzo prestane. Zato bih zamolio sve da i ako malo odlutaju, da se iskontrolišu i vrate na temu. Može?

jomini:
U pravu si, mada se rasprava nekad raširi na momente do nečeg van teme i ne može se puno zameriti ako brzo prestane. Zato bih zamolio sve da i ako malo odlutaju, da se iskontrolišu i vrate na temu. Može?

Ma postojanje off-topic-a je normalna pojava je jedno, ali klasičan chat nešto posve drugo, a taj najklasičniji chat nažalost uništava neke jako kvalitetne teme i rasprave... :-(

marlon:
Pa kazem da doticni prati teme...do jaja. Sad je opet poceo eremiti da savetuje da se okane pusenja. I ne kaze se chatati vec chatovati...ovo je Srbija.

1. Prvo je gospodin eremita meni nudio pušenje u temi LDF, a ja mu odmah ispod replicirao:
Registrovan korisnik

eremita-ov/in Avatar

Učlanjen:: 02.02.2005.

Podrazumevano Re: LDF
Citat:
Original postavio analiticar
A zato je Koštunije neobavješten.....Bavi se branjem lekovitoga bilja....

Тако је... суши травке... пије чајеве... и не пуши за разлику од антисрба који непрекидно пуше...

2.) Chat je riječ engleskoga porijekla, tako da je pravilnije upotrebljavat termin chatat nego chatovat...

3.) I dalje ostajem pri stanovištu da ti (Marlon) sa svitom nacional-šovinista uništavate chatom svaku ozbiljniju temu na podforumu Politika....
Za chat postoje mIRC-i ICQ.... pa pređite gospodo tamo...
Važi... 8-) 8-) 8-) 8-)

GOSPODIN :lol: eremita, a kako je bilo pre nekoliko dana :lol: . Nisi jos nasao gde sam ti ja pisao da si papista, to me zivo zanima, sad se pravis lud :lol: Setaj decak i idi chatati na forumima sa .hr ekstenzijom. Vidis da te niko ne konstatuje ovde :lol: :lol: :lol:

@ apropo svakog kome smeta povremeni cet na politici

nasao sam se prozvanim jer marlon i ja cesto pocnemo sa zezanjem na temama...

Ali ne kapiram zasto i kome to smeta.
Zamisli, cetuju, tj druze se ljudi... :roll:
verovatno treba da se pljujemo, psujemo majke jedni drugima, napusavamo cerke i zene... da bi neki bili srecni... bata jomini, nista to ne konstatuj, ako mene ista pitas... poenta ovoga je da kazemo sta imamo o temi i da se opusteno nasalimo, nasmejemo... suma - drugarstvo preko mreze... i gotovo.
...
A kome se ne svidja... eno mu b92 forum :cool:

commodore:
jel pravimo chat i ovde? :lol:
Ili cemo da odemo na temu o baba-devojkama... mnogo mi je draga... :lol:
Pa zato su svi i prešli na B92 forum, dok su ovdje ostali samo šačica fašista i nacional-šovinista koji su tako povezani.... :roll: :roll: :roll: :roll:
A na Forumu B92 je mnogo nas koji posjećujemo i Krstaricu (istina pod drugim nickom) i politička rasprava je cool! 8-)
Ustvari, cool je čim se fašistima zabrani pristup... 8-) 8-) 8-)
I naš Inco je čest posjetilac i aktivan učesnik Foruma politika na B92 ;-)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back