Kada bolje pogledam po fakultetu ukapiram jednu malo porazavajucu cinjenicu a to je da vecina buducih doktora pored sebe nema lepsu polovinu???
Ja kazem kompleksi???
A vi?
Ja kazem kompleksi???
A vi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Luciferko:Kada bolje pogledam po fakultetu ukapiram jednu malo porazavajucu cinjenicu a to je da vecina buducih doktora pored sebe nema lepsu polovinu???
Ja kazem kompleksi???
A vi?
Ja kažem da čovek koji je završio fakultet nije intelektualac zbog toga.Luciferko:Kada bolje pogledam po fakultetu...
Ja kazem kompleksi???
A vi?
hebe..zadivljena sam tvojom izjavom.mozda si ti i kvalitetan covek?HeBePoBaTaH_:Samo se ti teši Lucijane...
Nego, kategorija intelektualac je meni sve više sumnjiva, a najbolje kad o istoj tupe npr. šloseri. Tramvajžija može da bude intelektualac, ali šloser - nikad.
Ne verujem više u intelektualne pojave, nemaju osnovu.
Intelektualac je npr. Jerotić ili npr. Ćirilov, a oni bi odbili sa razlogom atribut intelektualca.
Zato što se ne rabe, ili zato što je to u zlopupotrebi i pamertni ljudi se ne klasifikuju, niti verifikuju diplomama, i ostalim -njima..
Elem, moja žena je doktorant, a imaaaaaaaaa MENE.
Struja:hebe..zadivljena sam tvojom izjavom.mozda si ti i kvalitetan covek?
"kad uvece usnimo, mi se zapravo svi pretvaramo u glumce i odlazimo uvek na drugu pozornicu da odigramo svoju ulogu.a danju? danju na javi tu ulogu ucimo.
a ti, ti si onaj koji dolazi u dvoranu da vidi nasu predstavu, a ne da glumi. neka tvoje oko padne na mene u casu kada budem dobro uvezbana, jer niko nije svih sedam dana u nedelji ni mudar ni lep"
samo provincijalci ispred sebe puste na stap svoje diplome.intelektualac po etimologiji ne podrazumeva papir.