Primalac transplantacije srca upoznao ženu svog donatora, oženio se njome, a zatim umro na isti način kao i njegov donator

Sensei

Master
Moderator
Poruka
70.566
Obojica su umrli kao posledica samoubistva! Nakon su se svađali sa tom ženom.

Da li su geni u pitanju?

1710112946186.png
 
Kada su se prvi put sreli, Terri Cottle i Cheril Sveat su bili u braku sa nekim drugim. Sveat je poništila brak. Kotlov razvod je odobren u maju 1989. Devet dana nakon toga, Sveat i Cottle su se venčali i uselili zajedno u Monks Korner, S.C. Šeril Kotl je imala dva dečaka iz prethodnog braka, koje je Teri Kotl usvojio, a njih dvoje su imali zajedničku ćerku. Nekoliko godina kasnije, pojavile su se poteškoće u braku. Posle svađe 15. marta 1995. Kotl se ubio u njihovoj kući.
 
U Hilton Headu, S.C., Soni Grejem, tada 57-godišnji, čekao je srce donora. On je godinu dana ranije bio oslabljen virusom i stavljen je na listu za transplantaciju. Grejem je bio oženjen istom ženom više od 30 godina i imao je dvoje dece. Kada je Šeril Kotl pristala da svog muža skine sa sistema za održavanje života, njegovo srce je pripalo Grejemu.
 
Godine 1996. Grejem je odlučio da kontaktira Kotlovu porodicu kako bi im zahvalio na svom novom srcu. Nakon nekoliko razmenjenih pisama, Grejem i Šeril Kotl upoznali su se početkom 1997. godine, i iako je Grejem rekao da se odmah zaljubio u nju, ona će se udati za nekog drugog nekoliko meseci kasnije, u aprilu 1997. Imala je još jednog sina iz ovog braka. Ona i Graham su ostali u kontaktu.
 
Dakle, 33-godišnji momak umire od prostrelne rane u glavu. 57-godišnjak prima njegovo srce. Odlazi porodici pokojnika; odmah postaje opsednut udovicom. On joj kupuje kuću, oženi je 3 godine kasnije, a onda 7 godina nakon toga umire od pucanja sačmarom u grlo.
Roknula ga.
 
Nakon što se razvela 2004. godine, konačno se udala za Grahama. Ali kako prijatelji pričaju, Grejem je počeo da se ponaša čudno i delovao je preokupirano. Sastavio je testament i zamolio svog nećaka da bude izvršilac. Na kraju, 1. aprila 2008, on se smrtno upucao, kao što je Teri Kotl učinio mnogo godina ranije.
 

Back
Top