prilika koju nisam iskoristila....i danas zalim zbog toga

Zazalila sam zbog toga sto nakon osnovne skole nisam upisala srednju u Novom Sadu i izmenila tok citavog nesrecnog lanca koji me zadesio posle...

Pa to mozesh da ispravish, mlada si josh, nije ti ni sad kasno da upishesh shkolu, bori se za sebe jer to nece niko drugi, grabi zivot i shanse u zivotu obema rukama,nemoj da se predajesh..............molim te!

...требала сам да "пропевам"......(не у апсу)...:zcepanje:

Када видим ове силне звезде,...па могла би и моја звездица да се вине
у висине,...а што умем да певам, боље и од ЈК:zper:...а о изгледу нећу ни да говорим...

...али никад није касно,....само да се наљутим и одлучим:zcepanje::zcepanje:

.

Bilo je više takvih prilika koje sam shvatila kao udice koje mi Bog namerno potura pod nos...... sve sam ih izbegla.

Eto, nisam bila ni malo aktivna, da tako kažem, kad se ljubav mog života opasno lomila izmedju razvoda i mene.....ali,ybg, kakva sam lujka, smatrala sam, i danas isto mislim, da je to samo njegova odluka na koju ne smem uticati nikako..neka odluči sam. Da sam samo malo pogurala danas bih pevala drugu pesmu...al, ybg, neko rek'o da tako treba da bude.

Hm...kad malo bolje razmislim, nema kod mene puno propuštenih prilika,
ali definitivno žalim što nisam, još kad je u Hrvatskoj počeo rat,
poslušala savet jedne prijateljice (koja je do tada već nekoliko godina živela u Americi) da odem i da će mi ona pomoći u tome, jer će sav taj užas rata zahvatiti i Bosnu....
I bi tako:(...
Posle sam sve to odlaženje i bežanje odlagala za...kraj rata:D...
Da bih na kraju, ostala na ovim prostorima i pronašla sve što mi treba i svoj mali komad neba:mrgreen: Ali uvek žaleći samo za tim kratkim periodom kojim me nosila moja luda mlada glava, inat i naivnost, jer
šta bi bilo, kad bi bilo...?
:)

nisam otisla na kubu, letovanje, besplatno,
jer mi je BILO ZAO DA OSTAVIM DECKA, JAKO BI MI NEDOSTAJAO, mozda bi nasao drugu... To je bilo prvih par meseci nase veze...

koja sam ja budala

Možda bi i ti našla drugog?:roll:

Šta je to sa ženama da se toliko brinu da će momak/muž naći drugu...:think:
Pa nek je nađe... saSrećom... nek mu je...

:dontunderstand:

Svako od nas je barem jednom stajao na raskrsnici i skrenuo lijevo.A mogao je desno.Ili pravo.I nikad nećemo znati šta bi bilo da nismo skrenuli lijevo,da li bi bilo bolje ili gore.
Najgore je kad čujemo kako neko kaže "Eh,da sam tad ONO,umjesto OVO...gdje bi mi bio kraj"jer to niko ne zna i jer često se sažalimo nad sobom i u fazi malodušja iskritikujemo neke svoje odluke,tražimo neko opravdanje za neuspjeh ili nezadovoljstvo.
Eto,pa da se i ja upišem na listu..
Imala sam mogućnost upisa na dva fakulteta.Odabrala sam i završila(mnogo kasnije sam to priznala sebi) pogrešan.Ali,lako je biti "general poslije bitke".

Možda bi i ti našla drugog?:roll:

Šta je to sa ženama da se toliko brinu da će momak/muž naći drugu...:think:
Pa nek je nađe... saSrećom... nek mu je...

:dontunderstand:

ma luda bre. tad sam imala 17, uzasno sam bila zaljubljena, tako sva srecna sto imam ''starijeg'' decka...

sad cekam da mi iskrsne nesto samo da odem malo, stalno smo zajedno, ne stize da mi nedostaje...

ali, vredelo je.. 3.5 god divne veze.. jos traje, videcemo kako ce se zavrsiti..
Mozda medeni mesec na Kubi :brus:

Back