B
backdoor woman
Gost
kako reagujete na zene koje vas startuju, recimo u klubu ili negde slicno, ima li nekih predrasuda tipa hoce samo sex ili nesto tako...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
....to je ok i nevidim sta tu ima lose,cak i da hoce samo sex i to je ok.backdoor woman:kako reagujete na zene koje vas startuju, recimo u klubu ili negde slicno, ima li nekih predrasuda tipa hoce samo sex ili nesto tako...
backdoor woman:kako reagujete na zene koje vas startuju, recimo u klubu ili negde slicno, ima li nekih predrasuda tipa hoce samo sex ili nesto tako...
backdoor woman:kako reagujete na zene koje vas startuju, recimo u klubu ili negde slicno, ima li nekih predrasuda tipa hoce samo sex ili nesto tako...
Sta ce ti takav koji te juri..nista ne kapiramkako mogu da te shvate pogresno ako se zna zasto ko kome prilazi
...ja mislim da ti je strategija bas dobra, odmah znas na cemu si...a ne kao pridje on tebi, mislis zainteresovao se za tebe kao licnost a njemu samo sex u glavi ...ne odustaj, testiraj, pre ces tako naleteti na nekog normalnogPridjem mu zato sto mi se dopadne... Da se upoznamo pa cemo videti sta dalje... A on me gleda sa visine iako sam marka za njega... (to kazu njegovi dirugovi ne ja) odgovara kratko na poruku a onda predlozi znas vec sta... I sta drugo nego oterait u pm... necu vise to da radim...
...ja mislim da ti je strategija bas dobra, odmah znas na cemu si...a ne kao pridje on tebi, mislis zainteresovao se za tebe kao licnost a njemu samo sex u glavi ...ne odustaj, testiraj, pre ces tako naleteti na nekog normalnog
Pridjem mu zato sto mi se dopadne... Da se upoznamo pa cemo videti sta dalje... A on me gleda sa visine iako sam marka za njega... (to kazu njegovi dirugovi ne ja) odgovara kratko na poruku a onda predlozi znas vec sta... I sta drugo nego oterait u pm... necu vise to da radim...
...pa da te izabere neki namazani pa da posle ne znas sta te snaslo
Meni nije svega mi..bas mislim da joj je svejedno i da nema sta izgubiti..zna da mora biti duhovita i iskrena..nema sanse da je zagorela jer bi na taj nacin to kao pokazala..bzvz
Ako mi zensko pridje, mislim odmah da cu moci sa lakocom da je kresnem
Pa s ozbirom da su poceli da mi prilaze kljakavi, alkosi, upisani i smrdljivi beskucnici,
narkomani i neki kompleksasi i to sa takvim izjavama da cu da umrem koliko je jadno
Ovaj sa kojim sam sada - ja sam njega startovala... I sve moram ja da radim kao da sam musko! Ali izigrava facu aaaa.... E ajd pogledajte, ko moze, temu impotentan ili ne! pa mi recite sta mislite!!!!!!
Normalno. Doslo je savremeno doba. Sve je to OK.kako reagujete na zene koje vas startuju, recimo u klubu ili negde slicno,.
Ja ne..mene smara da rusim zidove i provaljujem fore dok se ona folira..pos sexanja se zna ko je kucni ljubimac
...koji si ti lik.... kad mi vas istestiramo do sexa ni ne stignetepa sta mislis..zato devojke tvrde pazar jer posle sexa su pukle