"Prijetnja za državu Izrael": Vojnici se iživljavali na 9-godišnjem dječaku

• Začetnik teme Začetnik teme Uysal
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Uysal

Elita
Poruka
16.872
Skandalozan snimak objavljen na You Tubeu pokazuje svu brutalnost izraelskih vojnika u iživljavanju nad Palestincima.

Na pomenutom snimku je zabilježena tortura na 9-godišnjim dječakom od strane izraelskog vojnika.

Snimak je iz svog stana napravio i objavio Raed Abu Rimle iz izraelske organizacije za ljudska prava B'Tselem.

Na njoj se jasno vidi kako pripadnik izraelske vojne granične policije nogom udara dječaka, dok ga drugi vojnik drži i vuče po cesti.

Incident se dogodio 29. juna u Hebronu na Zapadnoj obali.

Dječak Abd a-Rahman Burqan sa svojom porodicom živi pokraj parkirališta kojeg z svoja vozila koristi izraelska vojska.

Na snimku se vidi kako vojnik pravi "sačekušu" za dječaka kojeg je uhvatio i pitao:

"Zašto praviš probleme?". Zatim ga je počeo vući po zemlji, dok je dječak vrištao od bola.

Tada mu prilazi drugi vojnik koji počinje šutirati dječaka.

------------------
Dokaz da izrael uopšte nije država, jer koja se jos država plaši 9-godisnjeg djecaka.

Skandalozan snimak objavljen na You Tubeu pokazuje svu brutalnost izraelskih vojnika u iživljavanju nad Palestincima.

Na pomenutom snimku je zabilježena tortura na 9-godišnjim dječakom od strane izraelskog vojnika.

Snimak je iz svog stana napravio i objavio Raed Abu Rimle iz izraelske organizacije za ljudska prava B'Tselem.

Na njoj se jasno vidi kako pripadnik izraelske vojne granične policije nogom udara dječaka, dok ga drugi vojnik drži i vuče po cesti.

Dječak Abd a-Rahman Burqan sa svojom porodicom živi pokraj parkirališta kojeg z svoja vozila koristi izraelska vojska.

Na snimku se vidi kako vojnik pravi "sačekušu" za dječaka kojeg je uhvatio i pitao:

"Zašto praviš probleme?". Zatim ga je počeo vući po zemlji, dok je dječak vrištao od bola.

------------------
Dokaz da izrael uopšte nije država, jer koja se jos država plaši 9-godisnjeg djecaka.

a sto vam je armija silovala 10 godinsnje devojcice , to je isto dokaz da bih nije drzava

Prvo, ne vrišti on od bola (osim ako ne misliš da stisak toliko može da boli?) već straha, jer je uhvaćen u nečemu, a mi ne znamo u čemu. Očigledno je da ga vojink nije pojurio bez razloga, dakle, bez poznavanja prethodnih radnji je glupo da rapsravljamo o ovome sa snimka. To o čemu je reč je dovoljno razljutilo drugog vojnika da ga šutne. Ovde nema iživljavanja, već je to situacija koja se dešava. Dešavalo se tako i nama kad smo bili klinci, kad napravimo neku klinačku glupost, a uhvate nas.

Ja sam mislila da mu rade ko zna sta...:roll: mediji iz dana u dan dokazuju kakvo su dno, a ovi sto se pale na ovakve tekstove koliko su povodljivi, da ne kazem nesto grdje.

Niko ne zna zasto ga je vojnik pojurio, postoji hiljadu i jedan razlog, ali je bitno da se digne galama o tome kako izraelski vojnici maltretiraju decu.

Drugo, ove Palestince od malena vaspitavaju tako da je dobar Izraelac samo mrtav Izraelac i ne bi me cudilo da u svrhu tog besmislenog rata angazuju i decu od 10 godina. Koliko smo puta videli klince uzrasta ovog sa snimka kako bacaju kamenice na izraelske vojnike. Milion puta.

Super je ovo...dobio je cusku u dupe i oterali su ga kuci gde i treba da bude.

"Iživljavanje" je, najblaže rečeno, preteran termin za ovo što se vidi na snimku.

Dečak je očigledno nešto uradio i počeo da beži, vojnici ga uhvatili i malo ćušnuli. Da je stvarno udaren nogom, dečak ne bi mogao onom brzinom da klisne kada su ga pustili.

Ako Izraelci ovako maltretiraju Arape, moram priznati da sam razočaran...

• Podržavam
Reactions: Reg
"Iživljavanje" je, najblaže rečeno, preteran termin za ovo što se vidi na snimku.

Dečak je očigledno nešto uradio i počeo da beži, vojnici ga uhvatili i malo ćušnuli. Da je stvarno udaren nogom, dečak ne bi mogao onom brzinom da klisne kada su ga pustili.

Ako Izraelci ovako maltretiraju Arape, moram priznati da sam razočaran...

Moram da priznam da sam i ja pomalo...

Ja sam mislila da mu rade ko zna sta...:roll: mediji iz dana u dan dokazuju kakvo su dno, a ovi sto se pale na ovakve tekstove koliko su povodljivi, da ne kazem nesto grdje.

Niko ne zna zasto ga je vojnik pojurio, postoji hiljadu i jedan razlog, ali je bitno da se digne galama o tome kako izraelski vojnici maltretiraju decu.

Drugo, ove Palestince od malena vaspitavaju tako da je dobar Izraelac samo mrtav Izraelac i ne bi me cudilo da u svrhu tog besmislenog rata angazuju i decu od 10 godina. Koliko smo puta videli klince uzrasta ovog sa snimka kako bacaju kamenice na izraelske vojnike. Milion puta.

Super je ovo...dobio je cusku u dupe i oterali su ga kuci gde i treba da bude.

ovo je mali bombaš-samoubica......trenirao se sa džepom punim petardi...za početak.......:cool:

Dnevni avaz. :hahaha:

Nije lepo sto je ovaj lik sutnuo malog, ali nema nikakvog izivljavanja vec vaspitna cuska nakon koje je klinac otrcao ziv i zdrav. Ne znamo pozadinu ovog dogadjanja, a svi smo dobili "zesce" batine od ovoga kad smo bili deca a nesto zgresimo.

A oni odmah proglasili neki djenosajd. Tipicno.

Takodje, kako se kamera nasla da "savrseno" uhvati gresni trenutak i onda "prati" zlog "civuta", mozemo zakljuciti da je cela stvar verovatno i odglumljena.

------------------

Nije bilo nikakvog "počinje da šutira" nego je klinac bežao zbog nečeg, stigli ga i dobio je sut u dupe "beži kući".

Inače video je snimila Izraelska grupa za "gradjanska prava"

Dečak je priznao da je izbegavao kontrolne punktove "išavši prečicom", pa se jedan vojnik sakrio i uhvatio ga.

Poslednja izmena:

Back