Prijemni

T-a-n-j-a:
Jel neko zna da li mogu i sutra da se uloze zlbe na rezultate iz prijemnog,ilije samo danas moglo?

Meni je drugarica rekla(mama joj je shkolski psiholog)da sutra mozes da se zalis u nekoj osnovnoj skoli...mislim da se zove "France Preshern" koja se,ovaj...hm...nalazi u Rakovici :? :x :roll: !!!!
To je najdetaljnije shto mogu da ti objasnim. :?

E ne moze da se zali,iz moje skole su vec predali rezultate,i sad mogu da se porostim od tog poena,ja ne znam zasto ninisu priznali taj zadatak,sad mi dodje da vam napisem i resim pa da vidite i kazete sta mislite,a tako cu i da uradim

Koja od tacaka A(-2,1);B(0,1);C(-1/2,-1)
pripada grafiku funkcije 2x-y=o

Zadatak je tako prost,ja nisam zamenjivala x i y vec sam ovako uradila:
y=kx
iz toga sledi
k=y/x

2x-y=0
y=2x
iz toga sledi
k=2

znamo da je k=y/x
pa je:

y/x=2

i sad proveravam svaku tacku

2/1=-1/2 - tvrdnja netacna

2/1=1/0 -tvrdnja netacna

2/1=1/2/1/1
dobija se kad se sredi

2/1=2/1 -tvrdnja tacna

odatle se vidi da je tacka C tacna i to sam upisala u kvadratic za tacan odgovor,samo nisam pisala"tvrdnja tacna"nego sam stavlja la znak nejednakosti kaod prve dve tacke-meni je ovo takologicno,sta vi kazete?

Electra:
Bliznakinja:
Колико сам јуче била задовољна урађеним пријемним толико сам сад незадовољна :( :( Била је лака мата ,само сам ја глупа,и грешим код глупости...
е код знакова најобичнијеих..не могу да верујем...Иначе није било препсивања као јуче...бзвз :roll:

Ma nisi glupa :wink:. To se svakom desi. I ja sam gresila, napisem hemijskom pogresnu formulu, sve lepo izracunam i kad proveravam skontam koliki sam kreten, a ne moze da se popravi... Ma, don't worry... 8)
To ne znaci da si ti sad glupa nego jednostavno nisi bila dovoljno skoncentrisna ili si mozda imala tremu, ne znam, ali molim te nemoj da pricas da si glupato me najvise nervira kad neko kaze za sebe!!!!! :evil: :evil: :evil:

Shinoda:
Electra:
Bliznakinja:
Колико сам јуче била задовољна урађеним пријемним толико сам сад незадовољна :( :( Била је лака мата ,само сам ја глупа,и грешим код глупости...
е код знакова најобичнијеих..не могу да верујем...Иначе није било препсивања као јуче...бзвз :roll:

Ma nisi glupa :wink:. To se svakom desi. I ja sam gresila, napisem hemijskom pogresnu formulu, sve lepo izracunam i kad proveravam skontam koliki sam kreten, a ne moze da se popravi... Ma, don't worry... 8)
To ne znaci da si ti sad glupa nego jednostavno nisi bila dovoljno skoncentrisna ili si mozda imala tremu, ne znam, ali molim te nemoj da pricas da si glupato me najvise nervira kad neko kaze za sebe!!!!! :evil: :evil: :evil:
Добро ,извини молим те што сам увредила себе :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bliznakinja:
Shinoda:
Electra:
Bliznakinja:

Добро ,извини молим те што сам увредила себе :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Izvinjenje prihvaceno!!!!!!!! :D :wink:

Back