Keeper
Buduća legenda
- Poruka
- 32.926
ja ne znam vashe muke, ja sam za oba prijemna imao samo crtanje i slikanje, i neko maketiranje 
hihihiihih.
kakav srpski kakva matematika ... c c c

hihihiihih.
kakav srpski kakva matematika ... c c c
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bliznakinja:
А ови који су преписивали у другим учионицама имају сви више од 15 поена...Како то није фер..ужасно се нервирам због тога... :x :x :x :x
Pa sta si ti ucila poslednjih nekoliko meseci kad si tako u*k*e*n*j*a*l*a matishBliznakinja:Српски сам супер урадила 19,5 поена ,а мату сам тако ус**ла да то није нормално...6,5![]()
А ови који су преписивали у другим учионицама имају сви више од 15 поена...Како то није фер..ужасно се нервирам због тога... :x :x :x :x Сад још кад подигну критеријуме што се тиче поена за средњу...ма ко зна шта ћу ја да упишем![]()
![]()
![]()
![]()
Bliznakinja:Српски сам супер урадила 19,5 поена ,а мату сам тако ус**ла да то није нормално...6,5![]()
А ови који су преписивали у другим учионицама имају сви више од 15 поена...Како то није фер..ужасно се нервирам због тога... :x :x :x :x Сад још кад подигну критеријуме што се тиче поена за средњу...ма ко зна шта ћу ја да упишем![]()
![]()
![]()
![]()
Sasha85:Bliznakinja:Српски сам супер урадила 19,5 поена ,а мату сам тако ус**ла да то није нормално...6,5![]()
![]()
![]()
![]()
Ne brini se... Nije tako strasno... Sad su mnogo bolji kriterijumi nego sto su nekad bili... Bice sve ok... Ipak ti imas super prosek...
Zapamti samo... Kad navodis sta ces da upises... Nemoj ni slucajno da navedes vise od 3...
Good luck... :wink:
Хвала СашаSasha85:Bliznakinja:Српски сам супер урадила 19,5 поена ,а мату сам тако ус**ла да то није нормално...6,5![]()
![]()
![]()
![]()
Ne brini se... Nije tako strasno... Sad su mnogo bolji kriterijumi nego sto su nekad bili... Bice sve ok... Ipak ti imas super prosek...
Zapamti samo... Kad navodis sta ces da upises... Nemoj ni slucajno da navedes vise od 3...
Па не иде свима матиш као некимаShinoda:Pa sta si ti ucila poslednjih nekoliko meseci kad si tako u*k*e*n*j*a*l*a matish
Bliznakinja:Хвала СашаSasha85:Bliznakinja:Српски сам супер урадила 19,5 поена ,а мату сам тако ус**ла да то није нормално...6,5![]()
![]()
![]()
![]()
Good luck... :wink:![]()
На тебе увек могу да се ослоним као подршку,то ми пуно значи.. :wink: Биће све ок ,знам![]()
Hey, hey, hey :? :x Nemoj da mislis da ti ja sad ovde nesto k*e*nj*a*m ili popujem... :?Bliznakinja:Па не иде свима матиш као некима
Bliznakinja:Колико сам јуче била задовољна урађеним пријемним толико сам сад незадовољна![]()
Била је лака мата ,само сам ја глупа,и грешим код глупости...
е код знакова најобичнијеих..не могу да верујем...Иначе није било препсивања као јуче...бзвз![]()
srećica:Na srpskom smo prepisivali nevidjeno!!!!I na matisu!!!Medjutim,bilo je lako.Daj,ljudi,priznajte.Srpski...!smesno.nije bilo ni akcenata ni padeza,ja sam sve uradila,samo sam pogresila jednu stvar.napisala sam Aga,a trebalo je aga.A znam da treba malim slovom,i ja ga,budala,napisem velikim.Sta mislite,da li ce mi skinuti pola boda.jer znate da skola ili opstina(ne znam tacno)ce dati za 900 ili 90 dinara(ni za to nisam sigurna,malo mi je ne realno 90dinara)novu nokiu 34 ne znam koji broj.Valjda,34 10,ako osvojite 20 iz srpskog i 20 i matisa!!!Ako mi ne skinu pola boda za agu,dobijam telefon.Tacnije,ja sam dobra,pa cu dati mojoj makici...
A na kojem sajtu ce biti rezultati veceras?Koji sajt od ministarstva?Javite rezultate!!!
pozzz
Кулиража:Hm... tako sm i ja prosao, profe (ili nastavnici) su bili iz susednog grada i (iz srpskog, matu nisu znali pa su nas pustili da prepisujemo) 'ladno isli od jednog do drugog i pokazivali zadatke.Electra:Eeee... kad sam ja prosle godine polagala, nisam mogla da verujem...ccc... ovako je to bilo:
dakle, zna se da smo u subotu polagali matis, u nedelju srpski. Svi (cetiri odeljenja) smo bili u sali za fizicko. Dezurali su neki likovi iz obliznjeg sela. Cesto su dolazili i nasi nastavnici, direktorica, psihologica... mada je to, koliko ja znam, zabranjeno. Elem, na matematici bas i nije bilo prepisivanja, ali zato na srpskom... iju...
Verovatno mi vecina vas nece verovati kad ovo napisem, ne bih ni ja verovala da mi to neko kaze ali bila sam prisutna pa su me uverili...
Dakle, ti sto su dezurali, imali su kod sebe zbirku zadataka... I nonsalantno dodju do tebe, pitaju sta ti treba, gde ti je zapelo... ti im pokazes zadatak... Oni nadju taj zadatak u zbirci, okrenu nazad, nadju resenje i ne kazu ti resenje nego jos nenormalnije - POKAZU TI!!! Je l to moguce??? E pa, jeste, verovali ili ne... majke mi, pa polagala sam... strasno...
Otkinuce ti ceo bod. Tako je iz srpskog dok iz meta nekad i priznaju polovicno, tako da se ne nadaj novom telefonu.srecica:Sta mislite,da li ce mi skinuti pola boda.
Electra:*Nije bilo padeza??? :shock: :shock: :shock: Na kvalifikacionom iz srpskog??? Za prijem u cetvorogisnje srednje skole???
*Dobro je to sto vam daju polovicne bodove. To kod nas nije biloAli svejedno, imala sam 20 8)
*Opstina daje telefon??? :shock: Je l kod vas nije plodno tlo za vredne i pametne ili...? Mislim... weird...![]()
Sasha85:Bliznakinja:Српски сам супер урадила 19,5 поена ,а мату сам тако ус**ла да то није нормално...6,5![]()
![]()
![]()
![]()
Electra:Sasha85:Bliznakinja:Српски сам супер урадила 19,5 поена ,а мату сам тако ус**ла да то није нормално...6,5![]()
![]()
![]()
![]()
Zasto da ne navede vise od tri? :? To je jako zeznuto, moze lako da ostane neupisana jer iako ima solidan broj bodova (srpski je vadi, a mozda i osnovna, ne znam), uvek ima onih s vise, pa se nikad ne zna. I ako ostane neupisana onda mora da ceka drugi krug, pa ako ima nesto sto je i bilo opcija, ali nije navela, desi se da se to popuni. Zato je bolje da se navede vise zelja, ipak si sigurniji. Kod nas je bilo neupisanih i sa po 10 zelja.
Sasha85:Electra:*Nije bilo padeza??? :shock: :shock: :shock: Na kvalifikacionom iz srpskog??? Za prijem u cetvorogisnje srednje skole???
*Dobro je to sto vam daju polovicne bodove. To kod nas nije biloAli svejedno, imala sam 20 8)
*Opstina daje telefon??? :shock: Je l kod vas nije plodno tlo za vredne i pametne ili...? Mislim... weird...![]()
Eeee... Koliko vi privilegija imate... :?
U moje vreme se na prijemnom padalo samo tako... A sada... Blago vama...
Akcenat nisam ni ja imala... Niti sam ga radila... Ali padaze... Cudno...
Sta je bre to...? Poceli su da vas podmicuju,a?![]()
Electra:Sasha85:Electra:*Nije bilo padeza??? :shock: :shock: :shock: Na kvalifikacionom iz srpskog??? Za prijem u cetvorogisnje srednje skole???
Eeee... Koliko vi privilegija imate... :?
U moje vreme se na prijemnom padalo samo tako... A sada... Blago vama...
Akcenat nisam ni ja imala... Niti sam ga radila... Ali padaze... Cudno...
Sta je bre to...? Poceli su da vas podmicuju,a?![]()
Pa naravno da se padalo, kako ne bi... onda su padali oni koji ne znaju, a sada svako moze da polozi... mislim... vama je trebalo najmanje 10 iz matisa i srpskog, ne znam kako za strucne skole, znam da je u gimnazijama za drustveni trebalo 12 iz srpskog i 10 iz matisa, za prirodni obrnuto... A sada? Dovoljno im je deset puta manje... Onaj ko ne polozi stvarno je mnoooogo gloop :shock: Nikoga ne vredjam, ali ako neko ne moze da nabavi jedan bod, ne razumem sta uopste trazi na prijemnom za cetvorogodisnju? Pa, valjda zna koliko moze... A jos je gluplje ako ne zna... ako se spremao i onda - puf! :? :? :?
Sasha85:Zato sto ako navede sto vise... Ubacice je tamo gde se najmanje nadala... Bolje joj je da upise nekoliko... I to je to...
Ali dobro... Sa tim zeljama je tako bilo pre godinu... Dve...
Pricam onako kako su prosli neki klinci iz ulice...
A to je stvarno glupo da prebace nekog u drugi krug ko je ipak prosao prijemni...
Electra:Sasha85:Zato sto ako navede sto vise... Ubacice je tamo gde se najmanje nadala... Bolje joj je da upise nekoliko... I to je to...
Ali dobro... Sa tim zeljama je tako bilo pre godinu... Dve...
Pricam onako kako su prosli neki klinci iz ulice...
A to je stvarno glupo da prebace nekog u drugi krug ko je ipak prosao prijemni...
Pa, ne znam... moze neko (sad vise ne pricam o Bliz, nego onako uopsteno) da polozi prijemni sa po dva boda i stavi dve-tri zelje... E 101% nece uspeti da upadne... jer em sto ima premalo bodova.. em sto sigurno nema neki bajan prosek iz osnovne, jer retko koji odlikas ce spasti na manje od deset bodova... Ma cak ni vrlodobras, ako se iole spremao...
Ја мислим да је само данас могло...бар код нас тако..T-a-n-j-a:Jel neko zna da li mogu i sutra da se uloze zlbe na rezultate iz prijemnog,ilije samo danas moglo?