g-din Jovic
Zainteresovan član
- Poruka
- 121
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Malo ste gramaticki nejasni,ali cu pokusati da rasclanim Vasu konstataciju.zašto mi deluje da ovu temu otvorio neki roditelj u moje dete je divno i za ponos, aj sad malo da glumim drvenog advokata i ispravljam krive drine... sa sve informacijama iz prve ruke od šire familije... a niste se raspitali za ostale škole na teritoriji grada kad imate tako puno vremena za istraživanja gde se prepisuje na prijemnim ispitima...![]()
Jovanovicu ..... ne palamudi ...... kod mene u shkoli su vadili ochi ako se okrenesh ...
DOBRO je uradio onaj ko je STVARNO zagrejao stolicu ...

Kada su ih istakli?Preliminarni rezultati su istaknuti u skolama.
Ne, nego je otvorio jedan izuzetno ispravan čovek koga svi pljačkaju, koji tako ispravan u svemu ostalom oko sebe vidi manipulaciju i korupciju.zašto mi deluje da ovu temu otvorio neki roditelj u moje dete je divno i za ponos, aj sad malo da glumim drvenog advokata i ispravljam krive drine... sa sve informacijama iz prve ruke od šire familije... a niste se raspitali za ostale škole na teritoriji grada kad imate tako puno vremena za istraživanja gde se prepisuje na prijemnim ispitima...![]()
Jovic prim.prev.
S obzirom da Vam citanje bas ne ide od ruke nadam se da ste se na prijemnom dobro skoncentrisali.![]()
Nisam siguran da razumem Vas post !?![]()
Ne znam zašto toliko napadate čoveka (g. Jovića). U mojoj zgradi ima baš puno osmaka, pitala sam ih kako je prošao prijemni i nešto slično su mi rekli - da su u nekim učionicama dozvoljavali prepisivanje, a u drugim nisu. A sve u istoj školi. Ili da su jedan dan mogli da prepisuju, a drugi dan ih ti isti nastavnici opominjali.
Da sam ja bila neki od tih dežurnih nastavnika, ne bih dozvolila prepisivanje iz zbirke - previše je, a i zašto da neko dete koje ništa nije učilo zauzme mesto detetu koje je učilo? Ali, ne bih imala ništa protiv toga da pogledaju neku formulu koju su napisali na ruci, na primer.

Prijemni,tj.kvalifikacioni, trebalo bi ponoviti,i jos postaviti kamere u ucionice.
U skoli mog brata vecina ih je masovno prepisivala,tako da su oni od kojih se ocekivalo po 5 bodova,sve zajedno imali 28,i vise.
Moj brat nije prepisivao,i imao je 20 poena.
To je stvarno bezobrazluk!
.Nemam reci,uopste!
Razocarana sam samim pristupom tih nastavnika sto su bili dezurni.![]()

'' NEKA VAS UVEK LEČE PREPISIVAČI, NEKA VAM IZDAJU LEKOVE U APOTECI, NEKA VAM UVODE STRUJU U KUĆU I NEKA VAM OBRAČUNAVAJU RATU ZA KREDIT''
Ne, nego je otvorio jedan izuzetno ispravan čovek koga svi pljačkaju, koji tako ispravan u svemu ostalom oko sebe vidi manipulaciju i korupciju.
Podaci o konkretnim navedenim školama, ako su uopšte validni, zaslužuju da budu predočeni nadležnim odrganima, pa ako se utvrdi da je to tačno, odgovorni profesori treba da popiju momentalne otkaze. Ja očekujem od g. Jovića da podnese prijave o nepravilnostima o kojima ima saznanja.

Mene zanima da li ti ili bilo ko zna za prijavu koja je podnešena protiv nekog profesora, pa se ovaj onda izvukao.Pa sve to lepo funkcionise u teoriji, ali u praksi nikad profesor nije dobio otkaz zbog dopustanaj prepisivanja.
Kada su ih istakli?

Nie prepisivao,zato sto je naucen da sve treba dobiti svojim trudom,a ne na racun drugih.
Ne bi imao bednih 20 poena,da je prepisivao,prosao bi super,i sad bi se hvalio,poput prepisivaca.
Ali,eto,neki vaspitaju svoje dete,da bude posteno,i to se njemu samom obije o glavu.
Ispade da bi bilo bolje da je ,kao i vecina,prepisivao,nazalost.
A vi,ako nemate sta pametno da kazete,sem da podrzite prepisivanje,i kazete,"pa sta sad,bilo i bice",idite sa teme.
Nikako ne podrzavam prepisivanje,i stvarno sam ljuta sto je dozvoljeno!

Jao ljudi infarkt ce da me strefi od srece...cerka ima 60 max.bodova iz skole i sad mi je javila da na oba ispita ima po max. 20 bodova ..ukupno 100....al se raspala od ucenja cele godine,i to valjda zato sto je niko nije terao na to>

Jao ljudi infarkt ce da me strefi od srece...cerka ima 60 max.bodova iz skole i sad mi je javila da na oba ispita ima po max. 20 bodova ..ukupno 100....al se raspala od ucenja cele godine,i to valjda zato sto je niko nije terao na to>
Moja sestra ima oko 23 boda (15, nešto srpski i 8 matiš, naravno). Kaže da je ispit bio osrednje težak. A koga zanima u današnjem blicu su zadaci pa neka proba da reši.
Kaže da je na srpskom bilo prepisivanja, ali joj nije bilo potrebno jer ga je spremila solidno, a na matišu, na kojem joj je bilo potrebno, nisi mogao da mrdneš.
O.Š. Desanka Maksimović na Konjarniku.

Dok su u pojedinim odeljenjima profesori koji kontrolisu djake koji polazu prijemni za srednju skolu trenirali gestapovsku strogocu u drugima su dozvoljavali cak i da drze zbirke iz matematike na klupama.
Da li ce ikom u ministarstvu biti sumnjivo kad pojedini djaci osvoje veci broj bodova na prijemnom nego sto imaju uspeh kroz celokupno skolovanje.
Sta reci sem![]()
![]()
![]()