Prijedlozi lijepih imena za djevojcicu i djecaka

Meni je skoro svako ime ok. Postoje imena koja mi se dopadaju, postoje i ona koja su mi omiljena, ali skoro da ne postoje losa imena. Ako je neko mentalno jak i jos harizmatican, svako ime moze da iznese. U tom smislu, Dobrosav je ok. Ako decko bude omiljen u drustvu, niko s njegovim imenom nece imati problem i imace verovatno neki lep nadimak. Ako ne bude omiljen u drustvu, ime ce verovatno biti predmet sprdnje, ali da nije imena, svejedno bi bilo nesto drugo.

Meni je skoro svako ime ok. Postoje imena koja mi se dopadaju, postoje i ona koja su mi omiljena, ali skoro da ne postoje losa imena. Ako je neko mentalno jak i jos harizmatican, svako ime moze da iznese. U tom smislu, Dobrosav je ok. Ako decko bude omiljen u drustvu, niko s njegovim imenom nece imati problem i imace verovatno neki lep nadimak. Ako ne bude omiljen u drustvu, ime ce verovatno biti predmet sprdnje, ali da nije imena, svejedno bi bilo nesto drugo.
Lepo receno... U pravu si,ne postoje losa imena,samo losi ljudi...

i da, odlična je tema za nas koji tek trebaju birati imena.

valjda u ovih 80 strana (ili koliko već bude) pronađemo neko :)

meni ne vredi,za zenska imam bar 10 dobrih ideja
a za musko nijedno ili mi je pedersko,ili previse srpsko (lose se izgovara na stranim jezicima) ili previse korisceno,ili...ma ne vredi
ne mogu da smislim jedno musko ime da mi je kul :(

meni ne vredi,za zenska imam bar 10 dobrih ideja
a za musko nijedno ili mi je pedersko,ili previse srpsko (lose se izgovara na stranim jezicima) ili previse korisceno,ili...ma ne vredi
ne mogu da smislim jedno musko ime da mi je kul :(

Aleksandar, David, Jakov, Maksim... razlike u izgovoru su minimalne...Nikola(s), Marko(s)...(veoma popularna poslednjih godina)

moja omiljena decak Jakov, devojcica Anika!

Back