Ériu
Veoma poznat
- Poruka
- 12.966
mateja i matija su dve verzije istog muskog imena.Mateja - za devojčicu
zensko matea.
al razlicito se akcentuju i tako to....matija je meni jedno od omiljenih muskih imena inace, al ne bih cerku tako na zvala

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mateja i matija su dve verzije istog muskog imena.Mateja - za devojčicu

Moj mali sinovac se zove Dobrosav......sta kazete na to ime .....zivo me zanima![]()
ali mi inače zvuči bezveze, kao recimo Stanija, Stanojka, Milojka, Miladin, Živadin, zvuči mi glupo, ne znači da je tako i drugima.
Prelepa imena,svaka cast za izbor..Luna, Lana, Lina, Lara.![]()

Lepo receno... U pravu si,ne postoje losa imena,samo losi ljudi...Meni je skoro svako ime ok. Postoje imena koja mi se dopadaju, postoje i ona koja su mi omiljena, ali skoro da ne postoje losa imena. Ako je neko mentalno jak i jos harizmatican, svako ime moze da iznese. U tom smislu, Dobrosav je ok. Ako decko bude omiljen u drustvu, niko s njegovim imenom nece imati problem i imace verovatno neki lep nadimak. Ako ne bude omiljen u drustvu, ime ce verovatno biti predmet sprdnje, ali da nije imena, svejedno bi bilo nesto drugo.
malo mi to bzvz isto ko da su osudili dete da nikad ne promoli nos iz sela..da ne pricam kako bi mu izgovarali ime u americi

malo mi to bzvz isto ko da su osudili dete da nikad ne promoli nos iz sela..da ne pricam kako bi mu izgovarali ime u americi

i da, odlična je tema za nas koji tek trebaju birati imena.
valjda u ovih 80 strana (ili koliko već bude) pronađemo neko![]()

meni ne vredi,za zenska imam bar 10 dobrih ideja
a za musko nijedno ili mi je pedersko,ili previse srpsko (lose se izgovara na stranim jezicima) ili previse korisceno,ili...ma ne vredi
ne mogu da smislim jedno musko ime da mi je kul![]()
a za musko nijedno ili mi je pedersko,ili previse srpsko (lose se izgovara na stranim jezicima) ili previse korisceno,ili...ma ne vredi