Prijavio devojku sa prvog sastanka policiji jer je odbila da podeli račun

Sensei

Master
Moderator
Poruka
58.524
Ruska policija trenutno traga za mladom devojkom koja je, kako se izveštava, izletela iz restorana, ostavljajući svog partnera da plati račun nakon što ju je zamolio da ga ravnomerno podeli.

Ko će da plati račun je oduvek omiljena tema za raspravu. Obe strane imaju svoje argumente, i dok su onlajn forumi puni beskrajnih debata o ovoj temi, nikada nije bilo razloga za uključivanje policije. Donedavno, to jest, kada je jedan 28-godišnji muškarac iz Moskve podneo žalbu protiv žene sa kojom je otišao na sastanak nakon što je ona odbila da podeli račun, ostavljajući mu da pokrije čitavih 16.000 rubalja (165 dolara).

1695921161109.png

Фото: Андрей Никеричев / АГН Москва

VM, 28-godišnji stanovnik prestonice obratio se policiji zbog devojke koja je pobegla iz restorana i nakon izlaska nije platila račun. Par se upoznao na mreži. Nekoliko dana kasnije dogovorili su se da se nađu u kafiću u Aveniji Mira. Na kraju večeri, ljubavnicima je donet račun - 16 hiljada rubalja. Žena je odbila da plati polovinu, rekavši da je muškarac naručio većinu hrane. Nakon ovoga, devojka je napustila restoran, a njen saputnik se javio policiji.

Ova činjenica se istražuje.

VM, 28-godišnji stanovnik prestonice obratio se policiji zbog devojke koja je pobegla iz restorana i nakon izlaska nije platila račun. Par se upoznao na mreži. Nekoliko dana kasnije dogovorili su se da se nađu u kafiću u Aveniji Mira. Na kraju večeri, ljubavnicima je donet račun - 16 hiljada rubalja. Žena je odbila da plati polovinu, rekavši da je muškarac naručio većinu hrane. Nakon ovoga, devojka je napustila restoran, a njen saputnik se javio policiji.

Ova činjenica se istražuje.
Njima je bilo bolje da su i na veceri bili virtuelno...bar da se ne cima policija zbog nje/njih...

Auu djubre jedno.

Vidi, trazile ste ravnopravnost, ima da placate racune. Po pola nego kako. A ako ste dzentlmenke, mozete i taksi da nam platite. 🤣

Ebemu trecci milenijum sve naopako 🤣
Ahahaha :zcepanje:
Ma njemu je krivo sto se on nije prvi dosetio da bezi nego ga ona preduhitrila i dala trojku,nije tu do para:malav:✅

Alo imamo mi para nego vi kad se spomene ravnopravnost u placanju racuna brze ste od huseina bolta na 100m.

Cicije
-pa sad, na internetu se mogu naći oprećne tvrdnje.

Jedni vele da je lepo da žena deli račune sa muškarcem. To deluje ok.

Ali onda idu stručnjaci za muškarce koji kažu da ako muškarac na vas gleda kao na nekoga sa kime pola plaća da nikada neće poželeti da bude vaš muškarac tj neko ko snabdeva, na koga se možete osloniti, da pokaže tu mušku energiju i slično.

Poprilično sam zbunjena time ?

-pa sad, na internetu se mogu naći oprećne tvrdnje.

Jedni vele da je lepo da žena deli račune sa muškarcem. To deluje ok.

Ali onda idu stručnjaci za muškarce koji kažu da ako muškarac na vas gleda kao na nekoga sa kime pola plaća da nikada neće poželeti da bude vaš muškarac tj neko ko snabdeva, na koga se možete osloniti, da pokaže tu mušku energiju i slično.

Poprilično sam zbunjena time ?
Nesto nije u redu sa definicijom muskarca koji je oslonac u snabdevanju...

Konkretno, priroda je stvarala milenijumima poredak gde zena radja i podize mladunce a za muskarca priroda je odredila da donosi ulov u jazbinu i stiti taj mali "porodicni copor". Porodice ljudi su bile u coporima okupljene u zajednici ljudi, bili smo pripadnici i saborci istog plemena.

Danas, zensko pojede ulov, pobegne sa punim stomakom, muskarac zove policiju. Nit hrane nit okota, dakle vi zaebavate. 😂

Mislim ja ako nemam novca pre izlaska napomenem drugoj strani da imam nešto malo novca i da ne mogu da priuštim ništa skupoceno. Pa ako on kaže ma ja ću, ne brini, ok, ali tek da se zna. Ovo je neprijatna situacija.
Šta to može da bude skupoceno na prvom dejtu i gde te to vode da mi je znati.

Back