Prijava protiv Tadić(Ljubomira) Borisa iz Beograda

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

dragosh

Veoma poznat
Poruka
11.827
Bravo Ivice i pravosudni organi, ni po babu ni po stričevima već po pravdi Boga jedinoga!! :klap:Prijave zbog šampanjca na stadionu
16. oktobar 2009. | 15:00 | Izvor: B92
Beograd -- Policija je podnela prekršajnu prijavu protiv Borisa Tadića zbog kršenja Zakona o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama.

678558544ad88265ce67a554300207_extreme.jpg

Lica Boris Tadić, Tomislav Karadžić i Snežana Marković-Samardžić uhvaćeni na delu?

Prijava je, osim protiv Tadića, podneta i protiv Tomislava Karadžića, Aleksandra Antića i Snežane Marković-Samardžić i Fudbalskog saveza Srbije, zato što su u subotu na stadionu nazdravili za pobedu fudbalske reprezentacije Srbije nad Rumunijom.

"Policijski službenici Policijske uprave za grad Beograd podneli su danas Gradskom sudiji za prekršaje u Beogradu, u redovnom postupku, zahteve za pokretanje prekršajnog postupka protiv Fudbalskog saveza Srbije kao pravnog lica i Tomislava Karadžića kao odgovornog lica u pravnom licu, kao i protiv fizičkih lica Borisa Tadića iz Beograda, Tomislava Karadžića iz Subotice, Aleksandra Antića iz Beograda i Snežane Marković-Samardžić iz Beograda, zbog izvršenog prekršaja na osnovu Zakona o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama Republike Srbije", saopštio je MUP.
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2009&mm=10&dd=16&nav_id=387034
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top