Da li prijatelji mogu da spavaju a da to ne podrazumeva vezu i da pri tome ostanu prijatelji? Da li je to lakse muskarcima ili zenama?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izvini, zaista ne razumem kakve to veze ima sa moralom i sa grehom?Dartraven:Nismo strogi i iskljucivi,samo smo strasno moralni,iskreni i osecajni,a pritom se gnusamo grehova i iskusenja!![]()
DON:Bilo je Topica na ovu temu.Uglavnom,ne da je moguce,no je ko po pravilu to prijateljstvo jos i vece nakon sexa.
one:Da li prijatelji mogu da spavaju a da to ne podrazumeva vezu i da pri tome ostanu prijatelji? Da li je to lakse muskarcima ili zenama?
Da, i dalje ima toga da se poveravamo jedno drugom. Kuka on meni za njegove ljubavne jade i ja njemu za moje i sve tajne delimo. Samo ponekad kad je on jako dobro raspolozen, zna tako da uputi kao sto rekoh "onaj" pogled ili jednostavno prokomentarise nesto dvosmisleno ali zatim odmah bezi sa te teme i kao da se nista nije desiloone:Onda je verovatno od tog"nesto" on ocekivao vise.Da li ste zaista pravi prijatelji, sedite sami u nekoj sobi i razgovarate satima, iskreni, otvoreni?