Prijateljstvo

• Začetnik teme Začetnik teme Enina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Enina

Elita
Poruka
22.131
Pozz..da li vi imate najboljeg prijatelja ili prijateljicu?Koliko traje to prijateljstvo?Nekog ko vam je ko vam je ko clan porodice ili veci covjek nego clan porodice..npr.ima strpljenja saslusati..odgovoriti na poruke i utjesiti kad zatreba..

Pa recimo da imam 2 komada,1 je u poljskoj skolski drug,retko se vidjamo ali mogu mu se obratiti za pomoc uvek,drugog sam upoznao pre par godina i uvek sta god teba tu je sto rodjeni brat nije

Ja imam drugaricu..vec 20 godina.Upoznala sam je u 13 godini.Bile smo na prijemnom za srednju skolu.Ona se vracala kuci u mom pravcu.Zivjela u ulici ispred moje.Sestra rodzena nije ovako.Da se ona svaki dan javi.Tjesi me.Kaze mi ne sekiraj se..zivot je ionako prolazan.Dzabe ti sekirancija.

Pozz..da li vi imate najboljeg prijatelja ili prijateljicu?Koliko traje to prijateljstvo?Nekog ko vam je ko vam je ko clan porodice ili veci covjek nego clan porodice..npr.ima strpljenja saslusati..odgovoriti na poruke i utjesiti kad zatreba..
Da...imam dve prijateljice još iz detinjstva, ne živimo više u istim mestima, ali decenijama održavamo prijateljstva.To su ona prijateljstva, koja traju celi život. Sve druge prijatelje sam upoznavala kroz život, ali ne mogu ih meriti sa njima. Nemam sestru, nažalost...pa ih tako doživljavam!

Da...imam dve prijateljice još iz detinjstva, ne živimo više u istim mestima, ali decenijama održavamo prijateljstva.To su ona prijateljstva, koja traju celi život. Sve druge prijatelje sam upoznavala kroz život, ali ne mogu ih meriti sa njima. Nemam sestru, nažalost...pa ih tako doživljavam!
Ja imam sestre,ali nemaju strpljenje saslusati me.

Da ... samo sto cu ja da navedem moju rodjenu sestru kao najboljeg prijatelja/prijateljicu :D ipak me zna 42 god od kako mi je ukrala cuclu a nisam je druknuo mami i tati :D
od tada smo bas dobri...

a naravno da postoje prijatelji/prijateljice koji su nekada blizi nego rodjena krv...nazalost tako je

Nemam prijatelje (za ceo život). Samo poznanike i ljude sa kojima izlazim i koji su senka prijatelja.

Da ... samo sto cu ja da navedem moju rodjenu sestru kao najboljeg prijatelja/prijateljicu :D ipak me zna 42 god od kako mi je ukrala cuclu a nisam je druknuo mami i tati :D
od tada smo bas dobri...

a naravno da postoje prijatelji/prijateljice koji su nekada blizi nego rodjena krv...nazalost tako je
To je slično, mda... opet je nešto drugo!
Meni je pričao jedan sudija,krivičar...kad je otišao u penziju, da za celi svoj radni vek,nije naišao na slučaj da je rođena sestra, ubila rođenog brata. Obrnuto, jeste.Tako da je ova vrsta ljubavi sestre prema bratu, najčistija i najjača! Ni rođena mati te ne voli toliko,tako da smatraj se privilegovanim!🙂
P. S. Nema mnogo veze sa temom, ali zaista jeste tako!

To je slično, mda... opet je nešto drugo!
Meni je pričao jedan sudija,krivičar...kad je otišao u penziju, da za celi svoj radni vek,nije naišao na slučaj da je rođena sestra, ubila rođenog brata. Obrnuto, jeste.Tako da je ova vrsta ljubavi sestre prema bratu, najčistija i najjača! Ni rođena mati te ne voli toliko,tako da smatraj se privilegovanim!🙂
P. S. Nema mnogo veze sa temom, ali zaista jeste tako!

:D
jbt ceo zivot se zahebavamo da ce biti prva i ja sam spreman da se zrtvujem za sudsku praksu ... i istoriju krvnih delikata ...jedva cekam da se nadrogiramo i da udje u istoriju :hahaha:

Kaze jedan poznanik od mog muza..muz meni prica.Pita ga neki imas li ti dusmanina?Taj odg..ne,nemam.Ovaj mu kaze reci svojoj mami da ti rodi.
Ta izreka važi za ove naše prostore, gde se braća sude celog života za dve viljuške...
Istu izreku ne upotrebljavaju drugi narodi, samo za naš pogani... to mu je karakteristika, nažalost...

Poslednja izmena:
Ta izreka važi za ove naše prostore, gde se braća sude cečog života za dve viljuške...
Istu izreku ne upotrebljavaju drugi narodi, samo za naš pogani... to mu je karakteristika, nažalost...

pogresno je protumacena .... radi se naime o izreci koja je nastala dok su "narodi i narodnosti" od Triglava do Gevgeliije bili BRACA....a onda je dosla 1991. i sve opet kao 1941... ali da ne spamujem lepu temu :d

Ja imam loše iskustvo sa "najboljim" prijateljicama... Seksale su se sa mojim mužem... To sam saznala na kraju balade...
Mislim da samo muškarci mogu među sobom da izgrade prava prijateljstva... žene su kvarljiva roba

To mogu i ja da uradim, iako ti nisam prijateljica... Ne znam šta je tu veliko... "Odgovara na poruke"?

Ja imam loše iskustvo sa "najboljim" prijateljicama... Seksale su se sa mojim mužem... To sam saznala na kraju balade...
Mislim da samo muškarci mogu među sobom da izgrade prava prijateljstva... žene su kvarljiva roba

ne mogu ja cu ti reci kao pravo musko :D ... mi smo pedercine teske koje samo gledaju interes bilo koje vrste...ja napravio barijeru prema gomili ljudi koje znam a kuma cekam na zicer da ga naduvam u lice i da znam da nemam kuma. ****** se prodao za jebenih 200e da ne kazem zajebao me ... ali kako to sve ide posle 5god saznam da me je uradio.... ala ce da prsti

Ima jedna izreka koju sam procitao davno "prijatelji dolaze i prolaze neprijatelji se gomilaju" ... i sad tek vidim koliko je istinita.

Nekada mi je bilo strasno da pomislim da ce mi bliskiji biti neki lik koga znam povrsno od kuma ...i na kraju me proda za 200e ...ali samo ja znam sta ce On izgubiti za pislje pare za kje me je zajebao...

Muskarci ne prave tako jake intimne veze u medjusobnom prijateljstvu. E zato zene boli kada im drugarica preotme "babuna koji je razmiljao pogresnom glavom" jer znaju da je bio zaveden perfidnim igrama tzv drugarice

Muskarci ne prave tako jake intimne veze u medjusobnom prijateljstvu. E zato zene boli kada im drugarica preotme "babuna koji je razmiljao pogresnom glavom" jer znaju da je bio zaveden perfidnim igrama tzv drugarice

Ne verujem više ni u babune, niti u prijateljice... Bogu hvala, diplomirala sam tu školicu... I znaš šta?
Sada se osećam pametnijom, rasterećenom, više ne verujem u šarene laže... e, život je mnogo jasniji i lepši
kada preživiš tu koru od banane.

Back