korisnik 103996
Domaćin
- Poruka
- 4.806
Pa tako se testiraju.
e,cvrc...el znas sta si sad rekao?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa tako se testiraju.
Ne čitaš pažljivo. Nije on zaklao čoveka nego ovna, a samo je rekao zvanicama da ga je zaklao, pa su svi nazovi-prijatelji pobegli. A kod mene svi u selu kolju za krsnu slavu sad neko jagnje neko prase........što jes, jes nismo mi za Evropu, a ni ona vala za nas. Da se mi držimo svak svoje tradicije, da ne bi smo morali ići u McDonalds da kupujemo hamburgere za slavu, a zvanicama mesto naše domaće rakije i pršute da moramo da dajemo Europsku pravilno destilovanu brlju nekog zvučnog naziva uz Europsku pravilno ekološki osušenu šunku ranjenu genetski modifikovanim kukuruzom, koju su oni uvezli iz Paragvaja pa prodaju nama.
Glupa priča, ni ja ne bih saučestvovala u ubistvu, posebno ne roditelju prijatelja a pogotovo ne ako je zakl'o lopova koji je upao na njegov posed, za to se zove policija.Pošto je u današnje vreme već dobrano zaboravljen ovaj pojam, pa se ovim imenom naziva svašta od ljudi koji se zajedno kockaju, do onih koli se zajedno drogiraju i naguzuju. Ovom starom srpskom pričom hoću da kažem šta je to prijatelj.
Doveo sin na slavu 10 prijatelja, a njegov otac samo jednog. Uzeo sin da se pravi važan kako on ima više prijatelja od oca, te kako je on polularniji i priznatiji u selu od oca. Otac ga pita da li je siguran u njihovo prijateljstvo, sin kaže da jeste. Otac na te reči izađe napolje ode u tor i zakolje ovna pa se zamaže krvlju po košulji i utrči u sobu gde su sedeli gosti i kaže:"Ljudi ja sam uvatio lopova u toru kako krade ovce i ubo sam ga nožem eno ga leži mrtav, ajde da uzmemo lopate pa da ga idemo zakopati, da ga slučajno ne nađu žandari i ne oteraju me na robiju". Svi mladići su se jedan po jedan izgovorili, jedan je morao hitno kući zbog ovog, drugi zbog onog i uskoro se kuća ispraznila, ostao je samo jedan čovek onaj stari očev prijatelj, on je rekao "Sačekajte samo da obujem opanke, pa da idemo da ga zakopamo".
od pravog prijatelja ne ocekujem da me po svaku cenu podrzi..
sta god da uradim prijatelj treba da me vrati na pravi put.
svi smo mi gresni, ali prijatelj mi nije ako uradim nesto sto je lose, a on mi bude saucesnik..
takve prijatelje bih volela da vidim sto dalje..
prekinula sam prijateljstvo skoro.
prijateljica je raskinula vezu koja je trajala 3 godine.
ja sam njenog ex poznavala pre nego sto su oni poceli da se zabavljaju.
sa njim nisam imala toliko blizak odnos kao sa njom.
ali, kadgod mije trebala neka usluga koju je mogao da ucini, njen ex mi je izlazio u susret.i vise od toga.
sa njom se vidjala svakodnevno, sa njim povremeno.
dok mi jednom nije postavila uslov - ili on ili ona. moram da biram sa kime cu da budem prijatelj.
izabrala sam naravno - njega.
ne bih joj bila prijatelj da sam je podrzala.
rekla sam joj da znam da joj je tesko sto su raskinuli, ali da problem resava na pogresan nacin.
to sto bih ja prekinula kontakt sa njim, ne resava njen problem.
Sad mi je jasno zašto su oni raskinuli. To je pravo prijateljstvo, nema šta.