gost 101840
Legenda
- Poruka
- 55.650
To se retko desi, pre planu one nesuglasice iz pochetka....
Ne znam, pa lupam...nisam imao takve situacije...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To se retko desi, pre planu one nesuglasice iz pochetka....
Znate ono kada ste sa nekim bili baš u ozbiljnoj vezi, jedno drugom potpuno predali čitavo srce, prošli kroz gomilu stvari zajedno, bili jedno fizički i psihički, ali jednog dana shvatite da više ne funkcionišete zajedno. I rastanetese civilizovano, sa razumevanjem, i nastavite da se družite? Ipak, oboje ste divne osobei ne želite da izgubite sve kontakte...
Da li je to moguće, i dokle traje takvo prijateljstvo?
Da probamoA u kojoj bajci je to prijateljstvo? Salim se, naravno da moze da se razvije tako jako prijateljstvo, ali stvarno je to retkost...![]()
i ja mislim tako !!! Jer se sa nekim bivshim ljubavima bolje slazem sada nego kada smo se kao voleli !!! To je valjda zato shto ih sada retko vidjam, ali kada se sretnemo, drago mi je i lepo, prijateljski se isprichamo !!!A u kojoj bajci je to prijateljstvo? Salim se, naravno da moze da se razvije tako jako prijateljstvo, ali stvarno je to retkost...![]()
Nema prijateljstva posle ljubavi. Barem kod mene.
a ima li ljubavi posle prijateljstva !?!![]()
I ja sam verovala, ali su me ti "prijatelji" uglavnom razočarali želeći da pređu na viši nivo.
Kapiraš?![]()
Shvatam te, Madona.
Ja govorim za RL.
Ovdje me svakako niko ne interesuje, trenutno.