Rex123
Početnik
- Poruka
- 14
Da li postoji Muško-Ženska prijateljstva..?
Da li postoji prijateljstvo na daljinu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Po sto sam se skoro odselioDa li postoji Muško-Ženska prijateljstva..?
Postoji.Dok si blizu, ti si najbolji prijatelj a kad odeš daleko onda je to prvi komšija.Da li postoji Muško-Ženska prijateljstva..?
Okej hvala jer ja se sa njom znam još iz osnovne i mng smo se dobro družili bukvl 24/7 imali smo mi i svadja normalno kao u svakom prijateljstvu ali to odma sutra dan prodje bukvl ne nozemo jedno bez drugog.Pomagala mi uvek i uvek je bila tu jer sam mng imao probleme porodicne cale mi se rano razboleo parkistalna neizlciva bolest, sestra ima problem sa srcem keva mora na operaciju čukljeva nisam znao gdje glavom bijem.. Nikad nikog nisam inao kao sto je ona.. I hvala joj ali jbg život je ***** i morao sam da se odselim u veci grad.. Ali sve je to počelo da bledi, dopisujemo se mi i cujemo svaki dan ali nije toto.. Hvala svimaprijateljstvo kao i veza zbog daljine vremenom bledi
ali to je zivot , menjaju se dozivljaji
musko-zensko prijateljstvo tesko moze postojati , obicno se jedno zaljubi a drugo ne
mada ima izuzetaka
naravno da su mogucaOkej hvala jer ja se sa njom znam još iz osnovne i mng smo se dobro družili bukvl 24/7 imali smo mi i svadja normalno kao u svakom prijateljstvu ali to odma sutra dan prodje bukvl ne nozemo jedno bez drugog.Pomagala mi uvek i uvek je bila tu jer sam mng imao probleme porodicne cale mi se rano razboleo parkistalna neizlciva bolest, sestra ima problem sa srcem keva mora na operaciju čukljeva nisam znao gdje glavom bijem.. Nikad nikog nisam inao kao sto je ona.. I hvala joj ali jbg život je ***** i morao sam da se odselim u veci grad.. Ali sve je to počelo da bledi, dopisujemo se mi i cujemo svaki dan ali nije toto.. Hvala svima
Cakana, je l' ti možeš da slušaš 4-5 sati priču o tehnici, fudbalu, stripovima, drugim ženama...? Ja ne mogu da slušam tračeve, priče o problemima drugarica, ženskim gaćama i slično.naravno da su moguca
ako se radi o pravim prijateljima
Cakana, je l' ti možeš da slušaš 4-5 sati priču o tehnici, fudbalu, stripovima, drugim ženama...? Ja ne mogu da slušam tračeve, priče o problemima drugarica, ženskim gaćama i slično.
ove traceve vidis i i ove zenske standard price i ja izbjegavam da slusam, ali mogu se iskljucim i pravim da slusamCakana, je l' ti možeš da slušaš 4-5 sati priču o tehnici, fudbalu, stripovima, drugim ženama...? Ja ne mogu da slušam tračeve, priče o problemima drugarica, ženskim gaćama i slično.
Ne mogu ja to. A i ženske gaće mi više nisu toliko zanimljive.ove traceve vidis i i ove zenske standard price i ja izbjegavam da slusam, ali mogu se iskljucim i pravim da slusam
to kad zene opletu o receptima, sta je ko radio, gdje se sta ima kupiti, uzas dosadno, almoze se iskljuciti
imam jako bujnu mastu, srecom, sto znaju samo oni koji me bas bas dobro poznaju, pa odlutam tako, u neki svoj svjet
Muško ženska prijateljstva su moguća samo ako je jedno od njih dvoje mnogo ružno
Nema na čemu
Ja inače kod tebe mnogo volim što si tako logičanAl i tad samo jednostrano, jer ce ovaj koji je ruzan da se lozi na ovog sto je lep. Dakle, moguce je samo u slucaju da su oboje ruzni, mada ce i oboje tako ruzni vremenom shvatiti da su jedno drugom jedina opcija, pa ce na kraju ipak biti zajedno. Konkluzija: ne postoji.
Mislim, ako krenemo tom logikom, jelte.
pa ok je toNe mogu ja to. A i ženske gaće mi više nisu toliko zanimljive.
nem pojma ni ko je momcilo nit onaj bradonja crni, al moram pohvalim da su sjajni likoviJa inače kod tebe mnogo volim što si tako logičan