Prijateljstvo izniklo iz svadje

moonja..

Buduća legenda
Poruka
31.433
Postoje osobe sa kojima mi je slatko i da se posvađam. I postoje one druge osobe koje izbegavam u širokom luku iako mi se obraćaju sa mila, dušo i slično. Godine iskustva su me naučile da osetim da se iza lica neke svadjalice krije kvalitetna ljudska osoba . Znate one situacije kad usred neke žestoke svađe obe prasnete u smeh ? E takve prijateljice vredi imati .
Za mene je to rasprava, a ne svađa.
Svađa je ozbiljna, a raspravice normalna stvar, povremeno, među prijateljima.
One se završe tako smehom i zezanjem jer znaš me - znam te : )

Lagerta

Poznat
Moderator
Poruka
7.315
Ama bila baš žestoka svađa, kakva raspravica :D priča je iz srednjoškolskih dana , kada sam ja obožavala košarku i Dražena Petrovića , imala njegovu sličicu zalepljenu na svesci, i te klinačke fore. :D ona se drznula da mu docrta gluposti i ja puknem i izgrebem je :rumenko: naravno da smo posle nekog vremena nastavile, i evo, to prijateljstvo traje već 30 godina, i sad često imamo različita mišljenja koja obe burno iznosimo .. p.s. znam daću sada trpeti osude da sam bila dete nasilnik :rumenko:

moonja..

Buduća legenda
Poruka
31.433
Ama bila baš žestoka svađa, kakva raspravica :D priča je iz srednjoškolskih dana , kada sam ja obožavala košarku i Dražena Petrovića , imala njegovu sličicu zalepljenu na svesci, i te klinačke fore. :D ona se drznula da mu docrta gluposti i ja puknem i izgrebem je :rumenko: naravno da smo posle nekog vremena nastavile, i evo, to prijateljstvo traje već 30 godina, i sad često imamo različita mišljenja koja obe burno iznosimo .. p.s. znam daću sada trpeti osude da sam bila dete nasilnik :rumenko:
Lajk za Dražena, meni je on bio idol dok sam trenirao basket, skidao sam poteze i šut : )
Kako BiH se naljutio na tebe, nema šanse...ni tada ni sad : )

Ne BiH da se hvalim,al izađem na teren, a publika kad primim loptu viče Draažene majstore haha, stvarno...

The_Night_Hawk

Cloud surfer
Poruka
46.075
Mislio sam da nemam ovakvu priccu.
Ali setih se.
Pre 16 godina dosao jedan ficcfiricc na praksu u firmu.
Student tada...i provocirao stalno...onako na sitno.
Jednom ja vodio emisiju a on kroz staklo pokazivao namerno prstima pogresne znakove.
Imali samo dogovoreno da znam ko je na vezi za program.
Meni pukne film i krenem tokom muzicke numere da ga poiupam...sprecci me tonac.
Godinu dana kasnije, iako sam stariji 12 godina, zajedno smu jurili zene po kafanama.
Danas mi je jedini prijatelj kojeg ne poznajem od detinjstva

zendeli

Veoma poznat
Moderator
Poruka
11.929
Ja kad se posvadjam, ja sam se posvadjala dok sam živa. Užasno sam zlopamtilo i ne mogu to nikako da pobijedim a nervira me. Rijetko se posvadjam ali to je za stalno. Ne računam u to razmimoilaženje u mišljenju nego loše riječi.. To ne mogu da zaboravim i ne prelazim preko toga.