Prijateljstvo izniklo iz svadje

moonja..

Buduća legenda
Poruka
31.433
Tu privilegiju da ih volim, a da se posvađamo periodično, imaju samo mž, brat i sestra.

Ostalo za one što kažem da su majmuni, šiptarioni, degenerici, glupanderi i sve ostalo, ostaje i ne menjam ja stav ko gaće. Ko im j.mater, hejtujem ih jer su stoka ahaha..i iz toga se ne rađa novi kvalitet u koji mogu da prerastu.

86bogomoljka

Legenda
Poruka
50.936
Bices i ti penzionerka jednog dana, ne trci sa osudama...svi starimo. :)
Ako prazne drzavne fondove, oni su ih i punili.
Meni je zao kako drustvo tretira starije, kao otpisane, bez imalo postovanja.
Malo vise razumevanja ne bi nam skodilo svima.
Ja se cesto ponudim starijima da im ponesem kese, ili sta vec nose, popricam kratko, neobavezno dok se nesto ceka...uglavnom imam lepa iskustva.
Bude i nadrndanih likova, normalno, ali to nema veze sa godinama.

Tema-ne volim sukobe, ako ne moze civilizovano, povucem se...kao mladja sam se raspravljala, pa se zajapurim, lupa mi srce, dlanovi se znoje...kad ostanem sama placem, dugo mi treba da se smirim.
Nisam tip "vatre", vise sam-tiha voda...(breg roni i ode svojim putem)
Другарице син добио лошу оцену из писменог из српског протумачен од стране наставнице да му фали емпатије. Исти дан када је изашао из буса и потрчао за старим комшијом да му узме и понесе кесе. Што рече другарица- може и на поправни да иде, ја сам презадовољна :heart:

georgejune

Starosedelac
Poruka
191.923
Smatram za najvece budale osobe koje mi se zamere,nije to povrsno kao popicimo se pa odemo na pivo,jer imam visok prag tolerancije a tek nikog ne kacim prvi,da bi imao neko razlog da mi se nakaci,sto znaci da je opasan pacijent kome nisam nesto licno uradio ,nego eto tako ili me nasumice nasao ili je lose procenio da sam mekan zalogaj,znaci na prve znake promenljivog raspolozenja,nekog sitnog laganja i eskiviranja trazenog otpis te osobe,opasno sam zlopamtilo steta sto to ranije nisam bio

Stojkov Menidjer

Legenda
Banovan
Poruka
54.238
Pre mesec dana se ozbiljno podzapam u prodavnici sa radnicom na prodaji mesa koju sam, inace, videla prvi put u zivotu.
Ocigledno smo jedna drugoj digle zivac toliko da je doslo do verbalnog konflikta :sad2:
Od tada mi daje najlepse komade mesa, juce mi je i sacuvala nesto jer kaze ''znam da to volite, pa da vam se ne proda'' :lol:

Nesto mi prolete kroz glavu, pa meni je svaki prijateljski odnos poceo nekim konfliktom.
Sa najboljim prijateljem sam se popicila cim smo se upoznali, sa prijateljem iz detinjstva mi je citav zivot odnos takav da se popickaramo makar jednom mesecno i taaako.

Kako je kod vas, mirne luke u prijateljskim odnosima ili?
I da li je sa mnom sve u redu kad ne umem drugacije? :lol:
Samo da skratim priču - počelo je sa kolegijalnom svadjom i to žestokom i sa kočijaškim vokabularom pa kad su se strasti stišale sećam se reče mi tadašnji šef: "nije meni čudno kad se ljudi posvadjaju nego ne možemo da shvatimo kako ste se vas dvojica najmirnijih pokačili a niste ni u istom sektoru?"

A nismo se ni poznavali...

Ubrzo se ispostavlja da smo - komšije.
On meni ponudi da se kući vraćamo njegovim kolima,na platu ja preusmerim markicu za prevoz na benzin za auto a on skroman lik pa se mrštio... Ja mu kažem:"baš me briga za ove iza što ti ne plaćaju godinama ja sam dobio udoban, siguran i brz prevoz do same zgrade, ovo ti je za gorivo a za popravke jbg". Onda smo i na posao i sa posla njegovim kolima.

Kriminalno najure čoveka par dana pred dobijanje ugovora na neodređeno jer mu isticao 24-ti mesec a par meseci kasnije sam napustim okruženje.

Potucajući se sa posla na posao stvoriše se uslovi "da ga ubacim" u firmu koju sam zbog nepovoljnog odvijanja moje priče eto napustio a on je ostao tamo. Nije verovao da će više naći posao obzirom na godište a vatra živa.

Mene je Bog pogledao pa me jednog dana uputio odozgo gde da se javim...

Poslednja izmena:
J

Jesen je...

Gost
Другарице син добио лошу оцену из писменог из српског протумачен од стране наставнице да му фали емпатије. Исти дан када је изашао из буса и потрчао за старим комшијом да му узме и понесе кесе. Што рече другарица- може и на поправни да иде, ја сам презадовољна :heart:

Nastavnica izgleda bas pedagog i psiholog, ubola procenu kao ona Noletova da dzaba ide na tenis, nema od toga nista...

Stojkov Menidjer

Legenda
Banovan
Poruka
54.238
Dotična bi trebalo same sebe da se seti koliko je imala empatije u njegovim godinama.

Poruka
6.344
Pre mesec dana se ozbiljno podzapam u prodavnici sa radnicom na prodaji mesa koju sam, inace, videla prvi put u zivotu.
Ocigledno smo jedna drugoj digle zivac toliko da je doslo do verbalnog konflikta :sad2:
Od tada mi daje najlepse komade mesa, juce mi je i sacuvala nesto jer kaze ''znam da to volite, pa da vam se ne proda'' :lol:

....значи чувала само за тебе? Што ће рећи пљунила сам ти у месо....
....у тај тачно одређени комад меса, па кад наиђеш, твоје је!
Вероватно ти спрема освету, коју можда већ и примењује пљувањем, и ко зна шта све још не ради.

Tako da je verovatno "mesarka" sama skontala da je Žaba jedna divna žena, samo sa "žutom minutom",... inače bi joj već do sada servirala neku 'ladnu osvetu i to sa sve osmehom na licu! 😁
Tema:
Ne započinjem poznanstva i prijateljstva na takav način. Obično sam (bar isprva) ljubazna i fina,...ali posle "kukuu" da mi neko povisi ton!
P.S.Eh,...da sam ja mesarka, dobro bi se ti meni provela!:zaljubljena:

Ево нисам сам, док куцам гледам одговоре, па да, већ јој служи ту освету док жабица пева Оду радости!
Да касирка буде пријатељ са тобом после ЈАВНЕ свађе и препирке,
где је иста испала будала вероватно пред целом радњом!
ахахахахах! може! у свету где ирваси лете небом и певају ХОХОХОХОХО!
.....
Злоба и пакост овог народа су неизмерни и бескрајни ко свемир.

Poslednja izmena:

Stevcina zabica

Stara legenda
Supermoderator
Poruka
98.308
....значи чувала само за тебе? Што ће рећи пљунила сам ти у месо....
....у тај тачно одређени комад меса, па кад наиђеш, твоје је!
Вероватно ти спрема освету, коју можда већ и примењује пљувањем, и ко зна шта све још не ради.

Ево нисам сам, док куцам гледам одговоре, па да, већ јој служи ту освету док жабица пева Оду радости!
Да касирка буде пријатељ са тобом после ЈАВНЕ свађе и препирке,
где је иста испала будала вероватно пред целом радњом!
ахахахахах! може! у свету где ирваси лете небом и певају ХОХОХОХОХО!
.....
Злоба и пакост овог народа су неизмерни и бескрајни ко свемир.
nisu svi kvarni :D

Poruka
6.344
nisu svi kvarni :D

3srgu1.gif

Belgradeboy

Veoma poznat
Moderator
Poruka
10.243

Nesto mi prolete kroz glavu, pa meni je svaki prijateljski odnos poceo nekim konfliktom.
Sa najboljim prijateljem sam se popicila cim smo se upoznali, sa prijateljem iz detinjstva mi je citav zivot odnos takav da se popickaramo makar jednom mesecno i taaako.

Kako zna šta voliš kad te je videla prvi put?

Metla na vestici

Zaslužan član
Poruka
114.620

Dobro sto lazes :malav:
Cek cek... Pa ti mene ne volis :rida:

A tema, ne nemam konflikte u prijateljskim odnosima, odnosno ako se desi konflikt to je kraj prijateljstva
Al ti to vec znas, zato bi ti bolje bilo da mi sutra doneses krempite da se ne bi konfrotirale :manikir:

Stevcina zabica

Stara legenda
Supermoderator
Poruka
98.308
Dobro sto lazes :malav:
Cek cek... Pa ti mene ne volis :rida:

A tema, ne nemam konflikte u prijateljskim odnosima, odnosno ako se desi konflikt to je kraj prijateljstva
Al ti to vec znas, zato bi ti bolje bilo da mi sutra doneses krempite da se ne bi konfrotirale :manikir:
picila sam se sa tobom po forumu, neopisivo si mi isla na zivce
sam Bog zna kako i zasto zavrsih sa tobom na kafi i tako je pocela nasa prijateljska idila :lol:

Lagerta

Poznat
Moderator
Poruka
7.315
Postoje osobe sa kojima mi je slatko i da se posvađam. I postoje one druge osobe koje izbegavam u širokom luku iako mi se obraćaju sa mila, dušo i slično. Godine iskustva su me naučile da osetim da se iza lica neke svadjalice krije kvalitetna ljudska osoba . Znate one situacije kad usred neke žestoke svađe obe prasnete u smeh ? E takve prijateljice vredi imati .

a bre Milun

Buduća legenda
Poruka
27.388

ja sam se u skoli sa mojim sadasnjim kumom debelo potukao.

**Freya**

Veoma poznat
Poruka
13.672
Smatram za najvece budale osobe koje mi se zamere,nije to povrsno kao popicimo se pa odemo na pivo,jer imam visok prag tolerancije a tek nikog ne kacim prvi,da bi imao neko razlog da mi se nakaci,sto znaci da je opasan pacijent kome nisam nesto licno uradio ,nego eto tako ili me nasumice nasao ili je lose procenio da sam mekan zalogaj,znaci na prve znake promenljivog raspolozenja,nekog sitnog laganja i eskiviranja trazenog otpis te osobe,opasno sam zlopamtilo steta sto to ranije nisam bio

Razumem te i sama se pitam "zar nije bilo lakse da me zaobidjes" jer motiva nema.

Desilo mi se, nema deset dana. Pozvala nas neka porodica na rodjendan. Izdrndamo se, bilo je hladno tog dana, jedva nadjemo taxi, po mraku, popodne. Trcala tog jutra da pronadjem lep poklon. Volim da se potrudim oko proslava.
Dva sata sam sedela sa tri zene i krsila jezik na ruskom, koji ne govorim, razgovarajuci o Novosibirsku, o kome ne znam nista, da zena ne cuti dva sata.

Dok je trajala torta, istina, nepozvan, pojavio moj muz da nas vozi kuci, vracao se sa sastanka. Kako je trajala torta ja sam mogla da ga posaljem napolje iz kafica, da prekinem decu u delu za igru i odvucem svoje bez torte ili da sacekamo da dete zavrsi jelo sa drustvom. Odabrala sam trece, nekako mi bese logicno, ocigledno pogresno. Odmah potom smo krenuli.

Dva dana kasnije zvoni meni telefon. Ta zena. Znas, ti se meni jako svidjas ali ja nisam pozvala tvog muza. Upljuvala sam se da se izvinim. 'Ladno sam se izvinjavala pet minuta. A onda sam shvatila da me ona ne prekida, zena hoce da se izvinjavam iako niti je bio u toj igraonici, niti sam ga ja zvala jer sam sedela pored nje a telefon nisam ni izvadila (ko mi kriv kad postujem etikete).

Mnogo sam se uznemirila, jedno tri dana, ceo dan akutno i dva dana mi je stalno bilo u mislima. Sestra kaze "borderline ili nesto slicno, izbegavaj tu zenu", muz "zena bolna treba vrac"...a ja mislim da nije poremecaj vec ona misli - iskrenost. Izbaci iz sebe sta ti padne na um, reci da si iskren a koju ces stetu drugome da napravis, boli te stikla.

Ko kaze da ja nisam iskreno bila povredjena ni luk jela ni luk mirisala, izvinjavajuci se u beskraj? Uopste nisam uvredjena vec mi se ne svidja jer pokazuje da je briga ko se kako oseca u njenom drustvu. Cak i da sam muza Turcina dovela pod ruku bilo bi na ivici bas da nekog zoves ali dosao da nas poveze u sedam uvece po hladnom nakon dva sata...ma daj...cist izgovor da se istrese na nekog iz nekog svog razloga.
Ne razumem zasto ljudi misle da drugi treba da ih trpe i da su losi ako kazu "upristoji se, necu da te trpim takvog, koliko mislis da si iznad mene pa treba da ti tolerisem sta sebi ne bih tolerisala".

86bogomoljka

Legenda
Poruka
50.936
Razumem te i sama se pitam "zar nije bilo lakse da me zaobidjes" jer motiva nema.

Desilo mi se, nema deset dana. Pozvala nas neka porodica na rodjendan. Izdrndamo se, bilo je hladno tog dana, jedva nadjemo taxi, po mraku, popodne. Trcala tog jutra da pronadjem lep poklon. Volim da se potrudim oko proslava.
Dva sata sam sedela sa tri zene i krsila jezik na ruskom, koji ne govorim, razgovarajuci o Novosibirsku, o kome ne znam nista, da zena ne cuti dva sata.

Dok je trajala torta, istina, nepozvan, pojavio moj muz da nas vozi kuci, vracao se sa sastanka. Kako je trajala torta ja sam mogla da ga posaljem napolje iz kafica, da prekinem decu u delu za igru i odvucem svoje bez torte ili da sacekamo da dete zavrsi jelo sa drustvom. Odabrala sam trece, nekako mi bese logicno, ocigledno pogresno. Odmah potom smo krenuli.

Dva dana kasnije zvoni meni telefon. Ta zena. Znas, ti se meni jako svidjas ali ja nisam pozvala tvog muza. Upljuvala sam se da se izvinim. 'Ladno sam se izvinjavala pet minuta. A onda sam shvatila da me ona ne prekida, zena hoce da se izvinjavam iako niti je bio u toj igraonici, niti sam ga ja zvala jer sam sedela pored nje a telefon nisam ni izvadila (ko mi kriv kad postujem etikete).

Mnogo sam se uznemirila, jedno tri dana, ceo dan akutno i dva dana mi je stalno bilo u mislima. Sestra kaze "borderline ili nesto slicno, izbegavaj tu zenu", muz "zena bolna treba vrac"...a ja mislim da nije poremecaj vec ona misli - iskrenost. Izbaci iz sebe sta ti padne na um, reci da si iskren a koju ces stetu drugome da napravis, boli te stikla.

Ko kaze da ja nisam iskreno bila povredjena ni luk jela ni luk mirisala, izvinjavajuci se u beskraj? Uopste nisam uvredjena vec mi se ne svidja jer pokazuje da je briga ko se kako oseca u njenom drustvu. Cak i da sam muza Turcina dovela pod ruku bilo bi na ivici bas da nekog zoves ali dosao da nas poveze u sedam uvece po hladnom nakon dva sata...ma daj...cist izgovor da se istrese na nekog iz nekog svog razloga.
Ne razumem zasto ljudi misle da drugi treba da ih trpe i da su losi ako kazu "upristoji se, necu da te trpim takvog, koliko mislis da si iznad mene pa treba da ti tolerisem sta sebi ne bih tolerisala".
Та је баш нека неваспитана. Свашта... Бар знаш са ким имаш посла.