- Poruka
- 46.570
Da li od prijatelja ocekujete da vas podrze u svemu...
Sta ako to ne urade, da li je to kraj prijateljstvu....
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nema prijateljstva
Da, kraj je....do daljnjeg.
Imam drugove i drugarice, ali ne verujem u prijateljstvo.retka su
nemas prijatelje?
Imam drugove i drugarice, ali ne verujem u prijateljstvo.
i za manje je kraj prijateljstvu,za rec ili foliranje,ogovaranje,zlobu,ljubomoru,nisam ocekivao zbog nekih predjasnjih iskustava i prijatno se iznenadih kad me podrzo prijatelj koji ne zivi ovde kog vidim jednom u 5 godDa li od prijatelja ocekujete da vas podrze u svemu...
Prijateljstvo je odnos dvoje ljudi,koji imaju razlicite zivote,svoja nacela,granice preko kojih tesko prelaze.
U tom odnosu koji se neguje,moze da se dogodi da prijatelj ne podrzi onog drugog u nekoj stvari...i to samo pokazuje koliko je
prijateljstvo iskreno.Nemoguce je da vas prijatelj podrzi u svemu,jer bi to bio znak neiskrenosti...lazno prijateljstvo.
A to onda i nije pravo prijateljstvo,vec gluma zbog nekih interesa.A to nam i nije potrebno,svodimo to na nivo poznanika.
da hvala lep odgovor...Prijateljstvo je odnos dvoje ljudi,koji imaju razlicite zivote,svoja nacela,granice preko kojih tesko prelaze.
U tom odnosu koji se neguje,moze da se dogodi da prijatelj ne podrzi onog drugog u nekoj stvari...i to samo pokazuje koliko je
prijateljstvo iskreno.Nemoguce je da vas prijatelj podrzi u svemu,jer bi to bio znak neiskrenosti...lazno prijateljstvo.
A to onda i nije pravo prijateljstvo,vec gluma zbog nekih interesa.A to nam i nije potrebno,svodimo to na nivo poznanika.
meni nikad nije bilo jasno sta ce covjeku prijatelji
ja sam pokusala u par navrata da steknem nesto slicno i nije mi islo i shvatila da mi je i ovako prilicno dobro i bez toga
Naravno da ne, očekujem iskrenost i da mi uvijek direktno i bez okolišanja kaže šta misli.
da i to si u pravuZavisi u cemu da me podrze.
Ja sigurno necu nekog da podrzim u necemu sto se kosi zestoko sa mojim moralnim nacelima, tipa ako hoce da iznudjuje nekom novac ili diluje drogu.
Na neke stvari mogu da zazmurim, progutam, istolerisem, ljudi smo, pravimo greske, ali u svim drugim slucajevima je distanciranje.
Ocekujem isti tretman, jer sigurno ne ocekujem da me podrze u nekoj kriminalnoj radnji, a i ako nece da me podrze u necemu normalnom, pa ok. Lupam sada, hocu da otvorim radnju i treba mi 500 eur na zajam, a oni misle da je to glupost i nema para tu (a ja se zanosim, a nisam svestan toga), i kazu mi da nemaju.
Treba znati prihvatiti ne, jer prijatelj se voli cak i kada ti kaze "ne".
meni nikad nije bilo jasno sta ce covjeku prijatelji
ja sam pokusala u par navrata da steknem nesto slicno i nije mi islo i shvatila da mi je i ovako prilicno dobro i bez toga
ne treba ti drustvo?