ПРИЈАТЕЉСКА ПОРУКА СРБИЈИ: Садашње стање ЕУ не омогућава пријем нових чланица

Ja ne znam zašto gubimo vreme i mlatimo praznu slamu sa EU ????
Da li samo zbog toga što "Nema alternativu" Ču budala i ko smisli to !

Руски министар за економски развој Максим Орешкин најавио потписивање споразума са Србијом који ће нам омогућити бесцарински извоз меса, млека, воћа, сира, цигарета, алкохола на тржиште од чак 180 милиона купаца
vest-dana-990x557.jpg

https://www.srbijajavlja.rs/2019/02...izvoz-mesa-mleka-voca-sira-alkohola-cigareta/

Poslednja izmena:
Србија спремна за пријем у ЕУ или несврстана Србија? Ствар се сама намеће, не?

Ае, ае, отворили сте 16 поглавља. Погурајте то мало брже.

Како да ти саопштим што нежније? Од тога нема ништа.

Министарка задужена за европске послове у Влади Француске Натали Лоазо изјавила да садашње стање ЕУ не омогућава нова придруживања.

„Али пошто смо ми ваши пријатељи, дужни смо да вам кажемо истину: садашње стање Европске уније не омогућава нова придруживања у задовољавајућим условима како за саму ЕУ, тако и за нове државе које би јој се придружиле“, поручила је Лоазова. Она је додала да је неопходно реформисати ЕУ и извршити ревизију њеног функционисања.

https://srbin.info/2019/02/25/prija...-stanje-eu-ne-omogucava-prijem-novih-clanica/

Strasno sta se desava.

.

Па, дешава се да нам већ педесети пут саопштавају да од ЕУ нема ништа, бар док ЕУ не постане нешто друго.

Међутим, Србија аутистично хипнотисана слоганом ЕУ нема алтернативу храбро корача "европским путем" ево већ скоро двадесет година.

И не само то, свако мало нас обавештавају да све више напредујемо на том "путу", само што то овде осим превараната на српској ТВ нико не примећује.

Док си се окренуо, ми се "вратили у деведесете" (у преводу: отишли упиздуматерину...).

Да не буде забуне, и у те "деведесете" нас је гурнула управо та ЕУ.

.

Како да ти саопштим што нежније? Од тога нема ништа.

Сви путеви у Србији воде у или из Вашингтона посредством Брисела. Мораћете да прихватите судбу, браћо Срби :)

Сви путеви у Србији воде у или из Вашингтона посредством Брисела. Мораћете да прихватите судбу, браћо Срби :)

То путовање траје два века. Нисмо прешли бог зна какав пут за то време. И, добро је што је тако.

srbin.info sikće od sreće

80% srpskog naroda se veseli ovoj vesti.
Šta narodu treba od EU?
Olakšice da lakše ode neđe da radi da mu kožu ne deru domaće gulikože za šaku para.I to je sve.To već imaju.Dalje,običan narod EU ne zanima.Ovo je sjajna vest.

Ja ne znam zašto gubimo vreme i mlatimo praznu slamu sa EU ????
Da li samo zbog toga što "Nema alternativu" Ču budala i ko smisli to !

Руски министар за економски развој Максим Орешкин најавио потписивање споразума са Србијом који ће нам омогућити бесцарински извоз меса, млека, воћа, сира, цигарета, алкохола на тржиште од чак 180 милиона купаца
vest-dana-990x557.jpg

https://www.srbijajavlja.rs/2019/02...izvoz-mesa-mleka-voca-sira-alkohola-cigareta/

od toga nema ništa, nemamo hrane ni za sopstvene potrošače

То путовање траје два века. Нисмо прешли бог зна какав пут за то време. И, добро је што је тако.

Јасно, навикли сте се на блато, видим, ал' најпрекаљенији борци су вам пензионери. На самрти сте. Нове генерације нису заинтересоване за братимљење с Казахстаном.

Јасно, навикли сте се на блато, видим, ал' најпрекаљенији борци су вам пензионери. На самрти сте. Нове генерације нису заинтересоване за братимљење с Казахстаном.

nove generacije brišu za Beč i Berlin...kako god okreneš, Švaba je tu

Šta narodu treba od EU?

Цивилизацијске тековине Европе.

Нешто с чим Британци и Швајцарци располажу у изобиљу. Мсм, пре него што кренете да се поредите с најбољим међу најбољима.

Зато су мигранти из Сомалије веома занитересовани за њемачку младеж. И то, братимљење.

Очекујем контра тему. Карађорђе би био за еу и нато. Велики Жупан Немања такође.

Стефан Немања је нудио војни савез Фридриху Првом Барбароси.

Једном ногом смо у НАТО откад знамо за себе.

Стефан Немања је нудио војни савез Фридриху Првом Барбароси.

Једном ногом смо у НАТО откад знамо за себе.

Послушај шта ****** провокатор беседи. "Серем вам се на државу на културу на полицију. Пљујем на вас. И шта ће бити? Ништа. Ћутите јер сте *****"
Шта ће срби у таквом друштву?

Послушај шта ****** провокатор беседи. "Серем вам се на државу на културу на полицију. Пљујем на вас. И шта ће бити? Ништа. Ћутите јер сте *****"
Шта ће срби у таквом друштву?

Па, рецимо, да би научили да препознају сарказам црног анти-имиграционог активисте из Немачке.

Написао сам да је провокатор. Али, шта је он погрешно рекао у том сарказму? Закон штити мигранте, скоро да могу да раде шта хоће и како хоће. Ти не желиш добро Србији ако би да је гуркаш у то друштво импотентних немаца које не може ништа да тригерује и којекаквих ******. Не рачунам оне којима је нужда, догорело да се нема за леба па им је све добро било где.

Написао сам да је провокатор. Али, шта је он погрешно рекао у том сарказму? Закон штити мигранте, скоро да могу да раде шта хоће и како хоће. Ти не желиш добро Србији ако би да је гуркаш у то друштво импотентних немаца које не може ништа да тригерује и којекаквих ******.

Јбш Немце.

Важно је да Србија сиђе с дрвета.

Ma kakva EU. Mi već godinama otvaramo jedna te ista poglavlja. Ne vredi glupom i ćoravom bizonu objasniti da bi nas Nemci vrlo rado ponovo potrpali sve u kocentracione logore ,i doveli bi Britance da se ispišaju po nama.

nisi u pravu, pre bi nas nemci potrpali u rudnike i fabrike...ovi migranti alergični su na rad, dok se ne okrene situacija i Švabo ih nabije u gasne komore...Nemci to rade brzo i efikasno

nisi u pravu, pre bi nas nemci potrpali u rudnike i fabrike...ovi migranti alergični su na rad, dok se ne okrene situacija i Švabo ih nabije u gasne komore...Nemci to rade brzo i efikasno
Jedino što Švabenzi plaća dobro i pošteno,to im se mora priznati. Inače su kao ljudi gov..

Niti cemo mi ikad biti primljeni, niti ce biti primljeni Turci koje isto dozivljavaju za pretnju i koji su im poput nas prirodni neprijatelji.

- - - - - - - - - -

Srbi su zadnjih 100 godina ratovali protiv svih zemalja danasnje Evrope, nasi preci su ratovali protiv istih i tokom Rimskog carstva i pre njega.

Nas gen je smrtni neprijatelj evropskom.

Back