ПРИЈАТЕЉСКА ПОРУКА СРБИЈИ: Садашње стање ЕУ не омогућава пријем нових чланица

Pa iskreno mislim da jeste celoj Evropi mesto u EU. Treba to sve spojiti i izmesati.

Ali 80% Srba ne misli kao ti. :D

Греши он ту- вама јесте место у ЕУ.
Нама није.
Ви и ми не смемо да будемо у истој држави, до даљњег.

Slazem se. ;)

Греши он ту- вама јесте место у ЕУ.
Нама није.
Ви и ми не смемо да будемо у истој држави, до даљњег.

Dapace! To je jako dobra stvar.

- - - - - - - - - -

Ali 80% Srba ne misli kao ti. :D
Slazem se. ;)

Ne znas ti sta misle Srbi, a najmanje ankete. A sto se tice zelja.. obicno se desi ono sto najmanje zelis ;)

Kiss :D

Znam ja vas,prevrtljivi ste vi,ne bi me zacudilo da za 10-ak godina vecina vas budete veci "natovci" od Jelene Milic. :D

Tesko. Mora prvo da nam SAD popusi. Srbi su kurceviti a ne sline kao Hrvati.

Mada postoji mogucnost da se nadje neki modus saradnje.

A da smo prevrtljivi to je 100% tacno. Ali smo uvek protiv najjacih :D Zato i obaramo vlasti... jer su jake. Ne volimo kurcenje. A volimo da se kurcimo.

Tesko. Mora prvo da nam SAD popusi. Srbi su kurceviti a ne sline kao Hrvati.

Mada postoji mogucnost da se nadje neki modus saradnje.

A da smo prevrtljivi to je 100% tacno. Ali smo uvek protiv najjacih :D Zato i obaramo vlasti... jer su jake. Ne volimo kurcenje. A volimo da se kurcimo.

Ma vama je dosta sa vam neko bitan javno kaze da ste "herojski narod","lider regiona","bratski narod"....i slicne gluposti pa da vas totalno pridobije na svoju stranu.:D

Znam ja vas,prevrtljivi ste vi,ne bi me zacudilo da za 10-ak godina vecina vas budete veci "natovci" od Jelene Milic. :D
Ту много грешиш, не познајеш добро Србе; говориш емотивно.
Идиотизам је био да ви и ми икад будемо у истој држави; вас је то увукло у колосалне злочине, нас у страховито страдање, а велика кривица и за једно и за друго је код светских моћника, који су тачно знали шта раде и изазивају.
Пре 100-тинак година- неком је требало да демонтира Аустроугарску, а нашем политички незрелом монарху да иживи своју "величину"; ето пропасти за обе стране, и 100 година крвавих сукоба и мржње.
Камо лепе среће да сте ви остали тада уз неку европску државу, а Србија узела само оно на шта има права по резултатима 1. св. рата...
Сад би смо вероватно били у добрим односима, подржавали једни друге и без балласта који носимо и ми, и ви...:think:

Идиотизам је био да ви и ми икад будемо у истој држави; вас је то увукло у колосалне злочине, нас у страховито страдање, а велика кривица и за једно и за друго је код светских моћника, који су тачно знали шта раде и изазивају.
Пре 100-тинак година- неком је требало да демонтира Аустроугарску, а нашем политички незрелом монарху да иживи своју "величину"; ето пропасти за обе стране, и 100 година крвавих сукоба и мржње.
Камо лепе среће да сте ви остали тада уз неку европску државу, а Србија узела само оно на шта има права по резултатима 1. св. рата...
Сад би смо вероватно били у добрим односима, подржавали једни друге и без балласта који носимо и ми, и ви...:think:

ma ne mozes sa Libarom starim ustasom tako da pricas. :D On nije razuman. ne gubi vreme :D

Dobili ste i vise od toga pa ste sve ucinili da to i izgubite. ;)

Dobili ste i vise od toga pa ste sve ucinili da to i izgubite. ;)

Ah to ti je srpski drzavni inzenjering :D Mi smo davno prevazisli motive kamenog doba o slobodnoj drzavi koju vi ni danas nemate. Mi to resili pre 150 godina dok ste pisali madjarski ljubim ih u dusu mongolsku.

ma ne mozes sa Libarom starim ustasom tako da pricas. :D On nije razuman. ne gubi vreme :D

profilepic356513_2.gif

Back