HEFESTOS 1
Buduća legenda
- Poruka
- 29.735
Греши он ту- вама јесте место у ЕУ.Zar ne mislis da je Hrvatskoj mjesto u EU ??
Нама није.
Ви и ми не смемо да будемо у истој држави, до даљњег.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Греши он ту- вама јесте место у ЕУ.Zar ne mislis da je Hrvatskoj mjesto u EU ??
Pa iskreno mislim da jeste celoj Evropi mesto u EU. Treba to sve spojiti i izmesati.
Греши он ту- вама јесте место у ЕУ.
Нама није.
Греши он ту- вама јесте место у ЕУ.
Нама није.
Ali 80% Srba ne misli kao ti.
Slazem se.
Ne znas ti sta misle Srbi, a najmanje ankete. A sto se tice zelja.. obicno se desi ono sto najmanje zelis
Kiss
Znam ja vas,prevrtljivi ste vi,ne bi me zacudilo da za 10-ak godina vecina vas budete veci "natovci" od Jelene Milic.
Tesko. Mora prvo da nam SAD popusi. Srbi su kurceviti a ne sline kao Hrvati.
Mada postoji mogucnost da se nadje neki modus saradnje.
A da smo prevrtljivi to je 100% tacno. Ali smo uvek protiv najjacih Zato i obaramo vlasti... jer su jake. Ne volimo kurcenje. A volimo da se kurcimo.
Ma vama je dosta sa vam neko bitan javno kaze da ste "herojski narod","lider regiona","bratski narod"....i slicne gluposti pa da vas totalno pridobije na svoju stranu.
Ту много грешиш, не познајеш добро Србе; говориш емотивно.Znam ja vas,prevrtljivi ste vi,ne bi me zacudilo da za 10-ak godina vecina vas budete veci "natovci" od Jelene Milic.
Ту много грешиш, не познајеш добро Србе; говориш емотивно.
Идиотизам је био да ви и ми икад будемо у истој држави; вас је то увукло у колосалне злочине, нас у страховито страдање, а велика кривица и за једно и за друго је код светских моћника, који су тачно знали шта раде и изазивају.
Пре 100-тинак година- неком је требало да демонтира Аустроугарску, а нашем политички незрелом монарху да иживи своју "величину"; ето пропасти за обе стране, и 100 година крвавих сукоба и мржње.
Камо лепе среће да сте ви остали тада уз неку европску државу, а Србија узела само оно на шта има права по резултатима 1. св. рата...
Сад би смо вероватно били у добрим односима, подржавали једни друге и без балласта који носимо и ми, и ви...
Ту много грешиш, не познајеш добро Србе; говориш емотивно.
Идиотизам је био да ви и ми икад будемо у истој држави; вас је то увукло у колосалне злочине, нас у страховито страдање, а велика кривица и за једно и за друго је код светских моћника, који су тачно знали шта раде и изазивају.
Пре 100-тинак година- неком је требало да демонтира Аустроугарску, а нашем политички незрелом монарху да иживи своју "величину"; ето пропасти за обе стране, и 100 година крвавих сукоба и мржње.
Камо лепе среће да сте ви остали тада уз неку европску државу, а Србија узела само оно на шта има права по резултатима 1. св. рата...
Сад би смо вероватно били у добрим односима, подржавали једни друге и без балласта који носимо и ми, и ви...
Dobili ste i vise od toga pa ste sve ucinili da to i izgubite.
ma ne mozes sa Libarom starim ustasom tako da pricas. On nije razuman. ne gubi vreme