Prijatelji, sex... Još jedna tema u nizu, ali...

Fejs74:
Da i počnu da ogovaraju svaku ribu za koju ti pokažeš interesovanje...

To je to. One su te koje ruse prijateljstva i veze. Sve im smeta. Uvek moraju biti najvaznije na sceni i najbolje inace sve se rusi ko kula od karata.

Stvarno mi muski imamo konjske zivce kad to mozemo trpiti. Samo sto im svaki dan moras reci kako su najlepse... jbte pa dosadilo bi i retardu.

McMillan:
- Šta ako one neće seks sa tobom?
- Nije bitno. Pitanje seksa je već tu, tako da je prijateljstvo osuđeno na propast.
- Izgleda da onda nećemo biti prijatelji.
- Izgleda da ne.
- Šteta.
:lol: :lol: :lol: Sad mi pade na pamet da mi je dobar prijatelj baš prekjuče predložio da imamo seks. Tek tako, nakon nekoliko godina druženja. Ja sam ukapirala da se šali, tako mi bilo jednostavnije. :arrow:

Nema prijateljstva među različitim polovima... ili ima?
Imam muške prijatelje ceo život. Samo prijatelje, nikad nismo bili nešto drugo.
Ali, da li su oni 100% vremena želeli da budemo samo to? Nisu svi.
Možda tu uvek bude jedna faza...u početku... kada klackalica zbog zbližavanja može da prevagne i na drugu stranu, ali ne prevagne i vi ostanete... vi postanete prijatelji.:D

CaLiMeRo:
:lol: :lol: :lol: Sad mi pade na pamet da mi je dobar prijatelj baš prekjuče predložio da imamo seks. Tek tako, nakon nekoliko godina druženja. Ja sam ukapirala da se šali, tako mi bilo jednostavnije. :arrow:

Nema prijateljstva među različitim polovima... ili ima?
Imam muške prijatelje ceo život. Samo prijatelje, nikad nismo bili nešto drugo.
Ali, da li su oni 100% vremena želeli da budemo samo to? Nisu svi.
Možda tu uvek bude jedna faza...u početku... kada klackalica zbog zbližavanja može da prevagne i na drugu stranu, ali ne prevagne i vi ostanete... vi postanete prijatelji.:D

Pa daj mu sta ce ti faliti.

Nego daj vrati onu sliku u profil.

ama ne kotam sta je tu tako strasno..mosh misliti, sta ako neko nekog pozeli:roll:

jbt, pa ipak izmedju zelje i realizacije ima veeeeliki korak...

ono sto je neprihvatljivo je da je jedno podredjeno u nekom smislu, da pati...tu nema prijateljstva , to je sranje...pa sta ako u nekom momentu skontam da mi je prijatelj muskarac?prestaje da mi bude prijatelj>ne kontam..

CaLiMeRo:
Ma nije on uopšte plašljiv tip. :lol: Naprotiv. Frajer & zavodnik.
Uostalom, navikao je na mene. Zna da sam direktna.
Između ostalog, zbog toga mi je prijatelj.

Da da da ... Frajer i zavodnik.

To moze biti samo ovako, on je tebe ozenio da bi i dalje mogao da bude frajer i zavodnik, a da si ti time zadovoljna, a on i dalje mzoe da svrlja okolo, ili je on neki mekucas a ti ga gazis, i to ti odgovara, jer posle svega i svacega takav ti jdna treba da te sluzi do kraja zivota verno, pa si zadovoljna njime takvim kakav je, a nama prosipas price kako je zavodnik... Papucar... :roll:

SINDI:
joko, ne seri..da izvines:roll:
mada, i meni kazu da sam trebala da se rodim kao musko:D

hahahahaha, cim joka kaze nesto sto se ne svidja zenskom rodu onda joj kazu "ne seri" i jos stave smajlije:lol:

sindi, kad god mi je bilo tesko, oni su bili uz mene! kad je trebalo da se zajmi i daje, bili su uz mene! kad sam letela i padala bili su uz mene! i nikada me nijedan od njih (a ima ih 5-6) nije ogovarao iza ledja, ispricao nekome neku moju tajnu,izdao me na bilo koji nacin!

i da, bilo je nekih nabacivanja na pocetku ali normalni ljudi to lako prevazidju!
i da, imala sam i jednog sa kojim sam par puta zavrsila u krevetu ali on nije bio prijatelj, on je bio samo drug!

a zene....hm.........sa njima se slabije kapiram. ne volim ta njihova ogovaranja, i sva ta zenska sranja. i nekako, uvek su padale na nekim stavkama koje sam navela na pocetku ovog teksta!

Aleksej_BASO:
Da znas da bih voleo da upoznam tog koji je tebi dobar imam sliku u glavi pa bih voleo da je potvrdim.
To da je on dobar /frajer/ reakcija je 99% devojaka koje ga upoznaju.
Meni je on prijatelj, ali pretpostavljam da je dobar frajer ako žene na njega padaju.
Kako izgleda?
Celav skroz, savršena lobanja /kao Saša Đorđević/, visok oko 185, lice pravilno... ističe se osmeh, pošto čovek ima savršene zube.
Zašto je on meni prijatelj?
Zato što je jedan od najinteligentnijih ljudi koje poznajem, zato što ima energije, i zato što sve što poželi ostvaruje. Uvek ima o čemu da se priča sa njim, i uvek ima da se čuje nešto novo.
Ako mi treba pomoć, neće mi pomagati kao jak ubogom, nego kao ravan ravnom sebi.

Eto, nadam se da je bilo jasnije. :D

Back