Kiss_me
Aktivan član
- Poruka
- 1.516
Meni cesto kazu da sam "opasna" kad zezam muskarce, ne znam da li to znaci da im imponuje, ili staje na sujetu ono sto im kazem 

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Zvizde im jahja za to sto im ti kazes... Samo moz da ispadnes stoka u njihovim ocima...Kiss_me:Meni cesto kazu da sam "opasna" kad zezam muskarce, ne znam da li to znaci da im imponuje, ili staje na sujetu ono sto im kazem![]()
Zvizdi mi nesto da kontam...Kiss_me:Ma ne, ne kazu mi to ono u smisluvec u smislu
Kontas?
Giovanna:Ako bi me privlacio svaki muskarac koga poznajem,pomislila bih da sa mnom ipak nesto mije u redu.
esperanca137:ma vidis da su odlepili,vise ne znaju ni da se druze![]()
Ciao Kiss-CMMMMOKKiss_me:Paradizo, kad me vec nisi skontao, nemoj molim te da me citiras
Ne moram imati momka da bih imala i prijatelja. Ebote, jel tebi iz ociju viri P... pa se ne mozes obuzdati i normalno pricati sa zenom?????????
paradizo:Ciao Kiss-CMMMMOK
Skonto sam te, i mora da znas da i ja imam nakih zenskih osoba sa kojim izlazim, ali to nije cesto, ona koja nastavi druzenje, i izlazi cesce samnom, zna sto je ceka. Zaomi je KISS, ali tako je to u mom zivotu, mislim da bi smo ja i ti bili pravi drugari, mogu se jedino obuzdati ako ta zenska ne lici na nista. Puno te pozdravljam KISS ME
esperanca137:Aleks,Aleks,kako bre takvo razmisljanje.......Nadam se da ne mislis tako za sve![]()
onda necemo biti vise drugovi![]()
vrati mi moje krpice i kamione:-P
Valjda smo mi na forumu svi drugari?Kiss_me:Mi drugari? Hm interesantno :?
puno pozdrava i tebi![]()
A zasto nazalost, po-bogu!!!!!!!!!! na srecu valjda, pa prijatelji se *ebu, a neprijatelji se biju, i zbok toga blago tebi DUNJCE, zar ne?DunjChe:i ja sam naivka koja je mislila da su prijateljstva izmedju suprotnih polova noguca.ali sam se razuverila nedavno,nazalost..
DunjChe:i ja sam naivka koja je mislila da su prijateljstva izmedju suprotnih polova noguca.ali sam se razuverila nedavno,nazalost..
sinnke:Nema prijateljstva izmedju zene i muskarca. One uvek gledaju korist iz svega toga, a oni uvek gledaju da ga ubace.
Jedino je moguce ako se ne privlace seksualno. Ali i tu se desava da zena pocne pizditi za njim nakon nekog vremena, jer ne moze naci nikog pa onda pokusava u prijatelju naci ljubav.