Prijatelji, sex... Još jedna tema u nizu, ali...

Ako se dvoje druze... npr vidjaju... provode vreme zajedno... Upoznate se skroz... razumete se...
Pretpostavljamo da se i ne druzite sa osobama koje vam se kao osobe ne svidjaju... daklem i kao osoba vam se svodja....
Znaci svidja vam se...
Pa sto ne bi zeleli da vodite ljubav sa osobom koja van se svidja... (jedino one frigidne operisane od sexa, koje ko fol ne vide da se nekom svidjaju)
Tu teorija o MZ prijateljstvu pada u vodu... Zbog sexa...

I ja mislim da su tipovi mnogo bolji drugovi nego devojke. Manje imaju tih zajedljivih osobina. I nemaju PMS. :lol:

U principu neznam koliko mogu biti neki drug (da se nesto stalno vidjam sa nekom) ali mislim da mogu imati jako korektan odnos prema nekima.... drugarski odnos... Mada te devojke i ne smatram nekim velikim prijateljima i drugovima ali ipak doza postovanja i poverenja postoji...

Kiss_me:
Paradizo, kad me vec nisi skontao, nemoj molim te da me citiras ;)
Ne moram imati momka da bih imala i prijatelja. Ebote, jel tebi iz ociju viri P... pa se ne mozes obuzdati i normalno pricati sa zenom?????????
Ciao Kiss-CMMMMOK
Skonto sam te, i mora da znas da i ja imam nakih zenskih osoba sa kojim izlazim, ali to nije cesto, ona koja nastavi druzenje, i izlazi cesce samnom, zna sto je ceka. Zaomi je KISS, ali tako je to u mom zivotu, mislim da bi smo ja i ti bili pravi drugari, mogu se jedino obuzdati ako ta zenska ne lici na nista. Puno te pozdravljam KISS ME

paradizo:
Ciao Kiss-CMMMMOK
Skonto sam te, i mora da znas da i ja imam nakih zenskih osoba sa kojim izlazim, ali to nije cesto, ona koja nastavi druzenje, i izlazi cesce samnom, zna sto je ceka. Zaomi je KISS, ali tako je to u mom zivotu, mislim da bi smo ja i ti bili pravi drugari, mogu se jedino obuzdati ako ta zenska ne lici na nista. Puno te pozdravljam KISS ME

Mi drugari? Hm interesantno :? ;)

puno pozdrava i tebi :)

DunjChe:
i ja sam naivka koja je mislila da su prijateljstva izmedju suprotnih polova noguca.ali sam se razuverila nedavno,nazalost..

To shto si se ti skoro razuverila ne znachi da nije moguce.............mislim malo ti je rezonovanje glupo znachi ako je jedan hteo da te opali to znachi da nije moguce ......imam bash dobru Prijateljicu ......josh bolje izgleda... ja imam ribu ona tipa ...oboje smo bili slobodni u isto vreme pa opet nismo nishta pokushavali.... npr non stop se cimamo oko sexa vatamo prichamo ko voli koje poze ...itd i sa njom mogu da pricham vishe nego sa nekim ortacima ......tu je kad treba isto i ja njoj ...................shta da ti kazem sem da je ochigledno moguce samo kad razmishljash pravom "glavom"

sinnke:
Nema prijateljstva izmedju zene i muskarca. One uvek gledaju korist iz svega toga, a oni uvek gledaju da ga ubace.

Jedino je moguce ako se ne privlace seksualno. Ali i tu se desava da zena pocne pizditi za njim nakon nekog vremena, jer ne moze naci nikog pa onda pokusava u prijatelju naci ljubav.

Da i počnu da ogovaraju svaku ribu za koju ti pokažeš interesovanje...

Back