Prijatelji sa privilegijama

Sally_Solomon

Poznat
Poruka
9.519
Priča mi poznanik kako ima prijateljicu sa ''privilegijama'',

prijatelji su, imaju nikada bolji seks, super se slažu, provode vreme zajedno, ma sve funkcioniše kao najbolja veza.

Ali nije veza. Čini se da bi to puklo sve kada bi neko progovorio ''MI''

Neki osećaj slobode ih drži na tome što su.

E sad, on se pita, vredi li tu savršenu kombinaciju pokušati apgrejdovati, ili ostaviti kako je. Prva varijanta donosi mogućnost raspada sistema, druga sve ostaje kako je, ali prijatelji su samo.
:roll:

Pa ovako mogu da se bez pardona vidjaju i sa drugima...to je za ljude koji se boje "vezivanja" ....ja ne kapiram, al ako se oni zadovoljavaju sa tim, sta sad..

*Mihal*

Domaćin
Poruka
4.181
Jednostavno je,ne da im ponos jer su usli u takav odnos s nekim precutnim dogovorom.Ako ona i zeli vise od prijateljskog seksa,nece mu to reci jer rizikuje da ga izgubi.Isto je i s njim.

Ne mora da znachi da je tu ponos u pitanju Luna, moze biti da u stvari oboje zele pravu ljubav no prvo plashe se da izgube osecaj slobode koji vec imaju a drugo mozda ni nemaju pojma kako i sta uciniti da bi ljubav postala ona prava i validna, dok shansa da se neshto zabrlja je velika, ja sve mislim da takvi jedni ako budu iskreni medjusobno na kraju ce zavrshiti u vrlo lepim ljubavnim odnosima.
A prijateljski sex je lep, no nije ni priblizno lep kao sto je to ljubavni gde se um telo i dusha stapa u jeno vishe bozansko biće.

Only Beer

Buduća legenda
Poruka
29.776
pa sad...kolko je teorija da može da traje godinama bez emocija, isto je tako teorija da moraju kad tad da prorade emocije...

epilog...? ...evo ovde imamo solo borce, tvrdokorne samce, kojima tako odgovara...možda su oni za tu varijantu...a epilog - status quo...:ok:

Slabo ko je za tu varijantu...bar ne na duge staze. To ti moze prijati neko vreme (imao sam i ja takvu fazu), ali pre ili kasnije covek zeli nesto konkretno.

Santa Fe

Iskusan
Poruka
6.161
Svaka navedena opcija deluje moguce, ne znam koliko je bitno sto je ona starija 4 godine, i sto su oboje izasli relativno skoro iz dugih veza.

Mozda je tu prisutan i strah od ponovnog prezivljavanja toga...

Inace, kazem, skroz funkcionise kao veza, spavaju jedno drugom na gajbi, ruckovi, vecere, bioskop, setnje, izleti, shopping, piccke materine

Luna

Buduća legenda
Poruka
32.743
Ne mora da znachi da je tu ponos u pitanju Luna, moze biti da u stvari oboje zele pravu ljubav no prvo plashe se da izgube osecaj slobode koji vec imaju a drugo mozda ni nemaju pojma kako i sta uciniti da bi ljubav postala ona prava i validna, dok shansa da se neshto zabrlja je velika, ja sve mislim da takvi jedni ako budu iskreni medjusobno na kraju ce zavrshiti u vrlo lepim ljubavnim odnosima.
A prijateljski sex je lep, no nije ni priblizno lep kao sto je to ljubavni gde se um telo i dusha stapa u jeno vishe bozansko biće.

Ne verujem u prijateljski seks.Onaj koji se ponovi vise puta.Malo mi je ovo kontradiktorno-zeleti pravu ljubav a istovremeno se plasiti....
Ljubav se ne zeli,ona se desi ili ne.Tu nema mesta za kalkulisanje.

sinnke

Buduća legenda
Poruka
33.995

prijatelji su, imaju nikada bolji seks, super se slažu, provode vreme zajedno, ma sve funkcioniše kao najbolja veza.

E sad, on se pita, vredi li tu savršenu kombinaciju pokušati apgrejdovati, ili ostaviti kako je. Prva varijanta donosi mogućnost raspada sistema, druga sve ostaje kako je, ali prijatelji su samo.

To je veza, i to verovatno jako dobra veza. Cim se redovito torbaju, a puno si ne grintaju.:)

Ankora

Buduća legenda
Poruka
38.332
Svaka navedena opcija deluje moguce, ne znam koliko je bitno sto je ona starija 4 godine, i sto su oboje izasli relativno skoro iz dugih veza.

Mozda je tu prisutan i strah od ponovnog prezivljavanja toga...

Inace, kazem, skroz funkcionise kao veza, spavaju jedno drugom na gajbi, ruckovi, vecere, bioskop, setnje, izleti, shopping, piccke materine

aha .. sve rade ka par .. samo to ne priznaju na glas :D

gost 114527

Veoma poznat
Poruka
14.556

Ja nikako da nadjem svog prijatelja....:(