Prihvatanje

Da li bi prihvatili vezu ili brak sa partnerom koji već ima jedno ili više dece?

• Da

glasova: 6 60,0%
  • Ne

glasova: 4 40,0%

• Ukupno glasova
    10
Da li bi prihvatili vezu ili brak sa partnerom koji već ima jedno ili više dece?
Deca su najveće bogatstvo sveta. Muškarac koji ima i izdržava decu nije nikakav turn-off, ali jeste ukoliko se prema svojoj deci ne postavlja kao otac, nego nekakav vikendaš i zlikovac prema ženi sa kojom ima tu decu.
Moj rođeni otac je bio stoka prema mojoj majci nakon što su se razišli/razveli. Gledao je zlurado na mladu ženu koja se bori, ali joj ništa ne uspeva.
Dolazio je da me poseti sa ženskadijom da pokaže bivšoj ženi da nije za bacanje, a ne da bi uzeo ulogu oca i ponašao se prema nama tako.
Znam da mu je oprostila, a ja sam bila nedorasla da uopšte zamerim.
Nemoj da vređaš bivšeg supružnika baš toliko-a jasno mi je da se niste rastali jer su vam tekli samo med i mleko. Posveti se svojoj deci, nemoj da si im neki prolazan lik u životu, bre, stvarno je ljigavo i podlo.

Vezu da,brak ne
Nisu ti Andjeli krivi al je to jako velika odgovornost jos ako su u manjem uzrastu ti kad si prihvatio nju moras i njih.
Ne radi se tu o ljubavi jer jako volim svu decu na planeti ali vec si automatski upao u nesto sto ce donese toliki haos u zivotu da ces jednog trenutka pomisliti bolje da si ga drkao i nastavio svoj bludni samacki zivot.
U vecini slucajeva je tako da ne nabrajam sta sve te čeka sto si svetsan tek ono a sto nisi.

Не бих тренутно али не могу да гарантујем 100% да ће тако остати јер највише зависи од тога на какву жену налетиш.

Back