Прихваћен захтев Приштине за чланство у Савет Европе

Нека је са срећом и Косову и Савету Европе. Не може косово постотати члан Савета Европе и Европске Уније док не постане пуноправни члан УН-а, а то се неће десити јер Русија и Кина децидно одбијају.

Такву тактику револта су примењивали Коштуница и Тадић приликом проглашења косовске независности, па није уродило плодом. Треба применити, бар по мом мишљењу, пасиван приступ и посматрати са стране како СЕ и ЕУ постају неозбиљне међународне организације. Простим речима гледаш са стране и смејеш се и у себи и под брк што би се рекло. Косово не може постати члан поменутих организација док не постане ПУНОПРАВНИ члан Уједињених нација, односно 194. чланица светске кровне организације (УН).
znaci nasataktika je da mi vucicevim prihvatanjem nemacko francuskog sporazuma usmenim ili kako god, ne mozemo nista da kazemo oko njihovog zahteva...

vec se uzdamo sta ce reci kina i rusija...

lepo bas lepo

To kako je Srbija glasala nema nikakve veze sa tim da je Srbija potpisala da se neće protiviti prijemu Kosova

Lepo sam ti ostavio šta piše u odluci ministarskog saveta SE ali tebe ili mrzi da čitaš ili ne znaš engleski

Tamo lepo piše da polaze od potpisanog u Briselu i Ohridu
A Vucic kaze da je stavio prigovor na tu stavku i da nije potpisao.

Da li ti stvarno mislis da je neko lud da to potpise i onda glasa protiv.

A drugo i da je potpisao, Vucic nije Srbija.

I trece, engleski znam sigurno mnogo bolje od tebe, ali znam i da prepoznam prevarante kad ih vidim.

"Bracom" ? Koliko ti imas godina,i ako imas preko pedeset zasto rezonujes na nivou tunejdzera?

a ti ako imaš preko 50 nemaš braću?
pa da, judeo-cincarima je novac i majka i otac i brat i sestra,
oni dobiju ospice kad vide da nekome novac nije prvome mesto kao i njima
odmah bi u ludnicu da ga vode, jer je po njima on lud što nije prodao dušu za ovaj svet.

a ti ako imaš preko 50 nemaš braću?
pa da, judeo-cincarima je novac i majka i otac i brat i sestra,
oni dobiju ospice kad vide da nekome novac nije prvome mesto kao i njima
odmah bi u ludnicu da ga vode, jer je po njima on lud što nije prodao dušu za ovaj svet.
Srbin iz Srbije ti nije brat a brat ti je neki Sllovak ili Grk.Gospodne patite od ozbiljne psihoze

Ovde na mapi sve države koje su članovi Saveta Evrope su poptuno međunarodno priznate, odnosno članice Ujedinjenih nacija. mada i Kosov treba da se
oboji jer je ono u sastavu Srbije.

.
Council_of_Europe_(blue).svg (1).png

Isti je slučaj i sa Evropskom unijom, koliko vidim samo zemlje punopravni članovi Ujedinjenih nacija su članovi i Evropske unije. Ja ne vidim mesta nervozii, lopta je u dvorištu srbije, bar dok Kosovo ne bude primljeno u članstvo u Ujedinjenim nacijama, što je u ovom momentu jako teško.

Pogledajte prilog 1332185
Mislis nemoguce

Isti je slučaj i sa Evropskom unijom, koliko vidim samo zemlje punopravni članovi Ujedinjenih nacija su članovi i Evropske unije. Ja ne vidim mesta nervozii, lopta je u dvorištu srbije, bar dok Kosovo ne bude primljeno u članstvo u Ujedinjenim nacijama, što je u ovom momentu jako teško.

Pogledajte prilog 1332185

Dogodine CG u EU.

Back