sumnjivo lice
Buduća legenda
- Poruka
- 44.104
***** SE,kapiras ?Pa kako nema veze, ima itekako veze. Sada je prihvaćen samo zahtev za članstvo, a dug je put do članstva Kosova u SE.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
***** SE,kapiras ?Pa kako nema veze, ima itekako veze. Sada je prihvaćen samo zahtev za članstvo, a dug je put do članstva Kosova u SE.
znaci nasataktika je da mi vucicevim prihvatanjem nemacko francuskog sporazuma usmenim ili kako god, ne mozemo nista da kazemo oko njihovog zahteva...Нека је са срећом и Косову и Савету Европе. Не може косово постотати члан Савета Европе и Европске Уније док не постане пуноправни члан УН-а, а то се неће десити јер Русија и Кина децидно одбијају.
Такву тактику револта су примењивали Коштуница и Тадић приликом проглашења косовске независности, па није уродило плодом. Треба применити, бар по мом мишљењу, пасиван приступ и посматрати са стране како СЕ и ЕУ постају неозбиљне међународне организације. Простим речима гледаш са стране и смејеш се и у себи и под брк што би се рекло. Косово не може постати члан поменутих организација док не постане ПУНОПРАВНИ члан Уједињених нација, односно 194. чланица светске кровне организације (УН).
A Vucic kaze da je stavio prigovor na tu stavku i da nije potpisao.To kako je Srbija glasala nema nikakve veze sa tim da je Srbija potpisala da se neće protiviti prijemu Kosova
Lepo sam ti ostavio šta piše u odluci ministarskog saveta SE ali tebe ili mrzi da čitaš ili ne znaš engleski
Tamo lepo piše da polaze od potpisanog u Briselu i Ohridu
"Bracom" ? Koliko ti imas godina,i ako imas preko pedeset zasto rezonujes na nivou tunejdzera?
Srbin iz Srbije ti nije brat a brat ti je neki Sllovak ili Grk.Gospodne patite od ozbiljne psihozea ti ako imaš preko 50 nemaš braću?
pa da, judeo-cincarima je novac i majka i otac i brat i sestra,
oni dobiju ospice kad vide da nekome novac nije prvome mesto kao i njima
odmah bi u ludnicu da ga vode, jer je po njima on lud što nije prodao dušu za ovaj svet.
Ne govorim o tome nego o potpunom ukidanju UN. Znate koliko procentualno SAD učestvuju u finansiranju UN...Ovo drugo me ne bi iznenadilo uopšte, zaista oćekujem suspenziju Rusije iz SB u nekom trenutku
Mislis nemoguceIsti je slučaj i sa Evropskom unijom, koliko vidim samo zemlje punopravni članovi Ujedinjenih nacija su članovi i Evropske unije. Ja ne vidim mesta nervozii, lopta je u dvorištu srbije, bar dok Kosovo ne bude primljeno u članstvo u Ujedinjenim nacijama, što je u ovom momentu jako teško.
Pogledajte prilog 1332185
Pa za sada je nemoguće, nadam se d će tako i ostati.Mislis nemoguce
Isti je slučaj i sa Evropskom unijom, koliko vidim samo zemlje punopravni članovi Ujedinjenih nacija su članovi i Evropske unije. Ja ne vidim mesta nervozii, lopta je u dvorištu srbije, bar dok Kosovo ne bude primljeno u članstvo u Ujedinjenim nacijama, što je u ovom momentu jako teško.
Pogledajte prilog 1332185
Neka je sa srećom.Dogodine CG u EU.
Pa kada objavite rat Rusiji kao onomad Japan,oj haDogodine CG u EU.