Прихваћен захтев Приштине за чланство у Савет Европе

Jer si se isto ovako radovao kada su bombarderi ubijali srbe da bi smenili milosevica i postavili svoje poslusnike....da oteraju ruse sa kosova....

A pretpostavljam da si se ti radovao ustaškim klanjima u Jasenovcu i Jadovnu?

Ono, za svako dete koje bude zaklano, tebi dan bolji i digneš čašicu u zdravlje i nadu da će još stotinu srpske nejači biti pobijeno da ti se dan još više popravi?

ja i dalje ne razumem tu frku oko clanstva u SE ? Evropljani su ih na silu priznali pre cetrnest godina,i sta se od tada do danas epohalno promenilo ?
Malo sam spor,pa bih zamolio nekog upucenijeg u materiju da objasni sta ovo menja na terenu ?
Hvala
Sila je proterana iz dokumenata UN, a evropa i dalje sve radi na silu naterana silom engleske politike i americke vojske...

ja i dalje ne razumem tu frku oko clanstva u SE ? Evropljani su ih na silu priznali pre cetrnest godina,i sta se od tada do danas epohalno promenilo ?
Malo sam spor,pa bih zamolio nekog upucenijeg u materiju da objasni sta ovo menja na terenu ?
Hvala

Pa svako članstvo u nekoj međunarodnoj organizaciji, dodatno je jačanje nezavisnosti i priznanja. Ukratko.

A pretpostavljam da si se ti radovao ustaškim klanjima u Jasenovcu i Jadovnu?

Ono, za svako dete koje bude zaklano, tebi dan bolji i digneš čašicu u zdravlje i nadu da će još stotinu srpske nejači biti pobijeno da ti se dan još više popravi?
Zato tvoja saradnja sa ustasama je sramna, a sa siptarima kriminalno delo.

Pa svako članstvo u nekoj međunarodnoj organizaciji, dodatno je jačanje nezavisnosti i priznanja. Ukratko.
to nije medjunarodna organizacija jer u njoj nisu clanice drzave sa ostalih kontinenata.To je skupina onih koji su mimo prava priznali Kosovo kao nezavisnu drzavu.
Mene iskreno cudi ova farsa da ih nisu jos pre decenije primili u sve evropske organizacije,cemu foliranje

Prva međunarodna (čitaj: dominantno zapadna) organizacija u koju je 09.12.2014 primljena, NATO/EU 1999 agresijom na SR Jugoslaviju i otimačinom juga (JSP KiM) od ostatka Srbije, stvorena genocidna Velika Šiptarija je "Međunarodni olimpijski komitet", nakon što je svoj pristanak pod pritiskom dao tadašnji predsednik Olimpijskog komiteta Srbije ucenjeni Vlade Divac bez imalo samopoštovanja umesto da odmah, nakon što je dobio komandu za njegov postupak, podnese ostavku!
👀👂👂💯%

Zato tvoja saradnja sa ustasama je sramna, a sa siptarima kriminalno delo.

Zapravo, jedini kriminalac si ovde ti. Ovo što radiš je, doslovno, krivično delo. Ti kršiš zakone Srbije, čineći klevetu ovde.

Još si i strašna kukavica jerbo se oslanjaš na zaštitu koju pružaju digitalne mreže i anonimni nalog sa kojeg pišeš, kako bi izbegao da te neko izvede pred lice pravde i krivično goni za ovakvo ponašanje, pošto se za to, doslovno, ide na sud i plaća kazna, ili ide iza rešetaka ako nemaš ili ne želiš da platiš. A na osnovu svega što si prosipao do sada na forumu, vidi se da si ti i zaista baš mnogima dužan.

I drugo, zloupotrebljavaš slobode ovog foruma da tako klevećeš i kažeš. Na bilo kojoj normalnoj društvenoj mreži bi ti i trajno banovali nalog, zato što tvoje ponašanje nije u skladu sa pravilima i odredbama digitalne komunikacije. Ali ne, ti maksimalno zloizpotrebljavaš komfor koji ti je ovde pružen. I pritom su čak i nezahvalan, iako bukvalno nema osobe koja bi tolerisala ovakvo tvoje ponašanje.

Ako se tako ponašaš i uživo, pretpostavljam da u stvarnom životu nemaš niti jednog jedinog prijatelja (jerbo stvarno, ne znam zašto misliš da bi iko to trpeo).

Ti mozes da etiketiras svakoga, ali delima pokazujes stvarnu svoju stranu za koju se zastupas...nije isto za nekoga nesto lagati, kao da on sam to ne dokazuje svojim pisanjem. Deset ljudi te demantuje u tvojim lazima i pored podrske administracije ne mozes sve da im pobrises i sklonis.

Pogledaj samog sebe u ogledalu, pre nego što sudiš drugima.

Upravo si ti taj koji među prvima ovde etiketira druge forumaše.

to nije medjunarodna organizacija jer u njoj nisu clanice drzave sa ostalih kontinenata.To je skupina onih koji su mimo prava priznali Kosovo kao nezavisnu drzavu.
Mene iskreno cudi ova farsa da ih nisu jos pre decenije primili u sve evropske organizacije,cemu foliranje

Ne kapiram šta ti to znači. Mogu 2 države daformiraju međunarodnu organizaciju. Tipa, Švajcarska i Lihtenštajn.

Ajd ti skini mi se i nastavi svoj prljav posao ionako ces sve da obrises kao spam da se ne vidi koji si dvolicni lazov.

Jedini koji si ovde dvoličan si ti. S jedne strane, govoriš o nekakvom otklonu od nasilja i zalažeš se da se ljudi civilizovano ponašaju prema tebi, a prvi se ti ponašaš kao kabadahija; deliš etikete i presude ljudima okolo naokolo. Lažeš i to na sve oči lažeš, a onda drugima pokušavaš sopstvene poteze da prebacuješ.

nepobitna cinjenica, koju neki forumasi izbegacaju, to je Bondstil, americka vojna baza...NATO, deluje globalno....to sto su Rusi i Kinezi, uzdrzani ili protiv, ne menja situaciju na terenu...Srbija nema nikakvu armiju, vec se vojna sila naziv a ,,vojska srbije|" ...sta je to vojska srbije...da li je to neka grupacija u sarenim uniformama, ima li ta grupacija neku efektivnu silu...zbog cega se izbegava naziv srpska armija ili vojska...cak, da je u Srbiji, neka vlast, patriotska ili normalna, da imamo vojsku kao Izrael, nemamo nikakvih sansi protiv NATO

Nepobitna je cinjenica da je Bondstil baza ujedinjenih nacija, a njena svrha zavisi od politickih moci u UN, a ne od NATO odbrambene alijanse ili engleske volje....a jos manje moci, kao sto vidimo i u Ukrajini.
Posto zavisi od politickih moci u UN znaci sto manju moc ima Srbija to je veca snaga neprijatelja i tu stupaju na scenu ljubitelji OVK i Ustasa...da sto vise smanje politicku moc Srbije....iznutra. Pricaju kao da to nije vidjeno mnogo puta u Svetu, a narocito u Srbiji....kao da nisu dali Kosovu drzavnost pre 50 godina...a sad brane srpsku drzavnost od legalnih predstavnika Srbije.....najdvolicnije dvolicno do bezobrazluka....iliti seljacka posla "IT strucnjaka"

Poslednja izmena:
Nije primljeno još uvek, pročitaj ceo tekst koji sam izbacio u uvodnom postu.
kakve to ima veze da li je primljena ili nije,u organizaciju onih koji su ih protivpravno priznali ? Mozes misliti,primice ih u organizaciju drzava koje po pravilu jednostrano tumace medjunardono pravo i redovno ga krse.Potresao sam se

kakve to ima veze da li je primljena ili nije,u organizaciju onih koji su ih protivpravno priznali ? Mozes misliti,primice ih u organizaciju drzava koje po pravilu jednostrano tumace medjunardono pravo i redovno ga krse.Potresao sam se
Pa kako nema veze, ima itekako veze. Sada je prihvaćen samo zahtev za članstvo, a dug je put do članstva Kosova u SE.

Ne kapiram šta ti to znači. Mogu 2 države daformiraju međunarodnu organizaciju. Tipa, Švajcarska i Lihtenštajn.
Kapiras veoma dobro.To nije medjunarodna organizacija u cije clanstvo ulaze drzave iz Azije Afrike ili Juzne Amerike,tipa Interpol.Ovo je skup drzava sa jednog kontinenta, cije su clanice ili buduce clanice jednog vojnog saveza koji deluje agresivno izvan sopstvenog prostora, i po pravili krsi medjunarodno pravo.
Na poslednjem primeru Ukrajine vidimo da je taj SE samo deo jedne vojno-politicke organizacije koja koristi sva sredstva da ostvari globalne interese. Kosovo ce biti ili je primljeno u jednu takvu organizaciju koja ga je protivpravno priznala.Jaka stvar
Kao da tebe prime u grupu Veljka Belivuka i sada je to nesto znacajno .Dajem im pet saveta Evrope za jedan UNESCO

Back