Прихваћен захтев Приштине за чланство у Савет Европе

Захтев Косова са пријем у Савет Европе прослеђен је у даљу процедуру у Парламентарну скупштину ове организације, одлучено је на данашњој ванредној седници Комитета министара, изјавила је шефица Мисије Србије у СЕ Александра Ђуровић.

https://www.politika.rs/scc/clanak/549431/kosovo-prijem-savet-evrope
Ja trenutno ne vidim šta mi možemo da uradimo u ovoj situaciji?
Uvek će nas uceniti sa dugovima od kredita i gotovi smo.

Taj problem se može lako rešiti tako što se neke teritirije poput Kosova i Metohije sa specijalnim statusom mogu primati kao članice posmatrači, sa pravom da učestvuju u radu Saveta Evrope, da prisustvuju i diskutuju na skupštini Saveta Evrope, ali da nemaju pravo glasa. Nešto slično kao i u Ujedinjenim nacijama što postoji.

Ako postoji želja onda svaki problem može da se reši, a ako je želja da se non stop prave problemi i održava tenzija onda je kontraproduktivno za obe strane.

to nije istina, jer uvek kreditorima moze da se pokaze srednji prst - pa island je bankrotirao, na primer... te pare su ionako stampane iz thin air, vas lazu, i pljackaju vas do gole koze pod laznom pretnjom!
Pa zato i postoji izreka ,,opruži se koliko si dugačak".
to isto nije istina: ovde ili stedis ili se zaduzujes da bi bankrotirao, a da budes na nuli je imbecilno, pa ti vidi ko te slagao i pogresno naucio - to sto ti mislis prosto nije tacno, pa neka je i narodna umotvorina, vise ne vazi

Srbija se slozila, a glasala PROTIV.

Kakav je to prelom mozga.

Nemoj da verujes kao veverica svemu sto pisu zapadnjaci.

To kako je Srbija glasala nema nikakve veze sa tim da je Srbija potpisala da se neće protiviti prijemu Kosova

Lepo sam ti ostavio šta piše u odluci ministarskog saveta SE ali tebe ili mrzi da čitaš ili ne znaš engleski

Tamo lepo piše da polaze od potpisanog u Briselu i Ohridu

Hajde onda, prosvetli me. Pošto ti znaš bolje od mene samog šta sam pisao, da čujemo?

Kad se već razmazuješ sa raznim optužbama, tako bahato i bezobrazno.
Pa je l vucic pati ili srpski narod? a ti ga pominjes kao da se on pita u savetu evrope, ali ti smeta da neko komentarise tvoj rad koji je ocigledno falsifikovanje istorije i pomoc u daljem sirenju lazi o Srbima i Srbiji, za koji si samo ti odgovoran.

Ovo oko izbora na Kosovu samo je bilo zamajavanje zbog Saveta Evrope, ja bar mislim. Nateraju te da gledaš u jednu tačku dok se tebi okolo ,,radi o glavi". Skretanje pažnje najobičnije sa većih stvari.
hajde objasni mi sta mi ili siFtari imamo od toga sto je Kosovo primljeno u SE ? Izvoli, pretvorio sam se u uho

https://informer.rs/vesti/politika/788309/crna-gora-savet-evrope-pristina

Da vidimo ko su nam prijatelji, a ko govna.

Crnogorska djubrad glasala za prijem Kosova u SE. Uvesti im vize, pa nek uce albanski i neka idu da studiraju, rade i lece se u Tirani.

7 drzava glasalo protiv - Srbija, Azerbejdžan, Gruzija, Rumunija, Kipar, Španija i Mađarska - Svaka cast :ok:

5 uzdrzanih Grčka, Slovačka, Moldavija, Ukrajina i BiH

Jermenija nije glasala.

Ukrajinci uzdrzani, umesto da budu glasno protiv. Eto i mi cemo onda biti uzdrzani oko Donbasa i Krima, reciprocitet.
Slovaci i Grci su murve kao i Moldavci sa Prednestovljem.Jermeni isto tako jer se uzdaju da ce taj Savet Zivana da im sacuva Nagorno Karabah
Nema potrebe za sekiracijom,refresh je poceo 2022.

za bolje i nismo, kada blentavi narod glasa za ovakve lopurde...zuti lopovi su otisli, kada je dug bio 12 milijardi, a sada smo na 35 milijardi...samo totalni idiot glasa za ovakve lopurde ili sitne prodane lopovske duse

Pa je l vucic pati ili srpski narod? a ti ga pominjes kao da se on pita u savetu evrope, ali ti smeta da neko komentarise tvoj rad koji je ocigledno falsifikovanje istorije i pomoc u daljem sirenju lazi o Srbima i Srbiji, za koji si samo ti odgovoran.

Pitanje je: zašto ti pišeš da je Kosovo Vučićevo i šta to uopšte tebi znači.

Slovaci i Grci su murve kao i Moldavci sa Prednestovljem.Jermeni isto tako jer se uzdaju da ce taj Savet Zivana da im sacuva Nagorno Karabah
Nema potrebe za sekiracijom,refresh je poceo 2022.

a što?
svako ko nije glasao ZA je glasao za našu stvar, da je bilo 20 uzdržanih, primer recimo, propalo bi glasanje
što nas svadjaš sa braćom slovacima i prijeteljima grcima kome to odgovara?!

a što?
svako ko nije glasao ZA je glasao za našu stvar, da je bilo 20 uzdržanih, primer recimo, propalo bi glasanje
što nas svadjaš sa braćom slovacima i prijeteljima grcima kome to odgovara?!
"Bracom" ? Koliko ti imas godina,i ako imas preko pedeset zasto rezonujes na nivou tunejdzera?

Pitanje je: zašto ti pišeš da je Kosovo Vučićevo i šta to uopšte tebi znači.
Ovo je tvoja prva reakcija....
Screenshot_2023-04-24-17-58-09-906_com.google.android.youtube.jpg

Prvi rezultati velike ahridske pabjede

Back