The_Night_Hawk
Cloud surfer
- Poruka
- 84.383
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
25-35€Zna li tko koliko dode kod vas postavljanje plocica po m2?
Raduje se, pakuje se da i Lore dobije beo.
Heroj voli da umače bananu u nutelu.

Dobra kombinacija. LajkamHeroj voli da umače bananu u nutelu.
Eto, Heroju, izvinityyyyy što sam otkrila naše intimne trenutke.![]()
![]()
Mi smo slobodoumniNije to ništa intimno ne laži narod
Ja to otvoreno pišem

Tako 'eMi smo slobodoumni![]()
![]()
U Sedam ipo su trebali da dodaju i škrtičlukNeće dinara dobiti od mene, nek igra do mile volje

Za hebeni metar?!25-35€
Nije to ništa intimno ne laži narod
Ja to otvoreno pišem
Da, pri tom se čeka po 6 meseci, jer su svi keramičari zauzeti ovi što su ostali. Većina je u Nemačkoj i na MaltiZa hebeni metar?!
I ja sam mislio da je jeftinije. Strah me pitat koliko je kod nas. U mom kraju je jamislim najskupljeZa hebeni metar?!

Pff sam lepisDa, pri tom se čeka po 6 meseci, jer su svi keramičari zauzeti ovi što su ostali. Većina je u Nemačkoj i na Malti
Nije to bas samo tako. Treba priprema...Pff sam lepis
Hrvatska? Mislim da je kod vas oko 50€+I ja sam mislio da je jeftinije. Strah me pitat koliko je kod nas. U mom kraju je jamislim najskuplje![]()
Onda dodi u hr pa se za kratko vrijeme natuci para i odi doma. Usput se i kupas.Postavljala sam jednom sa caletom.
Ima yutube tutorijal za sve![]()
Da Primorsko Goranska Zupanija.Hrvatska? Mislim da je kod vas oko 50€+
Jeste lako samo osnovno ali kad ti dođe neko pa traži bordure, pa traži mozaik, pa traži ovo, traži ono...onda ne pomaže youtubePostavljala sam jednom sa caletom.
Ima yutube tutorijal za sve![]()
Onda moze sam.Jeste lako samo osnovno ali kad ti dođe neko pa traži bordure, pa traži mozaik, pa traži ovo, traži ono...onda ne pomaže youtube
reko ma u iste rupe ce
Otprilike.Za hebeni metar?!