Kafić Priče iz prošlog veka XI - Trkačka kafica pod dudom

• Začetnik teme Začetnik teme qryak
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
1780479846423.gif

Jeste to je realni 46, 30 cm. Mm nosi.
Jos samo visina risa da se trefi napamet, koritance napred.
Ma zavisi od proizvođača do proizvođača. Ima na sajtu Runrepeat da se nađu tabele za većinu proizvođača i variraju im veličine, svako lupa kako mu se ćefne.
Kod Nike je 46 - 30 cm, Kod Adidas je 29,5, Kod Asics je 29

https://runrepeat.com/size-charts

Reebok ima najveće kalupe, kod njih je 46 - 30,5 cm.

Mislim da smo davno na ustanovili da se od 27. godine polako postaje usedelica. Sa svakom proteklom godinom, situacija postaje sve kritičnija. :hahaha:
Ne znam ko je to ustanovio, ja sam bila ponosna usiđelica i sa 22 :flert:

A i to nije odgovor na činjenicu da si ti prvi na redu za ženidbu, pa onda P79, Kiza pa Prika i beba Herojko :zaljubljena:

Ne znam ko je to ustanovio, ja sam bila ponosna usiđelica i sa 22 :flert:

A i to nije odgovor na činjenicu da si ti prvi na redu za ženidbu, pa onda P79, Kiza pa Prika i beba Herojko :zaljubljena:
Sa 22. sigurno nisi bila usedelica, ali već od 27. polako počinju da nam popuštaju živci, sve smo manje sposobni da tolerišemo svakakve gluposti, a bez tolerancije nema ni veze. Zato je pametno naći nekog dok su živci još koliko toliko dobri i možete da se trpite, pa kad dođete u fazu da vas sve nervira, već ste toliko navikli jedno na drugo da vas mrzi da raskidate :mrgreen:

Sa 22. sigurno nisi bila usedelica, ali već od 27. polako počinju da nam popuštaju živci, sve smo manje sposobni da tolerišemo svakakve gluposti, a bez tolerancije nema ni veze. Zato je pametno naći nekog dok su živci još koliko toliko dobri i možete da se trpite, pa kad dođete u fazu da vas sve nervira, već ste toliko navikli jedno na drugo da vas mrzi da raskidate :mrgreen:
Kakva kratka horor priča :hehe:

Ne vidim kakve veze ljubav ima sa živcima, jednostavno je zapravo.. ljudi se ili poklope ili ne. :aha:

A i jezivo koliko ljudi smatraju da je bilo kakvo trpljenje u redu, a nije, nit bi ikad trebalo da bude. Nebitno imao neko 22 ili 44.

Joj, slatkoća najveća :zaljubljena:

Trener uš'o u vezu sa 25, nije ga mrzilo da raskine sa 34 :hehe:

Back