Lorelaj92
Elita
- Poruka
- 16.760
Imamo i dekicu, dekica ima bradu, glavu, a na glavi kapicu da čuva glavicu, hahahahhahahJao vidi jelka
Izvinityyyyy biću dobra.![]()
Duboko se izvinjavam prosto ne znam šta mi je od jutros kad videh jelkicu opalilo me.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imamo i dekicu, dekica ima bradu, glavu, a na glavi kapicu da čuva glavicu, hahahahhahahJao vidi jelka
Izvinityyyyy biću dobra.![]()

Neka nam je sa srećom ovo sedmo naše čudo prirode, nema toliko meseci od jula do sada koliko smo mi kafana otvorili, samo gurajmoooooo!
Čestitam moja karoooo,
Baš mi je drago,
što ćemo se ovde,
Sada pipkati stalno!
Aj se konektujemooooo![]()
Sas ananasKonektujemo se![]()
![]()
Normalno, a đe ga nije bilo, pa ne sme ovaj petak biti izuzetak, jer svaki dan je dan za naš metak!Biće bakanalisanja![]()
![]()
Ju koliki mu je!![]()
Heroj i Lo![]()

Meni se kiti. Jelka.Imamo i dekicu, dekica ima bradu, glavu, a na glavi kapicu da čuva glavicu, hahahahhahah
Duboko se izvinjavam prosto ne znam šta mi je od jutros kad videh jelkicu opalilo me.![]()

Awww Beba se otvorila.Evo piće i klopa. Poznato je da sam ja gostoljubiva domaćica !
![]()
Danas je subotaNormalno, a đe ga nije bilo, pa ne sme ovaj petak biti izuzetak, jer svaki dan je dan za naš metak!

Deda sa crvenim, juju.Imamo i dekicu, dekica ima bradu, glavu, a na glavi kapicu da čuva glavicu, hahahahhahah
Duboko se izvinjavam prosto ne znam šta mi je od jutros kad videh jelkicu opalilo me.![]()
I meni se karo moja kita kiti, helouuuu ti ga kiti!Meni se kiti. Jelka.![]()
Ahahahaa.I meni se karo moja kita kiti, helouuuu ti ga kiti!
Kakav slobodouman umetnički stih!
Što si ljut, ne valja ljut da budeš!
nisam nikad ljutŠto si ljut, ne valja ljut da budeš!

Bebica me loli, Bebica me loli!
Jaoooo vidi nam logoooo